Solutii 'magice' De Curatat Injectoare.
![]() ![]() ![]() |
Solutii 'magice' De Curatat Injectoare.
BestiaL |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|||
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Cred ca topicului ii sedea mai bine la diverse.
Daca vrei sa te convingi cat de buna e o solutie din asta, e foarte simplu. Gaseste pe cineva care are o masina cu carburator si care nu si l-a curatat in mod special in ultimul timp. Fa-i cadou un cleaner de care vrei tu (din asta de se toarna in rezervor). Uita-te in carburator inainte si dupa plinul cu aditivul minune. Eventual fa-i si poze. Eu am facut de doua ori experienta asta pe masina proprie. Concluzia? Cucu. Bani aruncati pe apa sambetei. Tot o baie in decanol era mai sfanta. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
meganusedanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 8 April 05 ![]() |
dar la supape te-ai uitat inainte si dupa?le-ai pozat?!
|
--------------------
renault megane 2
sedan
2003 megane sedan 82hp
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Mie la intretinerea de 30.000km imi pune garajistu un flaconas de 100 ml in rezervor cica pentru curatarea injectoarelor.Nu l-am intrebat special ce produs este dar zice ca el pune la toti clientii lui si ca ar avea efect.
_________________ M II Estate 1.9dCi Clio 1.5dCi |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
BestiaL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
Dar cu supapele cum ramane...
![]() |
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
Ramanea asa cum s-a stabilit...
ce vrei sa se intample cu supapele? Scaunele de supapa sunt slefuite si pasuite ca sa permita o inchidere perfecta la viteza(turatia) de lucru, ori aditivul indiferent de care ar fi nu curata calamina de pe supape ci mai degraba favorizeza nedepunerea ei. Fireste ca atunci cand aditivul este prea puternic sau prea mare concentratia este foarte posibil ca fie scaunul(mai grav) fie supapa(mai ieftin) sa se arda. Eu am patit asa ceva la motorul diesel de pe merz, ca rahatul din flacon era pt un rezervor(dar pt unul de 100l iar al meu avea 65) motiv perntru care mi s-a ars un scaun de supapa. In principiu aditivul este de conditionare(tratare) impotriva depunerilor sau de curatare, dar in general pentru circuitul de alimentare.... de la rezervor>conducte>pompa>injectoare etc. de preferat este sa fie folosit un conditionator, iar pentru curatare operatia sa fie facuta cu injectoarele scoase pentru ca exista riscul obturarii(infundarii) lor. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:09 |