Livrare cu motor stricat, motor reparat in service la livrare !
![]() ![]() ![]() |
Livrare cu motor stricat, motor reparat in service la livrare !
miihai |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
sedan
2005 1.6
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.905 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
OPC?
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
miihai |
![]()
|
Am fost la OPC si au spus ca nu trebuia sa iau produsul (masina) trebuia sa o testez.. cred ca nu au vrut sa se complice.. who knows..
|
--------------------
renault
sedan
2005 1.6
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
nu te lasa insista, parerea mea este sa gasesti si un avocat bun.
Chiar daca nu vei ajunge in instanta (unde probabil ai pierde, ca astia au o droaie de avocati ![]() ![]() Si inca un sfat, nu uita ca si "aia de la opece e si ei oameni si tre' sa mananca si gura lor deeahh?!" ![]() Bafta! |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() De unde ai cumparat masina? |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
zah |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 16 October 05 ![]() |
Eu ma mir ca mai ai puterea sa te si amuzi pe treaba asta...
Cred ca turba de nervi in locul tau!!! Neaparat nu ceda si cere alta masina!!! OPC, proces, tot ce e nevoie... Cred ca ai un caz destul de solid... Ameninta-i cu presa eventual si vezi ce zic... Si daca isi bat joc da un mail la toate ziarele si la revistele de specialitate si cere-le sa investigheze cazul si sa publice un articol... |
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6 16v M2.2 Coupe
|
|
miihai |
![]()
|
Masina a fost cumparata in Constanta ( TOTAL SERVICE INTERNATIONAL S.R.L. )
Cauza presupusa .. solutii din partea lor : Se constanta pierderi ulei la capac chiuloasa la imbinarea dintre capac chiuloasa si capac decantor gaze ulei. Necesita inlocuire decantor ulei si capac chiuloasa !! .. M-au asigurat ca acest lucru nu va afecta viata motorului ! Acum astept rezultatul final .. si dupaia in functie de acest rezultat probabil ca o sa trimit mail-uri si o sa dau telefoane la toata ziarele si televiziunile din tara precum si din strainatate ! sper sa nu fiu nevoit sa fac asta. Nu este posibil sa fie livrata o masina cu probleme la motor si reparata in aceeasi zi (24 de ore) in service-ul renault ! Daca erau alte probleme la masina probabil ca acceptam ..fara nici o suparare dar.. .. sa vina cu motor stricat + sa desfaca motorul in fata mea in mai putin de 24 de ore de la livrare este.. repet la bani platiti cash peste 15 000 euro .. tragic .. Daca masina nu va mai avea probleme .. probabil ca voi fi multumit dar.. ideea de a cumpara o masina noua .. si pusa in service (demontat motorul) .. este de neconceput.. |
--------------------
renault
sedan
2005 1.6
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Partea proasta e ca ai apucat sa semnezi actele de receptie a masinii, aceasta insemnand ca era in stare buna de functionare, si din momentul acela orice se intampla (chiar si numai dupa cateva minute) intra pe garantie. Maxim ce poti obtine este schimbarea integrala a motorului masinii, lucru de care ma indoiesc foarte tare, dar in nici un caz nu vei obtine o alta masina.
OPC-ul exact din cauza faptului ca ai acele hartii semnate nu se baga. Daca iti refuzau executarea reparatiei pe garantie era altceva, dar asa... nu prea au ce sa faca. Tot ce poti sa faci, este sa faci public acest caz, dar mare lucru nu obtii (la noi in tara se pare ca reclama negativa nu ii deranjeaza) decat "satisfactia" ca i-ai facut de cacao si ti-ai mai descarcat, un pic, nervii. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai stiu un caz ca al tau la o Toyota, numai ca acolo baietii au demontat motorul l-au sigilat si l-au trimis in Japonia, iar pe masina au pus un motor nou nout.
Bafta!!! |
--------------------
Renault
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Renault Romania vocea clientului ce zice? Banuiesc ca daca ti se intampla in alta tara sa zicem Germania, aveai masina schimbata si cu scuzele de rigoare din partea producatorului. Nu te sfii sa dai un e-mail si la Renault France.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Doar in romania se putea intampla asa ceva...
![]() Daca eram intr-o alta tara schimbau masina fara sa clipeasca + scuzele de rigoare. Ce-i mai grav este ca nu renault procedeaza asa ci idiotii din romania care reprezinta renault si care ar putea lua masurile de rigoare. Rusine oricum pt "reclama" pe care si-o fac... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
miihai |
![]()
|
Am sunat la Renault Vocea clientului si mi-a spus sa astept 10 zile.
Eu le-am spus ca nu am 10 zile.. si am cerut sa se rezolve mai repede aceasta situatie, dupa care mi-au cerut sa mai revin cu un telefon in cateva zile.... Acum.. astept decizia lor. Sper sa fie o decizie corecta.. |
--------------------
renault
sedan
2005 1.6
|
|
JADRRO |
![]()
|
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa ceva e de neacceptat... ce explicatii ti-a dat dealer-ul ?
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning
Powered by RENAULT , driven by passion |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
QUOTE(miihai @ Nov 27 2005, 09:35 AM) Cauza presupusa .. solutii din partea lor : Se constanta pierderi ulei la capac chiuloasa la imbinarea dintre capac chiuloasa si capac decantor gaze ulei. Necesita inlocuire decantor ulei si capac chiuloasa !! Nasol ce ti s-a intamplat dar dracul nu e asa de negru. Problema ta este intr-adevar simpla si nu afecteaza motorul... Atata timp cat nu il desfac complet nu cred ca ai de ce sa te temi. Este regretabil dar e un rahat pana la urma... |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Dan Boala |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 27 June 05 ![]() |
Eu m-am trezit in nici 24 de ore de cand ridicasem masina ca-mi merge in 3 cilindri ... Am fugit repede in service, plin de nervi. Problema a fost rezolvata in 5 minute, era un contact prost in mufa unui injector. Ei au crezut initial ca era o bobina de inductie arsa, fapt care m-a umplut si mai tare de spume. Desi ma gandeam initial sa fac mare tambalau, mi-am dat seama pana la urma ca este o nimica toata. Se pare ca problemele cu contactele proaste sant tipice pentru Renault, pentru ca m-au urmarit pana acum ( ambele proiectoare au incetat sa functioneze si au trebuit curatate contactele din mufe, la fel si cu senzorul de turatie si nu stiu de ce suspectez acelasi lucru si la bobina de inductie pe care am inlocuit-o acum 2 luni ... )
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2003, v. 1
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare incredibil!Mai stiu pe cineva cu o Fabia care a parcurs doar 40 km si s-a dus cu ea la service.Aia au facut o constatare si au zis ca ii schimba motorul.In final a luat alta masina.In loc de 1.2 Htp si-a luat SDI.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
NUT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 16 October 05 ![]() |
fratilor ma speriati .....
a mea trebuie sa vina in curand ... sper in max 10 zile ( dupa vocea clientului) ... ce trebuie sa fac la receptie ??? ce trebuie sa verific ?? sa fact drive test ??? pls recomandari .... si inca o intrebare ..... am comandat motorul dci de 100 CP .. de unde stiu eu ce motor am pe masina ?? sa il am pe al de 80 CP sau pe ala nou de 106 CP ![]() astept sfaturile voastre !!! nut. |
-------------------- M2 Sedan, 100 CP, dci, Black, ESP.
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Pai daca ai comandat 100 atunci 100 este altfel iti spuneau cand ai comandat ca nu mai au,nu?Mie teama asta a ta neintemeiata imi miroase a nesiguranta,e rau la voi?
This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 12:47 |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
NUT |
![]()
|
unde la noi ???? si chiar vorbeam serios .... vroiam sa stiu cum pot sa distig un motor de 100 fata de unul de 80 ( sunt convins ca voi avea pe masina un motor de 100) ca sa nu mor prost .........
|
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
La noi in Romania. El scrie din Belgia.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
|
NUT |
![]()
|
ok ....
dar ma poate lamurii cineva in aceasta privintza ???? va multzumesc. nut. |
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Pentru linistea ta personala:dupa codul motorului
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
miihai |
![]()
|
Gata .. s-a rezolvat cu motorul ! au inlocuit chiuloasa.... am acceptat varianta ptr. ca aveam mare nevoie de masina.. cat mai repede..oricum cred ca o vand!! Mecanicii au fost super ( se pare ca doar mecanicii fac treaba buna) ... masina merge perfect !! E tragic ce s-a intimplat .. un mic sfat: nu cumparati niciodata masini fara sa le testati inainte.. controlati totul .. interior.. exterior.. tot... Dupa aceea semnati actele de primire...SUCCES...ah.. si inca ceva.. CEI mai seriosi dintre toti dealerii din Constanta .. mi-au parut cei de la FORD !! urmatoarea masina.. pe care o cumpar se va numi : FORD ....
|
--------------------
renault
sedan
2005 1.6
|
|
BestiaL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
Mare prostie!
Cum sa iei o masina muult mai proasta doar pentru ca dealer-ul se poarta mai frumos cu tine? Aberant... |
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE CEI mai seriosi dintre toti dealerii din Constanta .. mi-au parut cei de la FORD !! urmatoarea masina.. pe care o cumpar se va numi : FORD .... Nu prea vad legatura intre dealeri ford si problema ta... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(NUT @ Dec 8 2005, 11:18 AM) ok .... dar ma poate lamurii cineva in aceasta privintza ???? va multzumesc. nut. sa-ti explic pe scurt...cel de 100cp fata de 80cp are cum deschizi capota un tub de plastic ca iese de undeva din fata radiatoarelor, ocoleste motorul prin dreapta ducandu-se in admisie. motorul de 100 e defapt acelasi de 80 dopat cu 20 de cai. Ca sa comentez putin incidentul cu masina noua...nu este primul si nici nu va fi ultimul incident de genul asta. Mereu le repet colegilor mei ca achizitionarea unei masini noi e un fel de loterie. Ce sa mai spun de cazul in care din cauza filetului stricat din fabrica la surubul de la baia de ulei, un client si-a lasat uleiul la benzinaria la care oprise dupa ce a iesit pe poarta concesiunii. Nerealizand ce patise, a dat la automat pana a blocat motorul. Ulterior a fost reparat pe garantie, nu s-a schimbat motorul, va imaginati ce inima a avut omul ala, care poate isi pusese toate sperantele ca va avea o masina buna. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
ktmbull |
![]()
|
Pai mai Hellcat, daca e asa loterie de ce nu scrie mare la intrare"Cumparati de la noi daca aveti bulan poate si merg" si cred ca ar trebui sa umblati serios si la preturi, nu de alta dar la loto nu lasi 15000 EURO.
Nu trebuia sa-i schimbati motorul(ceea ce nici na-ti facut), trebuia sa-i schimbati toata masina si sa-i si oferiti ceva reduceri pentru maxima neplacere pe care i-ati cauzat-o. Adica masina aia s-a stricat in 10 minute si tu incerci sa si accentuezi ca nu s-a schimbat motorul, ca sa inteleaga tot prostul ca nu trebuie sa aiba mari pretentii.Va doare fix in lupa de client voi i-ati luat banu ce mai conteaza! PS Va da-ti seama cum este prin sediile renault inainte sa-si ridice un client masina; numai matanii si rugaciuni poate poate o merge. O faza tare din seria "dealeru" am avut si eu cand m-a sunat sa vin sa-mi ridic masina, omul imi spune ca nu trebuie sa vin s-o ridic da la Ipso de la Piata 1 Mai(daca asa se mai cheama) ci trebuie sa vin la Ipso Otopeni. Eu zic, ok vin acolo, iar urmatoarea lui intrebare este "Stiti unde este Volvo la Otopeni?", io zic, da stiu, iar el zice "pai vedeti ca Renault este langa Volvo".Oare nu era mai simplu sa intrebe direct daca stiu unde este Renault(Ipso Otopeni)?poate i-au dat aia de la Volvo vreo bere sa le faca reclama, ca la ei nu intra nici dracu si la Renault e coada. SUNTETI PENIBILI! Drept dovada cel care a initiat acest topic vrea sa-si vanda masina cumparata de curand de la RENAULT si sa-si ia un FORD.Fix la fel as fi facut si eu(nu neaparat Ford), as fi sters Renault de pe lista FOREVER. |
--------------------
Renault
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
E parerea mea personala, am avut si masini de noi si sh. Eu la masinile noi n-am avut noroc, nu mi-au mers bine, per total nu m-au multumit. Acum am trecut la varianta sh.
Si ce usor spun unii, "trebuia sa-i dati alta masina". Pai care alta masina, a cui? Am vrut sa accentuez tocmai ce se poate face pt client. Asta-i realitatea din Romania, poate nici eu nu sunt deacord cu ce se-ntampla. Tot ce-am incercat eu sa va prezint e partea aia intunecata a afacerii. Daca as avea puterea sa schimb ceva, n-as mai sta pe ganduri. Inainte sa ridici masina de la ford, sa-i intrebi, in caz ca se strica masina in garantie, daca-ti va da alta. Mai stii, poate astia de la ford sunt mai avuti. This post has been edited by hellcat: 16 Dec 2005, 07:34 |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]()
|
|
Cu alte cuvinte "pe mine m-ai omarat, da' cu calu' ce-ai avut?".
Omul a incercat sa expune situatia, de fapt, la unul din dealerii Renault. Mai mult a avut curajul sa spuna ca lucreaza acolo cand putea sa mearga pe blat. Hai acum sa-i taiem capul pt. treaba asta si sa ne descarcam nervii pe el pt. toate problemele pe care le avem cu Renault. Trebuie sa ne fie foarte clar ca asta este politica lui Renault Romania iar cei care vand masinile, respectiv dealerii, sunt obligati sa o aplice indiferent ca le convine sau nu, sau credeti ca lor le place sa aibe scandal cu clientii si sa suporte toti nervii acestora, fie ca sunt indreptatiti sa faca scandal fie ca nu. Ca au si ei partea lor de vina vis-a-vis de prestarile de servicii si tarifele aplicate pe perioada de garantie si post garantie e alta treaba, dar fata de defectele de fabricatie a masinilor noi noute nu au nici o vina, ca nu sunt asamblate la ei in curte si asa cum noua, la ridicarea masinii, ne scapa anumite lucruri, asa le scapa si lor mai ales ca nu pot sa bage in revizie generala fiecare masina pe care o livreaza. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
ktmbull |
![]()
|
Nu l-am atacat atacat persoanal pe Hellcat, ci politica Renault si a dealer-ilor in Romania.
Atata timp cat mi-ai vandut ceva gata stricat, doresc sa fie schimbat.Asta este valabil pentru orice produs pe care dau banii. |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:43 |