cum se poate afla puterea reala a motorului
![]() ![]() ![]() |
cum se poate afla puterea reala a motorului
valiusbug |
![]()
|
||
![]() posesor reno Group: Members Posts: 105 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|||
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca e vorba de marirea capacitatii motorului,ci de inmultirea cailor putere,care e alta rata in alta traista !
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
valiusbug |
![]()
|
![]() posesor reno Group: Members Posts: 105 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ma rog, nu inteleg ce treaba au ratele si traistele in propozitie
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Se poate... si asta fara marirea capacitatii...se poate si numai prin tuning la motor,adica marirea C.P.Daca ii cresti puterea,nu inseamna ca ii cresti si capacitatea.
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
valiusbug |
![]()
|
hehe - deci reformulez: omul si-a marit deja capacitatea cilindrica si acum vrea sa afle ce putere are motorul. ca se poate obtine un spor de putere si prin alte metode stiu, dar nu asta e scopul topicului
|
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Se poate cu un dinamometru.In general in Bucuresti din cate am mai citit eu sunt mai multe firme de tuning care au asa ceva.Da te si costa.
![]() |
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41498&hl=chip
www.dimsport.ro dar mai sunt si altele, dai cu search This post has been edited by cmandrei: 9 Mar 2006, 11:23 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
chiar se poate sa " maresti capacitatea cilindrica a motorului "
![]() ![]() si care e sensul ? |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Race |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Da se poate,dar nu credeam ca blocul motor de Leganza rezista.Iar ca a crescut de la 2 la 2,5 l nu cred nici daca vad,e prea mult.In plus,pentru crestere de putere trebuie alt soft de injectie,poate chiar alte injectoare cu debit mai mare.
QUOTE chiar se poate sa " maresti capacitatea cilindrica a motorului " ? asta nu implica redimensionarea fizica a motorului ? si care e sensul ? Alege ![]() -There is no replacement for displacement -There is no substitute for cubic inches -Two liters of displacement refers to soda -Powered by Cubic Inches |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
Extreme 2005
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
de rezistat rezista... dar nu vad scopul!
![]() ![]() Puterea motorului nu creste direct proportional cu capacitatea cilindrica! Singurul lucru care creste este posibilitatea de a creste puterea mai mult! Si ii mananca mai multa benzina! ![]() This post has been edited by cmandrei: 9 Mar 2006, 11:24 |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
valiusbug |
![]()
|
deci - modificarea a fost facuta intr-un service daewoo cu cilindrii si pistoane comandate la daewoo coreea (se pare ca a existat o varianta de motor daewoo cu 2500 cm3 - nu stiu insa daca a echipat leganza sau alt model). modificarea softului si eventual inlocuirea injectoarelor le-am presupus si eu a fi obligatorii, probabil ca s-au gandit si mecanicii la asta
![]() ![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
sa ne tii la curent! ca e interesant!
|
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Interesant... eu stiam ca pragul maxim la 4 cilindri, la motoarele de autoturisme, de turatie, este 2400cmc. Peste cilindreea asta se mai adauga un cilindru. Toate modelele actuale cu motor de 2.5 au 5 sau 6 cilindri.
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
da io tot nu inteleg pentru ce toata tevatura asta, import de piese, modificari, omologari, schimbare acte ...
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Raspunsul e foarte simplu, poate parea dat la misto, dar nu este: de placere.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
valiusbug |
![]()
|
QUOTE(Tudor @ Oct 21 2005, 02:30 PM) Raspunsul e foarte simplu, poate parea dat la misto, dar nu este: de placere. exact asta e raspunsul si chiar nu e dat la misto, prietenul meu a facut asta doar din placere ![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
QUOTE da io tot nu inteleg pentru ce toata tevatura asta, import de piese, modificari, omologari, schimbare acte ... de ce schimbari de acte? cine sta sa iti verifice cilindreea? ![]() ![]() ![]() ![]() Stii cum e! cand te plictisesti cauti sa-ti faci de lucru! Fiecare cum poate... |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 06:27 |