Cel Mai Tare Joc, indiferent daca de masini sau nu...
![]() ![]() ![]() |
Cel Mai Tare Joc, indiferent daca de masini sau nu...
raresss |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 August 05 ![]() |
|
||
-------------------- MII 1.5 DCI 100CV
Luxe privilege - rojo fuego |
|||
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
cel mai tare joc care l-am jucat... de altfel cel mai complex si cu un story-line deosebit a fost Fallout 2... m-a fascinat vre`o 6 luni... dup-aia l-am terminat!
![]() In rest jocurile pe care le-am jucat au fost 90% cu si despre masini... Sunt fan declarat Grand Theft Auto (mi-au placut toate editiile la nebunie)... si Need for Speed (toata seria cu excepta primului pe care nu l-am jucat... iar cel care mi-a placut cel mai mult a fost 2000 Porsche Unleashed a.k.a. 5)... PS: CE E ASTA: "grand theft total san antonio" ?? |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu se fi referit la San Andreas... oare sau e ceva nou?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
raresss |
![]()
|
san andreas...... mea culpa
![]() |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
undying ati jucat?
doom3 mi-a placut, iar la strategie red alert 2 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cel mai tare mi se pare si mie grand theftu' san andreas....
rares.. unii au terminat san andreasu'.. si tu inca il astepti...? http://www.rockstargames.com/sanandreas/ |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Excelent GTA:San Andreas.
De asemenea un joc care mi s-a parut beton: Mafia. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Ca joc de referinta pentru persoana mea.....Tomb Raider....toate variantele.
Multiplayer...cel mai jucat a fost Unreal Tournament, pe care il mai joc si acum pe net din cand in cand.... In rest, mult jucate : Starcraft si Warcraft |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
NFS toate ... warcraft ... mdk ... flatout ... starwars ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
adaug un oldie but gooooodie: UFO: enemy unknown.
cand am pus mana pe el, intr-o vacanta de vara (ce vremuri), m-am sculat din fata calcului doar pentru papa si somn pana l-am terminat. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
raresss |
![]()
|
adso. asta mi s-a intamplat mie cu halflife 1 si 2. am stat si cate 10 ore.
claus din pacate cand il caut cu mule nu-mi apare nimic pentru pc desi pe lick-ul de la tine se vede ca a aparut si in cdrom. asa ca in seara asta am sa ma dedic investigatiilor ![]() oldie but goodie ce ziceti de duke nukem.... |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Sau si mai oldies but goldies......Prince Of Persia?????
Care mi-a mancat mie un an prin liceu. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(richelieu @ Aug 16 2005, 03:21 PM) Sau si mai oldies but goldies......Prince Of Persia????? Care mi-a mancat mie un an prin liceu. Dadada ... 'tu-i oglinda ma-sii... Aveam un vecin care-si pusese monitoru' invers din cauza unei potiuni... ![]() |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(claus @ Aug 15 2005, 01:12 PM) cel mai tare mi se pare si mie grand theftu' san andreas.... Are cineva din bucuresti jocul asta pe CD? Dau o bere... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
un_vizitator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am jucat starcraft si inca mai jok. in rest Warcraft 3 e promitator si Battle Realms e la fel de tare. ... cu masini e palpitant NFS hot pursuit 2, Underground-urile sunt deja SF-uri... JUICED e mai promitator asa ca gameplay... iar daca vreti ceva tare: TOCA Race driver 2 e bestialll, iti trebe talent sa termini jokul asta!
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dCi power.... u have no ideea what you're missing ;)
|
|
grizzly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 25 July 05 ![]() |
Eu abia astept sa imi iau la anul PS3 si abia atunci am sa ma gandesc la unjo. Evident gen NFS, Juiced, etc
|
-------------------- MII Estate 1.9 dCi Confort Privilege - dintre toate optiunile NU am pus jante 17" si senzori presiune in roti
Renault Mascott 3.0 dCi 115 CP, Double Cab, Bena 4.5mx2.2mx2.3m (inaltime) ... omologat la 3500 kg -> categ B :) |
|
Perseu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt fascinat de jocurile de strategie, deci seria Civilization mi-a mancat multe, multe nopti. Oricum prima varianta mi-a placut si cel mai mult, a fost printre primele jocuri in care sfarsitul era intotdeauna diferit... asa numitul "replayability".
Acum sunt puternic impresionat de Europa Universalis II, este un joc fantastic, ideea de joc modabil (ii poti modifica toti parametrii posibili si practic crea jocul tau personal) mi se pare uluitoare. Subscriu si la jocul Mafia... desi mai erau pe piata jocuri asemanatoare, povestea e superba. |
--------------------
Renault
Megane
2005 E o Bucurie sa ai un Privilege, dar nu e un Privilege sa ai o Bucurie...
Megane II Privilege - 1,5 dCi 80 CP, Clima + Scaune incalzite |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Mafia mi s-a parut cel mai tare. Ca dovada l-am jucat de vreo 10 ori. Apoi NFS (ultimele 4).
Si mi-a placut mult si BloodOmen2 (ala cu vampiru) |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
Desi cam tarziu..postez si eu...si o fac intr-un top
1-San Andreas 2-Gran Turismo 4 3-Mafia (chiar daca e o copie ![]() Astea ca all time greatest games; Underground-urile sunt sf, juiced are o farama de adevar. In schimb am pierdut multa vreme in tineretzea mea ![]() Oricum, va recomand Gran Turismo 4, e cel mai bun ca manevrabilitate din cate am jucat pana acum, cea mai mare varietate de masini si in plus, pentru cei care nu agreaza kituri exterioare (ca nu are defapt, in schimb are modele intregi de la diferiti tuneri grei) exista tuning motor care e interesant si complex. Ma oftic doar ca nu au modelul meu de jante ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
e criminal gt4.. super joc.. pacat ca nu am si ps2.. si nici nu prea ma incanta gandul sa-mi iau
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
Civilization (toata seria, inclusiv Alpha Centauri), Settlers 1 & 2, Incubation, M.A.X. 1, Privateer (ultimele doua de pe vremea cand windoze era un utilitar de blocat calculatoare si nu un sistem de operare), si o recenta descoperire chiar daca jocul are 2 ani vechime: EVE Online.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
@tt@ck |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 12 September 05 ![]() |
Fac si eu un top:
1. NFS Porsche 2. Grand Turismo 2 3. Mafia 4. Toca Race Driver |
--------------------
Megane 2
1.6 16V
2003 Hatchback Renault, Megane 2 Bicorp, Confort Dinamique, 1.6 16V 115CP, 2003
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu MAfia l-am jucat o gramada de vreo cateva ori.Pb e ca acum nu mai pot sa trec de un nivel.Super joc
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
Acum imi omor putinul timp pe care il mai am pe Midnight Club 3: DUB EDITION, destul de interesant
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Colin McRae 2, Diablo 2, NFS Porsche, Hitman 47, MotoGP2, MTX MotoTrax, Colin Mc Rae 2005
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
raresss |
![]() ![]()
|
am terminat brothers in arms. cel mai tare joc de razboi care l-am vazut pana acum. faci parte din brigada de parasutisti la debarcarea din normandia si trebuie sa te reunesti cu trupele terestre de pe plaja utah. ce tare e!!!!!!!!!! ai sub comanda ta diferite escadroane si pana si un tanc pe care te poti sui chiar si folosi mitraliera..... iar peisajele sunt atat de reale. arata in credite poze de prin satele alea din normandia relale si cu arata ele in joc. incredibil.
si acum ma chinu cu GP4 dar e cam aburit. |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Legal Street Racing de la Redline...pur si simplu demential.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
catran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 August 05 From: Bucuresti ![]() |
sa incepem cu cel mai jucat "strategie":starcraft cred ca e pe primul loc
la masini cred ca seria nfs a "rupt norma" shootere....seria unreal iarasi ocupa locuri fruntase iar mai noi...collin toate....counter......iar la rpg cred ca cel mai mult timp pierdut in fata calc. a fost din pricina "LINEAGE" care este (dupa mine) destul de tare la capitolul on-line |
--------------------
renault
21 ts
1986 renault laguna 2 ph2 1.9 dci 85kw 2007
RENAULT LAGUNA 3 2.0 DCI 110KW 2008 |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Lasa pe cele mai jucate. aia e doar o statistica.
care iti place tie cel mai mult? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
EL_BGD |
![]()
|
@ raresss vrei sa-ti stric jocul ? (gt4; adica sa-ti spun ce am descoperit, dar nu mai are acelasi farmec jocul cand te duci sa-ti iei o masina noua si scumpa si tare, cum ar fi recentul m5 al meu
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 23:19 |