Huse Megane 2
![]() ![]() ![]() |
Huse Megane 2
nick |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa te gandesti si ca trebuie huse compatibile cu airbagurile dupa scaune ...
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cum treci de IPSO si mergi spre Metro, pe partea dreapta incep niste blocuri. Parchezi masina pe undeva pe acolo si cauti la parterul blocurilor. E o firma care numai de asta se ocupa - huse scaune. Ca idee, oamenii lucreaza numai cu materiale originale de Mercedes, BMW, VAG. Au huse gata facute sau, daca nu-ti place nici un model ti le fac pe comanda.
Ma uit pe forumul Dacia si iti pun imediat si un nr. de tel. si o adresa, eventual un link pentru a putea vedea niste poze Iata c-am revenit cu completarea de rigoare: http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=20...&highlight=huse gasiti toate detaliile inclusiv poze |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
de ce vrei huse??? e masina noua , cu tapiserie frumoasa, de ce vrei sa o strici???
|
-------------------- |
|
maxreno |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Iti dau eu un motiv: este posibil ca prietena sa "imbrace" frumusete de tapiterie in ciocolata
![]() |
-------------------- |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ar mai fi o varianta! yo cel putin asa am facut!
se gasesc in carrefour/cora niste chestii un fel de protectii pt scaune..care nu imbraca tot scaunul si se prind cu un elastic subtire de spatar..si nu ma refer la din alea cu margelutze care sunt deobicei in daciile supraincarcate cu cartofi inmatriculate in dambovitza. Exista si variante decente..eu mi-am luat un gri inchis care "se pupa" cu tapitzeria originala |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma am cumparat din Vitan un set de huse (culoarea gri), si s-au potrivit bine, in special la bancheta din spate. Sezutul de la scaunele din fata sta cam ciudat, in special datorita sistemului de reglaj al scaunelor. Oricum, pentru 1 mil lei, cat am dat pe ele, sunt ok
|
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nick .. aaaaairbagurile laterale ce spun ? le place sub husa ?
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ma gandesc si eu sa pun niste huse dar as vrea sa fiu totusi sigur ca nu am probleme cu airbagurile.
ceva noutati in domeniu? m-ar fi interesat niste huse impermeabile cumva. |
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
Chiar asa? Preferi sa obturezi airbag-urile decat sa-ti murdaresti tapiteria care bytheway se poate curata chimic de orice pata?! :shock:
This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 14:50 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
godaro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 29 April 04 ![]() |
eu am vazut in metro niste huse la 2,2 mil care sunt decupate in lateralul scaunelor fatza. deci nu impiedica airbagurile de nici un fel. problema lor este ca scrie "Michael Schumacher" pe ele.
|
-------------------- |
|
nick |
![]()
|
Si totusi chiar ieri am fost foarte, foarte multumit ca am avut huse.. n-ai vrea sa stii ce s-a intamplat :oops:
Chiar si asa, tot mai raman patru air-baguri ![]() Oricum, o sa vad unde ar trebui sa decupez putin pentru a beneficia de siguranta si celorlalte airbaguri. This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 14:51 |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
...eu am facut o semi improvizatzie...adika am lkuat huse de 700mii si le-am taiat eu pe margine la scaunele din fatza...
prefer asa..avand in vedere ca am facut o economie de 14.300.000 lei!!! tapitzeria masinii nu era cine stie ce fun, si mai se si prafuia si scamosha ca dracu! |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
Daca implica niste fetitze cred ca ne intereseaza pe toti...
![]() p.s.: aceasta a fost o gluma si va fi tratata ca atare... :idea: This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 14:51 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
claus |
![]()
|
cotiera din fata nu e buna la fetite ...
in schimb, e bestial locul din mijlocul banchetei .. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
QUOTE cotiera din fata nu e buna la fetite ...
in schimb, e bestial locul din mijlocul banchetei .. E vorba tot despre huse, nu? ![]() |
-------------------- |
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
pe bancheta din spate se pot face atatea chestii ca nu va puteti imagina
![]() |
-------------------- |
|
claus |
![]()
|
ntzz... om serios esti, mbz.. chiar asa?
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
am gasit in Metro neste huse la 1.500 pe care scria (printre aletele) si renault meganeII.Problema e :La megane sedan se potrivesc?
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
Daca scrie si Renault Megane II, inseamna ca ca nu se potrivesc la megane sedan, ca doar e nava spatiala, nu e tot Megane II... :shock:
This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 14:51 |
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Vezi ca alea de la Metro pentru Megane II se potrivesc cam greu pe scaunele masinii (daca sint cele facute in Turcia - ceva cu marimi U sau U+).
Mai nasol e ca daca pui husele si pe scaunele din spate nu vei mai putea folosi cotiera de la mijloc pentru ca sunt acoperite de husa. Eu am renuntat deocamdata sa le mai pun tocmai din acest motiv ... |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nu am cotiera....
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Atunci s-ar putea sa fie bune
![]() |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Ieri am fost cu masina la un control si din greseala am intrebat la ipso cat costa niste huse pt MII--stiti cat costa?
12000000 (12 milioane lei--doar husele nu si scaunele) ![]() ![]() ![]() Mi-au bagat texte ca sunt garantate,le dai cu nustiu ce spray ...abureli Aveti idee de unde pot lua unele la un pret onorabil adica max 150E? |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
De ce nu iti faci la comanda undeva la un atelier de tapiterii ? Ies foarte bine si iti poti alege materialul/culoarea/modelul. Cost total cred ca vreo 4 mil pentru toate scaunele.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ncristi |
![]()
|
Iata preturile de la augsburg:
QUOTE        RENAULT MEGANE II LM0C BERLINA NU BREAK NU TRICORPS            2 Buc.  Amortizor fata marcaj 8200335193         103,43   206,86         original , termen mediu de livrare 2 zile    2 Buc.  Flansa amortizor stg/dr              54,08   108,16         original , termen mediu de livrare 2 zile            1 Buc.  Set huse                     395,85   395,85         original , termen mediu de livrare 10-12 zile                 IN CAZ DE COMANDA SE NECESITA SI DATELE DE PE PLACUTA Observati pretul la flansele amortizor. Este clar ca daca or sa pice ultimul loc in care ma duc o sa fie un dealer renault unde amintesc --costa 5mil-5.5mil/bucata:) |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE IN CAZ DE COMANDA SE NECESITA SI DATELE DE PE PLACUTA De ce o fi asa grea limba romana? Chiar suntem o tara de ingineri? (Nu dati cu piatra ca si eu in Polizu am luptat...). Sper ca se pricep mai bine la fiare decat la vorbe. Si daca tot vorbim de Augsburg, credeti ca la ei pot fi realizate si mici lucrari eventual neacoperite de garantie sau casco fara sa se prinda prietenii de la Renault? Multumesc pentru raspuns. |
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
nick |
![]()
|
Mie mi-a iesit masina din garantie de o saptamana si parca de acum se aud niste zgomote suspecte la supsensie. Totusi parca preturile nu sunt chiar atat de mari pe cat auzisem la dealeri... montajul cat o costa (la flanse)?
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE Mie mi-a iesit masina din garantie de o saptamana si parca de acum se aud niste zgomote suspecte la supsensie Cati km ai? Poti sa te duci la orice service sa-ti schimbe flansele. Se schimba destul de usor. Flansele comercializate de augsburg sunt facute de "producatori germani" (bilstein, borghe si mai sunt cateva si nu stiu daca asa se scrie) si au garantie 12 luni fara limita kM. Acestea nu sunt firmele care fac flansele care vin pe masina! Tot ce am spus mai sus sunt date primite de la augsburg. http://www2.bilstein.de/downloads/Bilstein...gramm_05-GB.pdf |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
nick |
![]()
|
Am aprox 16000 km. Probabil ca o sa merg la o constatare sa fiu sigur daca e ceva sau nu. Poate o fi doar ceva psihologic (a iesit din garantie...). Thanks
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 09:56 |