Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Senzatii Tari!, Super senzatii cu super masini!

padre
post 17 Jul 2005, 19:54
Post #1

Il padrino

Group: Members
From: Bucuresti

In perioada 15-17 iulie 2005 s-a desfasurat la Romexpo un eveniment Nissan. Printre altele s-a aflat disponibil pentru drive-test si modelul 350Z, pe care l-am condus cu o placere nebuna.

Pentru mine a fost ca un vis implinit, si nu pentru ca am condus neaparat 350Z ci pentru ca masina asta este una sport cu adevarat: 5.9 sec pana la 100 km/h, 250 km/h viteza maxima, 280 CP.
Am facut traseul de 3 ori, pe linia dreapta de la parcarea de la intrare pana la pavilionul central accelerand la maxim, ajungand de fiecare data pana pe la 120-130 km/h, dupa care urma franarea (din pacate wink.gif ) pentru a aborda prima curba intr-o maniera relaxata pentru ca eram totusi la un drive-test, nu la curse.
Vreau sa va spun insa ca am trait cele mai frumoase senzatii la volanul unei masini! Daca as avea banii, maine la prima ora as fi la dealer sa-mi comand una, este absolut senzationala si sentimentul pe care-l ai conducand-o la limita (si chiar si "la pas") este unic. Am condus mai multe tipuri de masini pana acum (nici una sport, insa, adica una care sa faca suta in mai putin de 6 sec.) dar asta a fost cea mai spectaculoasa. Pur si simplu toata ziua am avut un zambet permanent pe buze amintindu-mi experienta (si acum cand am chef dau play filmuletelor facute la fata locului).

Daca si voi ati trait momente asemanatoare va invit sa le povestiti aici. Dar neaparat sa fie senzatii tari! ohmy.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SorinN
post 18 Jul 2005, 14:08
Post #2

Membru autentic

Am avut ocazia "sa ma dau" cu un Subaru WRX STI din pacate nu l-am condus eu sad.gif , am fost doar pasager... Senzatii tari intr-adevar... pot sa va zic ca la un moment dat vorbeam cu soferul care a schimbat in momentul ala din a 2-a intr-a 3-a. Mi s-a pus un nod in gat pur si simplu biggrin.gif ... cred ca daca nu esti atent intr-o astfel de masina ai sanse sa-ti inghiti limba. laugh.gif

--------------------
Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003
+
AlexV
post 18 Jul 2005, 14:31
Post #3

Admin?

Group: Admin

Pasager in Porsche Carrera GT3 pe circuitul de F1 de la Nurburg. Cuvinte? n-am.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
padre
post 18 Jul 2005, 15:10
Post #4

Il padrino

Subaru Impreza WRX STi este si visul meu de ani de zile... De cate ori m-am visat la volanul ei, proaspat castigator la Loto... wink.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
richie
post 18 Jul 2005, 16:07
Post #5

The Right Member

Skoda S100 a lu' tata...Dumnezeu sa-i ierte pe amandoi.....

Nu va pot spune ce senzatie ai in ea...cand te depaseste o raba......tongue.gif

Doar cei care au incercat o pot sti....

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
sorin
post 18 Jul 2005, 17:48
Post #6

pilot de renault

From: Lebbeke,Belgia

1000 metri de pe loc intr-o Honda CRX de 180 cp la cele 900 de kg ale ei,nu stiam cand decolez
DIESEL POWER
M II Estate 1.9dCi
Clio 1.5dCi
dreamcar FUEGO TURBO

--------------------
MEGANE 2 1,9dCi --ESTATE --octombrie 2004
+
Laurentziu83
post 19 Jul 2005, 08:03
Post #7

Membru autentic

Colegi meii au aratat degetul mijlociu unui sofer de papuc pe serpentine pe la Vatra Dormei si s-a luat omul ala dupa mine. Da stiu ca se tinea, totusi. Asa ca mi-am cuplat adrenalina si am inceput sa-i dau jar pe serpentine. Daca era sa ratez vreo curba cred ca muream cu zambetul pe buze, eu eram ca la hot pursuit. Asta pana l-am lasat pe ala vreo 2 km in urma. Cred ca nu i-a mai trebuit lu' ala sa faca urmariri prin munti dup-aia. Am uitat sa zic: eram cu o Dacie cu cateva sute de mii de km in bord iar eu aveam doar vreo 4-5000 de km experienta.
Alta senzatie tare a fost cand am acvaplanat si m-am rasucit cu matizul 160 de grade cand voiam sa fac o depasire. Frica mi-a fost dupa aceea cand am realizat ca daca m-as fi rasucit in sensul opus m-ar fi adunat cu farasul.

This post has been edited by Laurentziu83: 19 Jul 2005, 08:03

--------------------
. . .
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th August 2025 - 13:03
Dacia