Spalatorii De Parbrize Si Nu Numai, Baietii de la stop care pandesc...
![]() ![]() ![]() |
Spalatorii De Parbrize Si Nu Numai, Baietii de la stop care pandesc...
renonino |
![]()
|
||
Cuore Sportivo Group: Members Posts: 107 Joined: 13 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Alfa Romeo
147
1.6 TS 2006 Daewoo Matiz E 2003 |
|||
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Vai de capul lor de amarîti, sint intr-adevar enervanti, insa fac parte din peisajul mioritic alaturi de zimbru, casa poporului si barza-varza.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
la iasi stau tigancile cu plodu` in brate pe mijlocu strazii si cerseste... asta e noua moda
se proptesc in fara geamului de la sofer si nu pleaca decat daca ii injuri... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Eu am o bata in masina; nu sunt un om agresiv, niciodata n-am facut altceva cu bata aceea dacat sa-l scot la vedere, sa le arat - si intodeauna dispar.
|
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
La boschetarii cu cersitul aplicam faza AC, adica ma faceam ca am AC (nu ca n-as avea da nu folosesc, mie-mi place sa-mi bata vantu-n freza, ca taranu') inchideam geamul si dadeam muzica tare ca sa-i arat ca nu-l aud.
La astia cu zoitu' parbrizului ar trebui sa le dai cate un pumn sa cada jos si apoi s-o zbughesti de-acolo. Daca toti am face asa nu cre ca ar mai fi asa de doritori astia sa-ti spele parbrizul. |
--------------------
.
.
.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca mai simplu e sa le faci semn ca nu vrei sa-ti "spele" parbrizul sau sa misti un pic masina in fatza daca vin la luneta.
Exact cum a zis raducu68, vai de capul lor de amarati... mie mai degraba mi-e mila de ei decat sa-mi vina sa-i bat. Si mai e ceva, macar ei presteaza ceva pentru aia 10 bani pe care-i primesc, nu stau cu mana intinsa. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
De cand m-am plimbat jumatate de oras cu parbrizul plin de insecte satule si sinucigase....de arata parbrizul meu ca dupa un meci de Diablo II.....si n-a aparut UNU' sa-mi curete parbrizul....si cand in sfarsit a aparut unu intr-o intersectie si s-a uitat la parbrizul meu....si-a intins-o la urmatoarea masina.....imi vine sa-i omor...
Daca se atinge unul de geamurile mele.....cred ca-i fac poster pe luneta. In plus, ma enerveaza foarte mult faptul ca vin si manjesc parbrizul...fara sa intrebe.....am senzatia ca-mi baga mana in portofel... De multe ori...inainte sa mi se puna pata pe ei....cand intrebau...le dadeam cate 10.000 fara sa-i mai las sa umble la parbriz. Si...sa nu-i plangeti.......aia castiga pe zi mult mai mult decat un muncitor cinstit.... Baietii mei de la magazie descarca/incarca tiruri de cabluri...si role de sute de kg pentru 8 milioane/luna.....si astia fac si un milion/zi....(va spun din destainuirile unuia pe care l-am auzit intamplator....) |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
bigdaddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 17 June 05 ![]() |
in intersectiile in care stiu ca sunt aurolaci care minjesc parbrizul imi las mereu 2-3m in fata si daca vad ca nu intelege cind ii fac semn sa treaca de mine trec eu de el. S-a intimplat o singura data sa ma dau jos la unul. Am vazut si eu faze cind baietii aplica tupeul daca vad ca au cu cine, in special daca e vreo fatuca singura la volan e vai si amar de ea daca nu are marunt. Nu le-am dat niciodata bani si nici nu intentionez, poate niste capace dupa cap.
|
--------------------
renault
laguna
2000, 2.0 16v Renault Laguna
RXE 1.8 16v |
|
Hora_ce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(raducu68 @ Jul 19 2005, 04:10 PM) Vai de capul lor de amarîti... amaritzi zici? Este o intersectie aici in Cj... unde de la ora 1-2 nu se mai obosesc... (oboseau... pentru ca nu am mai trecut pe acolo sa-i vad....) dar.. iti zic... isi faceau banii necesari... si nu mai aveau chef sa lucre.... asadar... P.S. in clasa a 12-a am avut o experienta cu o batrinica si cu nepotzica ei mica... venea in fiecare zi pe langa liceu... la cersit... La sfarsitul anului... ne0am urcat pe liceu... unde era un observator... si ne uitam in jur... Mare ne-a fost mirarea.... cand am descoperit... ca batranica respectiva, care locuia langa liceu, statea in curte... si impreuna cu o alta tanti... stateau la numarat/sorta bani... Aveau pusi monezile in niste ligheane... si bancnotele le faceau teancuri... De atunci am zis ca nu mai dau bani pe strada... scuze de offtopic... ![]() |
-------------------- Volkswagen Passat, B6, SL, 2.0tdi 140CP, 2006
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm... poate ca e timpul sa ma reprofilez... Imi fac sereleu cu cersetori si spalatori de parbrizuri.
![]() SC Scuipa-n Geamuri SRL scuze si eu de off-topic ;-)) Care era topicul? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
In general daca le arati simplu nu nu vin. eu fac asta de cand am masina si nu ma deranjeaza. cand am nevoie le dau voie sa spele.
Faza cu dat un pumn nu e deloc rentabila. Priviti in jur la stop si ve-ti vedea ca langa ei sunt si unii mai mari care stau si ii pazesc. Plus ca nu mi se pare o cale de rezolvare metodele coercitive |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 17:41 |