Lamaie Incepator
![]() ![]() ![]() |
Lamaie Incepator
meganescu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Nu cred. Mi se pare ca regulamentul zice de "sub un an EXPERIENTA in conducere" sau cam asa. Nu stiu daca am redat exact, te uiti tu. In fine, sensul era de experienta nu de un an calendaristic de la dobandirea permisului. Poate am luat carnetul acum 3 ani, dar n-am condus in primii 2 ani si jumatate. Sau l-am luat acum 50 de ani dar nu consider ca am un an de experienta in coducerea unui autovehicul.
E zvon transmis din vorba-n vorba sau circula si-n varianta scrisa? |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
QUOTE(cipman @ Aug 25 2005, 01:56 PM) E zvon transmis din vorba-n vorba sau circula si-n varianta scrisa? exact asta voiam si eu sa aflu .... |
-------------------- |
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
In regulament nu este specificat nimic despre acest lucru.
Iti iei amenda ca incepator pentru: lipsa lamaie ( semn distinctiv de incepator). Insa pentru mai tarziu nu e specificat. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
raresss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
exista cineva care tina lamaia mai mult decat anul asta care este regulamentar??? toti asteapta sa o dea jos. iei amenda daca nu o ai pusa dar daca o tii pprea mult nu au ce sa-ti faca. bineinteles daca conduci mai prost un pic o sa te claxoneze toti.
|
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema apare in general la vehiculele impartite cu sotzia incepatoare. Nu-i asa c-am ghicit?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Chestia asta cu lamaia am intrebat-o si eu la un agent de circulatie si mi-a spus ca nu este nici o problema daca ai permisul mai mult de un an si inca mai tii lamaia in geam. Nu exista nici o sanctiune. Poti sa o pastrezi si 15 ani daca vrei. Este doar o atentionare pentru ceilalti ca nu esti un as in ale condusului si sa fie cu ochii in 4.
O incasezi doar daca ai mai putin de un an si nu ai lamaia in geam. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pot personaliza cît-de-cît lamîile astea? Adica sa arate ca un grapefruit, sau ca o portocala... putina variatiune nu cred ca strica.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Nu. Poti doar s-o asezonezi cu anotimpul: verde, galbena, maro si, din nou, verde.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Vorba lu' raducu68,nu ne putem personaliza "lamaia" ?? Ne scriem numele pe ea ,cum au soferii de TIR numele lor scrise pe placuta aia pusa la geam,asa ne scriem si noi numele pe "lamaie"
![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
io mi-as pune si acum de placere o mamaliga din aia de 20cm in diametru, ce are o bomba cu fitil aprins in locul punctului de la semnu
![]() |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
un_vizitator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am purtat cu mandrie mamaliga in geam
![]() ![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dCi power.... u have no ideea what you're missing ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd September 2025 - 13:34 |