Cum Se Desface Fata De Usa La Clio Bicorp 2003, Tutorial
![]() ![]() ![]() |
Cum Se Desface Fata De Usa La Clio Bicorp 2003, Tutorial
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
adinico |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 August 07 ![]() |
AlexV, ai idee cum se desface fata la usa din spate la symbol? Nu stiu cum sa dau jos maneta pe care o invarti sa cobori/ridici geamu'
![]() Multzam |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2005/1.5DCi 80CP
|
|
x_men_clio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 11 October 07 From: Bucuresti ![]() |
/adinico/ maneta pe care o invarti sa cobori/ridici geamu
trage de ea ca are cateva clipsuri cu grija sa nu rupi clipsurile |
--------------------
Renault
Clio
2005--1,4-8v x_men_stefan
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Crezi ca in doi ani si jumatate adinico nu a reusit inca sa desfaca fata de usa?
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
ionutz175 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 June 11 ![]() |
multumesc pentru foto dar mamerul de la macara geam spate cum se desface?
|
--------------------
renault
symbol
1,5 dci 2006
|
|
ionutz_87 |
![]()
|
![]() ionutz_87 Group: Members Posts: 1.029 Joined: 21 February 09 From: pantelimon(ilfov)-roman(neamt) ![]() |
manerul de la macara are un inel interior care trebuie impins in exterior cu o surubelnita.dar cu grija,dupa care tragi de maner spre tine
|
--------------------
RENAULT
CLIO
2003/LB0C5/CLIO
- IF 03 DAP Grand scenic 2004 1.6
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Mai nou, nu mai pot deschide din afara o portiera spate, trebuie sa dau jos fata de portiera, am incercat sa scot manerul macaralei, dar am renuntat, mi-a fost frica sa nu rup ceva pe acolo. Are cineva poze, informatii mai detaliate...
|
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
ficusx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 February 08 ![]() |
salutare si pe mine ma intereseaza cum se scoate pana la urma manivela pe spate,am tras de ea dar m-au apucat apele,rog poate e cineva care a mai facut poate pune niste poze,multumesc.
|
--------------------
renault
symbol 1.5 DCI 85CP
2007 1.5 DCI
- IS-00-000
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Daca esti din Iasi te pot ajuta eu in weekend.
|
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
ficusx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 February 08 ![]() |
faza e ca,eu sant din iasi dar sant plecat din tara pt mai mult timp,oricum ma interesa daca manivela aia se trage pur si simplu,sau are ceva.....de prindere pe dedesubt,de nu vrea sa iasa. In rest ma descurc.
|
--------------------
renault
symbol 1.5 DCI 85CP
2007 1.5 DCI
- IS-00-000
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Fratilor, cum se desfacere pana la urma manerul ala obosit? Ca sunt exasperat de răspunsurile de mai sus. Multam, chestia este ca nu se mai închide usa spate din închiderea centralizata.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
RMB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 August 13 From: Bacău, România ![]() |
Salutare! Mă interesează și pe mine cum pot demonta exact fața de portieră din spate. Mă împotmolesc la mânerul de la macara, habar n-am cum să-l scot. Știam ceva de un anume inel, dar nu l-am găsit nicăieri. Poate oferi cineva niște explicații detaliate, sau poze? Și dacă dau fața de portieră jos, pot unge motorașele de la închidere (actuatoare parcă le spune)?
|
--------------------
Dacia
Berlină 1310 Li
2003
- BC 14 GLU
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Pentru symbol, in locul clipsului acela alb din partea de sus din dreapta(asemanator celor doua din stanga) s-a montat o clema in forma de cerc ce intra intr-un santulet din fata de portiera. De scos este usor, e mai greu la remontare intrucat nu ai vizibilitate si trebuie sa te chinui nitel sa fortezi un pic fata de portiera pentru a vedea exact canalul in care trebuie sa intre. Cu 3-4 maini reusesti pana la urma.
This post has been edited by alexgeogabriel: 21 Apr 2014, 19:03 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
WTX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 11 March 14 ![]() |
Salutare!
Am o problema cu manerul de la exterior usa-fata-sofer renault clio 2 (thalia) din 2004. Trag de el,dar nu actioneaza deschiderea. Am urmat pasii de mai sus, am desfacut fata usii si am gasit o..tija metalica ce era probabil prinsa prin interior de acel maner, dar nu mi-am putut da seama cum. Ma poate ajuta cineva? Offtopic: cand am desfacut fata usii,am crezut ca rezolv si alta problema la oglinda electrica O pot regla sus-jos, dar nu si stanga-dreapta. Aveti idee de ce? Multumesc! This post has been edited by WTX: 31 Aug 2016, 06:18 |
--------------------
Renault
Clio
2004 Symbol CT2 Expression
|
|
WTX |
![]()
|
Nimeni,nicio idee?
![]() |
--------------------
Renault
Clio
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
De regula oglinda electrica are 2 motorase care o ajusteaza, unul pentru miscarea sus jos si altul pentru miscarea stanga dreapta.
Poti incepe cu ce este mai simplu, scoti oglinda ("sticla") cu foarte mare grija, folosesti scule din plastic sau lemn si verifici conexiunile electrice, pot fi corodate, putin spray de curatare contacte le rezolva. Daca nu sunt oxidate cu un voltmetru verifici daca ajung 12 volti la motorase. In caz de ai 12 volti la ambele inseamna ca ai un motor ars. Daca lipsesc cei 12 volti atunci cobori pe circuit, scoti plasticul de la interiorul portieri ( cel care acopera suruburile de prindere ale oglinzii ) si verifici firele, daca sunt in regula atunci trebuie sa urmaresti cablajul care coboara in portiera, asta se face numai cu fata portieri data jos. Urmaresti pana in mufa, eventual poti scoate mufa si sa dai si acolo cu un spray de curatare contacte electrice. Cat despre manerul portierei, poate s-a rupt ceva la interior o urechiusa/clema, si de asta sa nu iti dai seamna cum vine tija. Cand dai fata la portiera jos, cu o lanterna uita-te in interorul portierei, partea de jos, cu atentie si in special in colturi. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
WTX |
![]()
|
Multumesc de idei!
Pana la urma, am desfacut toata broasca si cu toate afara,la lumina,mi-am dat seama cum se fixeaza tija aia si am reusit sa repun la loc. La partea cu oglinda,inca nu am.incercat. stiu ca am spart o sticla la oglinda cu cativa ani in urma si nu mai aveam acum nervi de asa ceva. O sa mai caut pe net tutoriale,ceva, astfel incat sa scot sticla fara s o sparg. |
--------------------
Renault
Clio
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:11 |