2010 - Prabusirea Motoarelor Diesel
![]() ![]() ![]() |
2010 - Prabusirea Motoarelor Diesel
pablo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
|
||
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Chiar interesanta idee ... dar sunt sigur ca inventeaza ceva ei si pentru motoarele diesel ... inca un filtru de particule ... inca un alt filtru si asa mai departe numai sa se vanda.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
acum nu exista motoare diesel EURO V si pe ce masini?
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
godaro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 29 April 04 ![]() |
sa dea dracii daca inteleg intrebarea de mai sus.
![]() voi? |
-------------------- 307 berlina, 1.6 HDI
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Probabil omul a vrut sa intrebe daca exista motoare diesel euro 5 si daca da pe ce masini.
Eu stiu ca sint motoare euro 4 deocamdata ... de euro 5 nu am auzit |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
godaro |
![]()
|
revenind on-topic, mai sunt inca 5 ani pana atunci
daca ne uitam la ce progrese a facut dieselul (si aici ma refer si la carburant) nu cred ca e cazul sa-i cantam deja prohodul cred ca dpdv al normelor de poluare sunt 2 mari hopuri de trecut la diesel: Soot-ul (adica particulele de carbon) si NOx (adica oxidul de azot). deja ambele probleme sunt abordate si nerezolvate. este posibil ca vreo solutie surpriza sa vina de peste ocean. suna ciudat, insa stiti si voi cum e... shit happens |
|
|
UltraGSM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 March 05 ![]() |
lipseste virgula.......
![]() |
--------------------
Clio Simbol
1,5 dCI 80 cp
martie 2005 Exista mai multe lucruri in cer si pe pamant decat vom sti vreodata !!!
|
|
godaro |
![]()
|
acum ca tot veni vorba de norme de poluare:
cand zici EURO X, parametrii sai se aplica si la benzina si la diesel, sau e un standard dublu? ca sa fiu mai coerent dau ex. cantitatea de sulf: norma admisa o fi identica si la benzina si la diesel, sau dieselului i se aplica un standard mai relaxat? cu alte cuvinte, prin ce difera euro4 la diesel de euro4 la benzina? |
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Deci acuma e momentul fratilor sa ne bucuram de diesele iar eu o fac cu varf si indesat!Deh.... este o specie pe cale de disparitie!!!!
________________________ M II Estate 1.9dci Clio 1.5Dci Mijloacele traditionale de propulsie pe benzina ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dieselozaurus - specie ce a predominat vestul Europei inainte de a 2 a glaciatiune ... asa va scri prin ziarele de peste 100.000 ani ... rapitor feroce, vana in special benzinaozauri de talie mica, dusmani feroce avea doar turbozauri mancatori de RON95. Se recunostea prin pofta de a manca Euroizi clasa V.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
QUOTE(godaro @ Apr 8 2005, 03:25 PM) sa dea dracii daca inteleg intrebarea de mai sus. ![]() voi? Exista motoare diesel EURO V? Si daca da, pe ce masini? Cred ca acum am fost mai clar. |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
Cipix |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 22 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai daca cresterea asta a pretului la combustibili se mentine cred ca prin 2015 vor fi pe cale de disparitie si masinile diesel si cele pe benzina
![]() Nu prea ma pricep la motoare asa ca pana in 2010 - vom trai si vom vedea. |
-------------------- Renault Clio Bicorp Extreme
1.5 dCi 80 CP, Orange Malaga, 2004 |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasa Cipix ca de asta au grija cuvernatii si cu UE. Ati vrut comunitatea europeana, luati de aci accize de nu o sa le puteti duce.
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Cornel ... nu cred ca populatia putea sa faca ceva impotriva viitoare integrari a Romaniei in UE ... eventual o alta revolutie (Doamne fereste de asa ceva) ar fi putut sau ar putea schimba directia.
Nu crezi ? |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Doamne fereste! Nici macar nu glumi cu asta
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
Cipix |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 22 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Jurnalisti urasc motoarele diesel. Voi nu aveti impresia asta, macar din cand in cand ?
Ma intreb care este motivul lor. |
-------------------- Renault Clio Bicorp Extreme
1.5 dCi 80 CP, Orange Malaga, 2004 |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Cipix,de care jurnalisti vorbesti?Ca am mai scris eu pe undeva,aci(BE) cand este prezentata o masina in premiera toti(jurnalisti) incep cu varianta de baza diesel,ca este pentru o revista auto ca este la lumea auto la tv.Daca vorbeai de jurnalistii romani atunci este cu totul normal doar n-or avea ei traind in aceeasi tara alta mentalitate decat 75% dintre colegii(asta doar ca reper,nu am vrut sa jignesc pe nimeni) nostri forumisti!?Si de ce sa fie promovata varianta diesel?
_________________ M II Estate 1.9dci Clio 1.5Dci |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Eu dimpotriva, am impresia ca jurnalistii sint obsedati de diesel. In orice test drive ne spun ca le-a placut mai mult varianta diesel decit benzina, sau alteori mai vezi cite un comentariu de genul "pacat ca nu ofera si diesel pentru acest model".
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana in 2015 mai schimb cateva masini,nu imi fac probleme.Atunci si motorul de pe Mazda RX 8 va fi unul vechi,nu ?
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Race |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt de acord cu Vlad,jurnalistii sunt obsedati de diesel.Peste tot vezi articole cu dieseluri super-cultivate si silentioase,mult peste versiunile pe benzina (silentioase din interior dupa 17 straturi de antifonare,ca daca trec pe langa tine pe strada zici ca sunt tractoare).Ca sa nu mai vorbim de TDI-uri de 140 CP care fac din masini de familie adevarate bestii supersportive
![]() Nu contest avantajele dieselului,adica economicitatea,usurita in exploatare pentru cei care nu stiu(sau nu vor) sa conduca...insa campania asta pro-diesel e exagerata si nu-si prea are sensul. |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
Extreme 2005
|
|
meganusedanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 8 April 05 ![]() |
la aparitia normelor Euro 7, in anul 2016 , or sa dispara toate masinile si toti aceea care nu se spala pe dinti....
![]() |
--------------------
renault megane 2
sedan
2003 megane sedan 82hp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 08:28 |