LOGAN LAUREAT 1,4 VS LOGAN LAUREAT 1,6, CARE MOTOR ESTE MAI FIABIL
![]() ![]() ![]() |
LOGAN LAUREAT 1,4 VS LOGAN LAUREAT 1,6, CARE MOTOR ESTE MAI FIABIL
puiuart |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 13 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
logan
laureat
2005- 1,4 ce parere aveti de Laureat de 1,4
|
|||
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
E de generatie mai veche adica e fiabil i se cunosc problemele nu cred ca vor fi probleme cu el.
|
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
ai auzit prost. "e" la fel de fiabile... eu am 1.6 si iti recomand pt mai mult mers in oras 1.4 si pt mai mult mers in afara 1.6.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
E acelasi motor (la exterior e ABSOLUT IDENTIC, la fel si la Clio), asa ca tot acelasi motor de pe timpul lui pazvante (20 de ani vechime cred) e. Diferenta e la cursa pistonului mai mare la 1.6, adica sunt modificate biela, arborele cotit si probabil ce tine de ele. Si setarile din calculator.
Asadar nu are cum sa fie mai fiabil unul decat celalalt. Singura problema ar fi: daca e mai lunga biela si implicit la arborele cotit are "extremitatile" mai mari, atunci fortele centrifuge sunt mai mari si deci mai multe riscuri sa se rupa. Dar ele sunt mai mari cu maxim cativa mm, asa ca nu sunt probleme. Oricum e un caz de o masina la 1000 sa se intample ce zic eu si foarte bine se poate intampla la 1.4. Asadar sa nu dai crezare la parerile ca 2 motoare care difera extrem de putin unul fata de celalalt ar putea avea fiabilitati diferite. Cel mult daca ar fi fabricate din piese de calitati diferite, dar nu-i cazul la logan. |
--------------------
.
.
.
|
|
puiuart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 13 September 05 ![]() |
va, multumesc mult pentru explicatii!
|
--------------------
logan
laureat
2005- 1,4 ce parere aveti de Laureat de 1,4
|
|
alexadv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 June 10 ![]() |
1.6 am 170.000km din 2005 si e ok .. bine a fost tratat de la inceput cu Dura Lube dar nu cred ca i concludent acest lucru
|
--------------------
Dacia
Logan
Logan
- ct-27-bav
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
pe logan 1,6 cu 8v e motorul ideal !
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:45 |