Functia "follow me home", stie cineva ce-i cu a ?
![]() ![]() ![]() |
Functia "follow me home", stie cineva ce-i cu a ?
casper |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
|
||
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|||
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
pai este o functie care iti permite sa lasi farurile aprinse pentru vreo 30 secunde dupa ce te dai jos din masina, gandita pentru a te ajuta sa ajungi de la masina la casa pe intuneric( de aici si "follow me home"). in privinta modului de actionare uita-te si tu in manual ca eu nu mai tin minte, am incercat-o cand mi-am luat masina si de atunci nu am mai folosit-o
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
aham , merci pentru ca m-ai luminat si pe mine .... dar daca stai la bloc, ce face vine cu lumina dupa tine ?
![]() |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
nu cred, poate iti face cu ochiul strengareste
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
Suzuki GSR600 |
|
vbocan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 29 May 05 From: Timisoara ![]() |
Voiam sa pun si eu aceeasi intrebare. Daca stie cineva cum se foloseste, sa spuna, ca manualul e departe...
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
2017 / Intens / 1.5 dCi 110 CP EDC
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
nu sunt sigur dar parca se trage de maneta blocului de lumini, scurt spre sofer(ca si atunci cand vrei sa dai un blitz). functioneaza numai cu luminile stinse.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
Suzuki GSR600 |
|
catalin_tata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 October 05 ![]() |
Cam asa se foloseste:
Cu luminile stinse se trage de clapeta blocului de lumini spre volan (ca atunci cand vrei sa blitz). Daca se trage o singura data luminile raman aprinse 30 sec. Daca tragi de 2 ori 1 min..si tot asa. Functia e utila chiar si la bloc, intr-o parcare intunecata. |
--------------------
Renault
Megane II H
2005 Dynamique Megane II Bicorp 1.6V, Confort Dinamique + Clima, Gri Hologramme
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
s-a mai discutat.. search te ajuta
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:23 |