Montare numere inmatriculare definitive, suporti numere
![]() ![]() ![]() |
Montare numere inmatriculare definitive, suporti numere
verzuiul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 7 January 05 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
cu mare atentie, sa nu zgarii masina. depinde cum ai suportii, ori ai dedesubt niste cleme care se dau in lateral si "cade" un pic numarul sa poti sa il scoti prin inclinare inspre tine, ori se trage in lateral cu forta. succes, ca si eu m-am chinuit ceva
![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Verzuiule!!! mare e gradina lui D-zeu. Eu nu am nimic cu nimeni, dar postul tau e cel mai hazliu post ce l-am citit de cand navighez pe acest forum. Sa te sfatuiesc e greu: sunt asa de multe modele de suporti de numere...ce pot sa-ti zic e doar sa ai grija sa nu rupi clipsurile de blocare-deblocare Daca chiar nu reusesti da o fuga la service-ul de unde ai luat masina.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
numerele de la AMG au sistemul (cel cu clemele) prezentat de galileo. poate ca si altele. oricum, trebuie ceva rabdare.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cu grija, frate..
ce naiba, reinventam roata???? n-ai vrea sa iti pun si un tutorial, cu poze, eventual si cu toate modelele de suporti de numar ? This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 14:28 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
verzuiul |
![]()
|
Am uitat.Am "Serus" numbers :!:
|
-------------------- |
|
dexter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru suporti numere de la Serus (in speranta ca sunt la fel ca la mine
![]() in partea de jos a suportului sunt 2 bucatele de plastic (se vad iesind usor fata de marginea suportului) un pic zimtate. Acestea se pot deplasa un pic stanga - dreapta. Le impingi cu o surubelnita in partea opusa celei in care sunt acum: de exemplu daca sunt spre exteriorul suportului le impingi spre interior. Acum poti impinge numarul in jos in suport (cu ceva forta ![]() Cand marginea de sus a numarului devine libera (coboara mai jos decat marginea superioara a suportului) poti sa tragi de partea de sus a numarului spre tine pana iese din suport si apoi tragi de numar in sus si iese usor. Pentru pus numarul nou repeti operatiile in sens invers ![]() Sper sa-ti fie de folos aceste indicatii; eu am stricat amandoi suportii pana m-am prins cum se desfac ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2 Tdi
Trend / septembrie 2008
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Sper sa-ti fie de folos aceste indicatii; eu am stricat amandoi suportii pana m-am prins cum se desfac ![]() DEci se impune o vizita la service ![]() |
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Sper sa-ti fie de folos aceste indicatii; eu am stricat amandoi suportii pana m-am prins cum se desfac ![]() eu am stricat doar unul, la numarul din spate. si nici ala prea tare, ca am pus clema la loc si sta destul de bine, dar ceva sigur e crapat acolo :oops: dar in principiu indicatiile sunt bune. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
cornel_t |
![]()
|
Mi-aduc aminte de luna lui August 1998 cand nu mai puteam de nerabdare sa-mi ridic Tico de la dealer. Prin zona era si un englez de la mama lui (de fapt cred ca scotian) care nu intelegea nici in ruptul capului de ce tre sa plateasca suportii de numere daca el nu-i vrea. Drept urmare mecanii i-au dat niste gauri frumusele si le-au prins direct de bara de protectie
![]() |
|
|
verzuiul |
![]()
|
thx Dexter.Sunt la fel k ale tale.E foarte clar.Sper sa ma descurc
![]() |
-------------------- |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Mai fratilor numerele rosii (pe alta denumire provizorii) se pot preda la politie dupa ce ati primit numerele de inmatriculare definitive iar politia iti returneaza contravaloarea lor (parca vreo 350.000 de lei).
Daca bine stiu e prevazuta o perioada de 2 saptamani pentru asta. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
reno-toto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 22 December 04 ![]() |
Asa e. Se pot returna la politie.
Topicul era insa depre montarea lor. ![]() |
-------------------- Ravasit de stima si buimac de respect.
megane 2 sedan, 1,5 dCI 100 CP, privilege, negru. |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Scuze pentru "devierea" de la subiect era doar un raspuns la un post anterior.
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am distrus suportii pentru numerele de imatriculare de la "celebrul" SERUS, vrand sa scot numerele rosii. Am incercat in toate pozitiile, apoi m-am enervat, si le-am rupt! Stie cineva unde gasesc suporti pe Megane( ca sa se potriveasca gaurile alea care se prind in spoiler)? Nu mai vreau sa scrie nimic pe ele! nu vreau sa mai fac reclama nimanui! Cat ar putea costa astfel de suporti??? multumesc anticipat.
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Gasesti la Carrefour si nu costa mai mult de 10 lei perechea. Bafta
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
super tare frate, te-ai ofticat pe serus si ai rupt suportii de la numere...
![]() ma inclin! ![]() |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc fratilor! Ce nervi am avut!
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
|
|
mgmihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 27 April 07 ![]() |
si eu am facut praf suportul de plastic de la SERUS pur si simplu nu a vrut sa iasa numarul,sistemul cu cele doua clapete o porcarie oi sa-mi cumpar altele ,sper sa nu dau alte gauri,in alta ordine de idei atentie la ridicarea masinii pentru ca am fost doi eu si fratele cind mi se prezenta mapa masini acte bla,bla masina se pregatea de vinzare iar fratele meu a avut curiozitatea sa o vada surpriza baieti care o spalau schimbau rotile de rezerva,sa moara de inima in fata lui au luat roata si a adus alta care nu avea cauciucul amarit b390 scandal in final, nu au inteles pe moment ca el era propietarul masini indirect,cred ca mai bine este sa prezinte masina fara pregatire
|
--------------------
renault
megane confort expresion 1.6 16v
2007
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
gabriel - suportii sunt compatibili, au o multime de gaurele asa ca se potrivesc. Si poti sa-i cumperi linistit, nu au de ce sa coste mai mult. Iar daca te simti mai sigur daca ii iei de la dealer...nu ai decat, sunt banii tai pana la urma
QUOTE(gabriel05 @ 3 Jun 2007, 20:28) Eu am luat de aici de pe forum niste suporti pe care scrie "reno.ro" ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
gabriel05 |
![]()
|
mem, cum pot cumpara si eu astfel de suporti? cat costa si cu cine sa iau legatura? ai tu?
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
|
|
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Suportii de numere cu clame culisante staga/dreapta sunt o porcarie; la cea mai mica urma de praf se blocheaza si pa, nu mai ai nimic de facut decat sa le rupi. Si eu am patit la fel si acum am pe masina suporti cu sistemul celor din Carrefour si sunt ok. Am 7500km si nu mi-au cazut numerele, plus ca sistemul iti da posibilitatea sa dai numerele jos de cate ori vrei fara sa strici nimic. La mine gaurile date initial s-au potrivit la noii suporti de numere si nu a trebuit sa mai dau alte gauri.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2 Luxe Privilege - 1.5 100CP
2006
|
|
gabriel05 |
![]()
|
Daca recomandati suporti gen Carrefour, o sa dau azi o fuga sa imi cumpar! Multumesc tuturor!
![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu recomand suportii de numere facuti de Vesta Investment, la care sina de jos poate culisa. Sunt multe firme care folosesc astfel de suporti.
au gauri peste tot si sunt printre putinele modele de suporti la care poti sa montezi-demontezi usor numerele si esti sigur ca nu-i pierzi pe drum. |
--------------------
.
.
.
|
|
gabriel05 |
![]()
|
de unde sa iau? da-mi te rog o adresa?
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
|
|
conucristi |
![]()
|
![]() Un membru oarecare ... Group: Members Posts: 106 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Gasesti in targ la Vitan ...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan
2006 1.6 16V
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
suporti de numere cu reno gasesti la AlexV .. da-i mesaj
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
fratilor ajutati-ma si pe mine nu pot sa scot numerele rosii
![]() <span class='edit'>24 Dec 2009, 15:46:</span> sa rezolvat ![]() ![]() This post has been edited by pistolaru: 24 Dec 2009, 15:47 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
Ursan |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 December 08 ![]() |
Multuesc si eu pt faptul ca ati postat atat de multe indicatii si raspunsuri pt aceasta problema (schimbarea numerelor de la Serus), pe cat de simpla, pe atat de delicata.
F |
--------------------
renault
megane
2008/bicorp/extreme
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:58 |