Frane Spate R19
![]() ![]() ![]() |
Frane Spate R19
dan_birla |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
19 txe
1989
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Din cate am observat eu la R5 si R21 se potrivesc ... dar nu ca si parte luata ca atare sau nu stiu cum sa ma exprim ... numai chiar "materialul" care se nituieste pe ei ... adica trebuie sa gasesti pe cineva sa ti le nituiasca acolo si totul e ok ... poate ca nu au dimensiunea corecta dar daca vrei tu merg si asa
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
dan_birla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 May 05 ![]() |
![]() merci mult, din cate stiu eu ( daca-mi aduc aminte bine deoarece am avut oarece probleme cu rulmentii spate, pentru care am fost nevoit sa desfac tamburul. apropos rulmentii spate se potrivesc de la dacia nova care costa in jur de 250000 lei in loc de 1500000 lei la renault) ferodourile ( caci despre ele este vorba ) sunt lipite de saboti nu nituite, ceea ce ar necesita o manopera mai sofisticata, acum depinde daca merita efortul ![]() oricum merci pentru raspuns, si spune-mi daca stii ceva in legatura cu amortizoarele fata ( dac se portivesc de la vreo dacie ) salut |
--------------------
renault
19 txe
1989
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Mai la telescoape chiar nu stiu dar sincer nu prea cred ca merg cel putin nu perfect (mai e si vorba de lungime nu numai de cum se fixeaza) ... dar nu cred ca sa fie o asa mare diferenta de pret intre ele ... eu ultima data am luat sachs super turing si am foat foarte multumit de ele ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cmandrei @ May 25 2005, 09:12 AM) eu ultima data am luat sachs super turing si am foat foarte multumit de ele ... De unde le-ai luat Andrei? |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
Dan_laguna |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 16 February 05 ![]() |
nu se potrivesc.Au alta curbura
|
--------------------
renault
laguna 1,8 16 v
1998
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Doamne, Maica Domnului!!!!!
![]() Hai, ca pe unii atit ii duce capu' si pun tot felul de tomberonisme pe masina, n-ar fi o noutate. Da' sa-i vezi pe altii, oameni care de altfel lasa impresia c-au capu' pe umeri, ca le mai dau si sfaturi celor din prima categorie... asta-i prea de tot! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
yknot |
![]()
|
![]() just turbo Group: Members Posts: 226 Joined: 29 September 04 From: Braila ![]() |
marty..... ai si n-ai dreptate.... daca omul nu dispune de bani.... e de preferat sa mearga cu piesele de renault facute varza, sau sa puna de dacie???(care se potrivesc)
... eu cunosc pretzurile pieselor renault, si-ti cam dau lacrimile |
--------------------
volvo
480 turbo
1990 ex. owner r5 GTT
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
yknot, ma scuzi ca te-ntreb, cind si-a luat masina nu s-a gindit cit costa piesele? Bani de asigurare, taxe si benzina - are, nu ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Dan_laguna |
![]()
|
Stimate Marty ,iti inteleg opinia dar sa stii ca nu toti de pe lumea asta sunt egali.Faptul ca cineva intreaba o anumita chestie inainte de a face o prostie nu cred ca este un lucru rau.Cu siguranta rau este cand aroganta din noi ne impiedica sa dam macar un sfat.
|
--------------------
renault
laguna 1,8 16 v
1998
|
|
Dan_laguna |
![]()
|
Te rog fa-ti un serviciu si nu continua aceasta discutie.Multumesc
|
--------------------
renault
laguna 1,8 16 v
1998
|
|
Marty |
![]()
|
Bine, stimate domn! Va fi intocmai cum doresti dumneata.
Desi nu cred c-am dorit raul cuiva vreodata, iti doresc s-ai parte de bucurii in trafic cu proprietari de masini care-si permit luxul de a adapta piese de calitate indoielnica pe diverse masini! O aripa de-a domniei tale, o usa, distruse de unul care n-a avut 1 milion sa dea pe un amortizor de la dezmembrari si si-a pus cine stie ce tinichele de Dacie.... ce mai conteaza !? Conteaza faptul ca n-ai fost arogant, ca altii.... P.S.: Se cerea un sfat ? Ia sa incerc unu': du-te frate si ia-ti amortizoare de la dezmembrari daca n-ai bani de amortizoare noi! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:19 |