Wireless Asuswl-330g, cum ma leg la RDS cu el
![]() ![]() ![]() |
Wireless Asuswl-330g, cum ma leg la RDS cu el
xexe |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 11 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- -------------------------------------
Scenic II 1.5 dCi, 2005, 101 CP |
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai, cauta prin setarile routerului sa ai cum sa clonezi macul placii de retea care se conecta la rds
si da cateva detalii despre cum se realiza acasa conexiunea la rds |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
un_vizitator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
incerca sa nu ai DHCP intre laptop si router ci pune niste ipuri private. dupa car seteaza routerul sa faca NAT 1-1 ... adika sa-ti faca forward la toate conexiunile care vin spre router catre ipul privat al laptopului... asta daca vrei conectivitate maxima, daca nu un simplu nat e destul
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dCi power.... u have no ideea what you're missing ;)
|
|
xexe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 11 November 04 From: Bucuresti ![]() |
problema e ca wl-330g nu are si functie de router ca era mai simplu.
am apucat sa-l iau inainte de a avea efectiv RDSulin casa ![]() s-ar putea sa-l vand in cele din urma si sa iau altceva |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sigur prin meniu nu ai gasit sa aiva server DHCP si NAT? IP de la RDS zici ce e dinamic? ciudat... descrie legatura care o ai.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
xexe |
![]()
|
pai am ab. de 9$
am un prieten care--l are pe cel de 15$ si are ip static cu DNS si tot ce-i trebuie. la mine totul e pus pe auto ![]() incerc sa atasez mai jos un print screen |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, intre timp m-am uitat pe pagina lor de net si se pare ca ai cumparat ceva "neconfigurabil", fa-i un upgrade la ceva mai serios eventual si cu firewall pe el.
|
|
|
xexe |
![]()
|
cum naiba inserez si eu o imagine????
![]() Attached thumbnail(s) rds.JPG ( Size: 33.4k ) Number of downloads: 2 |
|
cornel_t |
![]()
|
Pai cu "imaginea" asta ne arati ca setarile windowsului tau sunt pe DHCP. Ia vezi cu un ipconfig ce adresa IP ai? daca nu ai ceva de genul 169.xxx.xxx.xx incearca sa dai un ping in GW, ...ar trebui sa raspunda.
|
|
|
xexe |
![]()
|
am vazut eu ca am ceva cu 82.76.xx.xx si la gateway ceva dar nu stiu daca e ok sa le bag pe aste la tcp/ip protocol la setarile retelei.
teoretic daca nu ma leg o saptamana serverul poate da ip-ul altuia ca mine, nu? oricum, cred ca-mi trebuie un access point cu functie de router. maine o sa sun si la suportul de la rds sa vedem ce-mi zic daca nu, o sa-l vand si iau altul cu f-ctie de router. |
|
volhov |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 May 05 From: Sf.Gheorghe ![]() |
Solutia in cazul tau, este un AP cu router. Eu folosesc asa ceva (Canyon 514), care arata ca un switch cu 4 porturi LAN si un port WAN care se conecteaza la RDS. La setarile WAN vei pune IP-ul de la RDS si DNS-ul, iar la LAN poti activa DHCP-ul. De asemenea daca nu vrei sa renunti la AP-ul tau, poti cumpara doar un router simplu (aprox 160 RON ). Am vazut de curand asa ceva, fabricatie SURECOM (avea inclusiv port USB pentru imprimanta).
|
--------------------
Renault Clio
Symbol
2005 Clio Symbol dCi/65
|
|
Norad |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 20 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa iti cumperi un routerash ca e plina piata, mai ales ca il vei putea folosi si independent, daca treci pe cablu sau altceva, ori poti sa iti faci si retea locala. In general acestea au 4 porturi si indeplinesc si functia de switch. Eu am un SMC VBR4000 luat de la Flamingo, cloneaza si MAC-uri , face si NAT. Insa poti gasi lejer si alte marci cautand pe Net. ( Surecom parca la www.ral.ro, sau Allyed Telesyn la Genesys ). Ideal ar fi sa il iei pe cel care permite o configurare cat mai buna firewall-ului plus ce am scris mai sus. Ce as mai spune e ca SMC-urile astea au 5 ani garantie. Pretul se invarte pe langa 2 milioane cam la toate
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
dec. 2004
|
|
xexe |
![]()
|
bune ideile lui volhov si norad, nu ma gandisem.
am vorbit cu cineva sa facem schimb de AP-uri. al lui are si router si-l foloseste numai la birou unde oricum il poate folosi pe al meu care intr-un LAN merge f. bine. daca nu iese treba asta, in cele din urma o sa-mi iau inca un router. va multumesc ptr. sfaturi ![]() |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Intr-adevar, solutiile pe care le ai sunt: ori iei un router care are si AP pe el, ori iei un router separat. Obligatoriu pe partea de WAN sa stie Mac Cloning, pentru ca altfel nu il poti folosi pe RDS.
vezi o gramada de produse de genul asta la www.mondoplast.ro |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
MihaiS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Echipamente care merg sigur sunt Corega BAR-SD50(1 WAN, 4 LAN) sau BAR-WL (1 WAN, 4 LAN + wireless). Au functie de router, stiu de IP static sau dinamic, fac NAT si ceva filtrari. Poti sa pui si un server in spatele lor au si functie de virtual server.
Corega este divizia pentru echipamente SOHO a lui Allied Telesyn. Sunt fiabile. Vezi la www.corega-international.com, daca te intereseaza te pot ajuta cu unul din ele. Preturile se invart pe la 35 USD pentru BAR-SD si vreo 70 USD pentru cel wireless. This post has been edited by MihaiS: 23 Aug 2005, 02:25 |
--------------------
Renault Clio
Bicorp 1.5dCi 80CP
2005 - Extreme
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
La preturile astea se gasesc undeva in Romania?
Preturile sunt foarte bune...de-aia te intreb |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
127.0.0.1 |
![]()
|
![]() no saint Group: Members Posts: 155 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La pret comparabil poti lua un AP + router + switch de la Linksys (marca cumparata de Cisco):
Linksys WRT54G - Wireless-G Access Point Broadband Router IEEE 802.11g; 54 MB/s; w. 4-Port Switch; gar. 1 an ; pret unitar: $75.48 De la Tricorp am luat eu oferta. Luna viitoare cred ca scap de cabluri! |
--------------------
Renault
Megane e-Tech
2023, EV60 Techno+ Megane e-Tech EV60
C-HR 2.0 Hybrid Ex: Kadjar, Captur, Kuga, Pathfinder, Focus, Clio Symbol |
|
MihaiS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Revin cu preturile pentru echipamente Corega. Am dat niste valori care sunt mai mici decat cele reale, si pentru asta imi cer scuze. Aveti mai jos valorile reale - in USD- pentru echipamente de conectivitate SOHO. Configurarea este inclusa in pret (pentru Bucuresti). Ce nu este inclus in pret este TVA-ul.
BAR-SD-50, Router with 4 x 10/100M LAN and 10/100M WAN 39.93 WLBARGP-50, Router with 802.11g, 4 x 10/100M LAN and 10/100M WAN 81.24 Wireless USB Stick-11, WiFi 802.11b Wireless Pen-style USB Adapter 23.00 WLPCIG-54, WiFi 802.11g PCI Adapter Card (Complete), Ext. Antenna 48.20 WLUSB2GTST-001, WiFi 802.11g Wireless Pen-style USB Adapter 45.44 Broadband routerele au firewall inclus. Garantia este de 1 - 2 ani (2 ani la routere). Ca fiabilitate se apropie de cea a produselor Allied Telesyn. Toate cele bune. This post has been edited by MihaiS: 23 Aug 2005, 11:33 |
--------------------
Renault Clio
Bicorp 1.5dCi 80CP
2005 - Extreme
|
|
xexe |
![]()
|
acum vin de la magazinul de unde am luat APul si mi-a zis tipu' de acolo ca a avut si el asa ceva acasa si ca i-a mers (dupa ceva chin) I l-am lasat acolo, a zis ca se mai chinuie diseara (super amabili tipii www.mega-byte.ro ).
Daca nu reuseste sa-l "dovedeasca" o sa-mi iau un router si asta e |
|
xexe |
![]()
|
victorie
![]() ![]() ![]() scriu postul asta din dormitor in timp ce AP ul ASUS e in sufr. in spatele TVului chiar e bun APul asta ![]() |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
O problema similara am si eu la aproape 3 ani distanta.
![]() Am o conexiune RDS prin VPN cu protocol PPPoE. Am luat un router care stie VPN dar nu mi se conecteaza la rds. Am probat conexiunea pe laptop si merge f bine. Am clonat MAC-ul placii si degeaba. Conexiunea vine de la un swich de sus de pe bloc. Ma gandesc ca nu am legat eu bine routerul. Pt o conexiune swich router fac crossover sau il las normal ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Il lasi normal, eu cred ca nu ai setat ceva bine acolo, da-ne mai multe detalii. Cablul ce vine din switch il bagi pe portul WAN al router-ului iar la setari la PPPoE sa ai grija sa introduci corect user-ul si parola ce le ai de la RDS.
This post has been edited by Hackmikey: 10 Nov 2008, 21:40 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sigur e normal cablul?
Am setat tot si nu vrea. Colac peste pupaza nu merge nici wireles-ul. E configurat tot si nu merge. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Asa trebuie mufat cablul:
cable_utp_clip_image002.gif ( Size: 12.15k ) Number of downloads: 77 Reseteaza router-ul si refa setarile. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
bear_mc |
![]()
|
Not working.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ia un linksys
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Hack |
![]()
|
Naspa ce sa zic? Si eu am tot D-Link da merge brici.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
bear_mc |
![]()
|
Eu zic ca e stricat. Totul e setat corect dar nu se conecteaza la RDS. Wireles-ul e setat corect dar laptopul nu gaseste nimic. Ma duc maine cu el sa-l schimbe.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
Hack |
![]()
|
Probabil ca da. Bafta!
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
bear_mc |
![]()
|
L-am facut.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:35 |