Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema cu luminile de bord si stopurile, fost : "Ajutooooooooooooooooooooooor" :)

vlad_dragos
post 11 Oct 2005, 23:47
Post #1

Membru

Group: Members

mie nu imi mai merg bordu si stopurile . in cazul in care imi veti spune ca e de la panou sigurante are careva cumva schema de la sigurante de la Renault Megane Coupe model 1996 ??? va rog mult sa ma ajutati

--------------------
renault megane coupe 1996 - TL-02-swi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cipman
post 12 Oct 2005, 01:08
Post #2

Membru autentic

Group: Moderatori

Verifica siguranta pe care am incadrat-o in chenarul rosu, de 15A. Incearca sa afli si de ce s-a ars. Posibil odata cu arderea vreunui bec din stopurile spate.
Modifica, te rog, titlul topicului in ceva care sa descrie problema ta si tipul de masina, ca sa-i ajutam si pe altii.
fuses4gf.th.jpg

--------------------
Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM
+
vlad_dragos
post 12 Oct 2005, 09:54
Post #3

Membru

una la mana nu stiu de unde se poate schimba titlul . a doua la mine nu pot sa vad poza de la tine . si inca ceva la mine sugurantele sunt asezate pe 4 randuri parca si sunt foarte multe

--------------------
+
etm
post 12 Oct 2005, 10:04
Post #4

Membru

Salut,

teoretic nu-ti trebuie schema; in momentul in care deschizi panoul de sigurante, pe partea interioara (sau undeva langa) trebuie sa fie o schema cu sigurantele, in care sa fie semnul sigurantei (ca in coloana din stanga a pozei pusa de cipman) si alaturi valoarea in amperi. Daca nu recunosti semnul pt siguranta respectiva, te uiti in cartea masinii si vezi care este; daca nu ai carte, incearca sa te uiti in cartea masinii unui amic/cunoscut care are un Renault, pt ca semnele sunt aceleasi, indiferent ca este vorba de Megane sau R11 (cu diferenta ca la un Megane sunt mai multe).

Sper sa-ti fie de ajutor.

--------------------
Renault Megane Bicorp 2006, 1.5dCi 80 CP, PA - B-XX-ERV
+
cipman
post 12 Oct 2005, 10:30
Post #5

Membru autentic

Group: Moderatori

Acum vezi poza? Fa click pe ea. Daca n-o vezi, simbolul sigurantei (desenul) e cuvantul STOP.
Intr-adevar, nu-ti poti edita mesajele pt. ca esti incepator (poti s-o faci doar in primele 10 min de la postare). Rugam un moderator sa schimbe titlul topicului in ceva mai sugestiv.

--------------------
Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM
+
vlad_dragos
post 13 Oct 2005, 22:30
Post #6

Membru

mersi de ajutor o sa caut siguranta aia . adevarul e ca am vazut-o . mi-a sarit in ochi ca scria stop

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 21:51
Dacia