Senzatii Tari!, Super senzatii cu super masini!
![]() ![]() ![]() |
Senzatii Tari!, Super senzatii cu super masini!
padre |
![]() ![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am avut ocazia "sa ma dau" cu un Subaru WRX STI din pacate nu l-am condus eu
![]() ![]() ![]() |
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pasager in Porsche Carrera GT3 pe circuitul de F1 de la Nurburg. Cuvinte? n-am.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Subaru Impreza WRX STi este si visul meu de ani de zile... De cate ori m-am visat la volanul ei, proaspat castigator la Loto...
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Skoda S100 a lu' tata...Dumnezeu sa-i ierte pe amandoi.....
Nu va pot spune ce senzatie ai in ea...cand te depaseste o raba...... ![]() Doar cei care au incercat o pot sti.... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
1000 metri de pe loc intr-o Honda CRX de 180 cp la cele 900 de kg ale ei,nu stiam cand decolez
DIESEL POWER M II Estate 1.9dCi Clio 1.5dCi dreamcar FUEGO TURBO |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
Colegi meii au aratat degetul mijlociu unui sofer de papuc pe serpentine pe la Vatra Dormei si s-a luat omul ala dupa mine. Da stiu ca se tinea, totusi. Asa ca mi-am cuplat adrenalina si am inceput sa-i dau jar pe serpentine. Daca era sa ratez vreo curba cred ca muream cu zambetul pe buze, eu eram ca la hot pursuit. Asta pana l-am lasat pe ala vreo 2 km in urma. Cred ca nu i-a mai trebuit lu' ala sa faca urmariri prin munti dup-aia. Am uitat sa zic: eram cu o Dacie cu cateva sute de mii de km in bord iar eu aveam doar vreo 4-5000 de km experienta.
Alta senzatie tare a fost cand am acvaplanat si m-am rasucit cu matizul 160 de grade cand voiam sa fac o depasire. Frica mi-a fost dupa aceea cand am realizat ca daca m-as fi rasucit in sensul opus m-ar fi adunat cu farasul. This post has been edited by Laurentziu83: 19 Jul 2005, 08:03 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 13:03 |