Senzor Temperatura Pack Authentique
![]() ![]() ![]() |
Senzor Temperatura Pack Authentique
JADRRO |
![]()
|
||
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning
Powered by RENAULT , driven by passion |
|||
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Radio Erevan raspunde: DA si NU.
NU - pt. ca esti in garantie. DA - dar atunci nu va mai fi authentique ![]() |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, se poate instala cu ajutorul unei gauri date in oglinda dreapta.
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
xorx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 17 June 05 ![]() |
Iata niste raspunsuri competente...
![]() Raspunsul este urmatorul, se poate pune dar trebuie facuta ccablarea. Calculatorul si afisajul suporta dar nu ai fire trase intre "gaura" oferita de reno si modulul din bord. Am intrebat la Autocobalcescu si am primit 2 rasp. diferite. 1. nu se poate (evident FALS) 2. da se poate, senzorul si montarea costa aprox. 1,3 mil (??? nu stiu daca in asta intra si cablare de care spuneam) daca reusesti ceva pls. da un mail cu detalii ca maintereseaza si pe mine mail-internet@excite.com |
--------------------
Renault
Influence 1,6 Renault Megane II Sedan, 1,6L, Influence, Vert Cuivre, iunie 2005
|
|
Fanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ati discutat atata si n-ai aflat nimic concret.
Iata: - versiunile Pack Authentique 1.4 16V si 1.6 16V NU sunt echipate cu senzor de temperatura exterioara. - versiunile Pack Authentique 1.5 dCi 80 si 100 CP au in standard senzorul de temperatura exterioara. Pentru versiunile ne-echipate, se poate apela la un service agreat pentru montarea senzorului. Costa cam 280 lei noi (cu TVA cu tot), si probabil va mai fi un pic de manopera. Personal cred ca este un moft, si mai cred ca diferenta de pret dintre un Pack Authentique si un Confort Expression justifica pe deplin achizitia celui din urma cu optiunea climatronic inclusa. |
-------------------- Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
|
|
JADRRO |
![]()
|
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Intreband un "individ" de la eletrica,( service reno, nu dau nume) am primit un raspuns ciudat:.. cum ca calculatorul de habitaclu nu suporta... " ce nu suporta nush ca eu nu prea ma pricep ... voi ce parere aveti ?
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning