PEDALA ACCELERATIE SE BLOCHEAZA PUTIN
![]() ![]() ![]() |
PEDALA ACCELERATIE SE BLOCHEAZA PUTIN
puiuart |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 13 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
logan
laureat
2005- 1,4 ce parere aveti de Laureat de 1,4
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
nu stiu cum ti se intampla tie dar eu stiu asa ... trage presul ala de sub sau de langa pedala ... ca eu am ramas odata cu ea blocata jos
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
puiuart |
![]()
|
Nu este de la covoras, chiar acum am verificat!
|
--------------------
logan
laureat
|
|
zah |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 16 October 05 ![]() |
Am patit-o si eu pe asta cu blocatul in covoras si e foarte nasol frate...
La tine, din ce-ai spus tu, cred ca ai doar senzatia ca se blocheaza... la Logan acceleratia nu e cu cablu ci este electronica si exista o diferenta de timp de 1-2 secunde din momentul in care ridici piciorul de pe acceleratie si pana cand masina incepe sa scada in ture.. |
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6 16v M2.2 Coupe
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Misto,s-ar bucura posesorii de Logan sa aiba asa acceleratie.....dar tot prin cablu este ! Si aceeasi treaba am semnalat-o daca nu primul,atunci printre primii la un Logan de teste pe care l-am avut pe mana in 2 serii....
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(zah @ Nov 8 2005, 11:04 AM) la Logan acceleratia nu e cu cablu ci este electronica AcceleraĆŁie electronicÄ existÄ doar la Logan varianta Diesel. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
andreib |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 16 November 04 From: Iasi ![]() |
Verifica cat este de intins cablul de acceleratie (pe corpul clapetei, sub capota). Daca este prea slab este posibil ca la revenire sa calce aiurea.
|
--------------------
Reno
Kangoo 1.2 16v GPL
2005 Reno Kangoo 1.2 16v GPL
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am patzit asta la solenza....e ceva cu mantaua de cauciuc a cablului de acceleratie
aia ramanea turata la maxim....ramanea literalmenteinfipta pedala dar dupa un timp nu a mai facut..probabil avea o bavura din turnare ceva |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ati incercat cu un spray degresant?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
puiuart |
![]()
|
-si-a revenit singura!Asta e!
Oricum la revizia de un an ii pun sa o verifice. |
--------------------
logan
laureat
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
E de la cablu....se apasa mai greu si revenea la fel.....solutia a fost inlocuirea, pt ca asa ''e la toate"......si partea distractiva e ca la mine s-a dus fara sa rulez masina...a stat parcata mai mult timp.....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Sigur e de vina cablul, s-au desprins cateva spire si se blocheaza in camasa!
Sa speram ca nu se blocheaza la podea ca altfel sa vezi ce de liniute or sa fie intre posesorii de logan si cei de clio sau megane ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004 hatch
- DB 05 LSJ Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
letitia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sotul meu a patit-o cu un logan nou la firma, un prieten a patit-o cu loganul lui diesel (la 3000km) si mai stiu si pe altii. Din pacate nu are legatura cu presul ci cu cablul de acceleratie. Nasol a fost ca amandoi au patit-o in trafic fara sa bruscheze acceleratia - eu zic sa nu stai sa astepti revizia, mergi la service a.s.a.p. ca intri in cel din fata original!
This post has been edited by letitia: 5 Apr 2006, 11:33 |
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------ Fiat Seicento, 899cmc, 2001
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Daca sotul conducea un benzinar treaba cu cablu de acceleratie e valabila....dar la prietenul cu dCi -ul e o problema....pt ca nu are asa ceva.....
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Împotriva inerției pedalei, încearcă varianta gresării cablului de accelerație, din când în când, cu un ulei fin de mecanisme, cu o seringă.
Chestia cu blovajul pedalei și eu am pățit-o de vreo câteva ori (la mine era de la covoraș). Soluție: am reglat pedala ceva mai sus. Acum, și cu cablul uns, accelerez mult mai bine. This post has been edited by ursamajor: 28 May 2006, 11:22 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
puiuart |
![]()
|
-Am facut revizia tehnica la 7500km si le-am spus si de pedala de acceleratie si mi-au rezolvat problema, au uns cablul de acceleratie, ca era "gripat", intradevar, dupa acesta operatie se simte diferenta!
|
--------------------
logan
laureat
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Este doar o solutie de moment cu ungerea cablului, in final tot o sa trebuiasca sa-l schimbi, incearca pe garantie.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
geo_paun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 23 February 05 ![]() |
fiare se mai strica si ele ! unele mai des altele mult mai des!!!!
o ai in garantie banuiesc ! las=o ba ca merge=a=asa! la mine s-a blocat presu ziceam ca am masina din aia de raliu ca sunet vb-esc (ca exista ambreiaj)...si merge sa o turezi pana nu mai poate ca nu are nimic !!! treaba incercata cu a mea si am pe ea 55 k |
--------------------
Dacia Logan 1.6
Ambition
- VL 65 GEO
|
|
mirelmirel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 April 07 From: Bucharest ![]() |
Zilele trecute am fost cu logan-ul la verificarea de 30 mii si am avut aceiasi problema cu acceleratia...mi-au ''uns-o'' si se apasa binisor asa ca solutia la care m-am gandit e sa-mi iau un spray d'ala!:D
PS: Ramanea un pic blocata dar se apasa relativ greu! This post has been edited by mirelmirel: 19 Apr 2007, 01:02 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 7.36k ) Number of downloads: 784 |
--------------------
Renault
SymbolFidji / Logan Ambiance
2006 1.4MPi / 2005 1.4MPi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:26 |