Au mai disparut din probleme?
![]() ![]() ![]() |
Au mai disparut din probleme?
BestiaL |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|||
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
mi-e greu sa-ti spun, e prea tinara masina. iti pot confirma ca dupa primii 250 km nu apar nici un fel de probleme
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca depinde un pic si de noroc.... atat eu cat si asociatul meu nu avem inca nici un fel de probleme, doar clasicii greierasi, care totusi nu cred ca pot fi clasificati probleme.
eu am deja 4200 km parcursi, pe 24 feb. fac 2 luni de la ridicarea masinii... eu unul sunt f multumit de ea din toate punctele de vedere: merge bine, consuma putin, arata bine, si cel mai important, ma simt in siguranta in ea. daca ar fi fost femeie.... :twisted: adevarul e ca iubita mea e mai buna decat masina 8) dar revenind la treburi serioase, megane-ul e o masina buna pentru banii pe care-i dai. chiar f buna. parerea mea. iar eventualele probleme care pot aparea se rezolva in garantie sau pe casco. asa ca.... linisteste-te si pregateste-te de o experienta placuta. ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
BestiaL |
![]()
|
Da din greierii aia au mai murit, ca ziceau astia ca scartie mai ceva ca o Dacie?!
|
-------------------- |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
n-a murit nici unul din pacate... adica unul il voi omori zilele astea, am povestit in alt loc cum atinge plastic pe plastic centura de siguranta dreapta fata cu scaunul pasagerului...
cu siguranta nu se compara cu dacia la scartaituri, eu am avut 2 la viata mea. dar nici nu exceleaza la capitolul asta, ce sa zic.... pentru mine a fost o oarecare dezamagire sa descopar calitatea slaba a plasticelor si zgomotele lor, dar asta e, nu sunt chiar asa de deranjante. adica aceste zgomote apar cand treci peste denivelari mai serioase, cand e f frig, pe piatra cubica... sa nu te astepti sa scartaie ca o caruta in drum spre ogor... nici chiar asa. revin la ideea de mai devreme. isi merita pe deplin banii. daca vrei mercedes plateste calitatea mercedes. daca vrei reno.... platesti mai putin..... no comment mai departe ca vreau sa prind sfarsitul meciului. numai bine. ps: apropo, nu ne-ai zis ce model astepti? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Nici o problema in primii 12700km.Doar greierii!
_________________________________ [i][size=9]M II Grandtour1.9dci 145cp 355Nm Clio bicorp 1.5dci 65 cp Authentique |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Stai linistit si eu am peste 2.000 km si nici o problema.
Faza cu greierii din bord la mine se intipla cca 5 minute de la iesirea din garaj pina incepe sa se incalzeasca in masina.Dupa ce s-a incalzit pot merge pe oriunde ca nu se mai aud. PS:se aud greierasii mai tare pt.ca masinuta e fb antifonata.Nu prea vei auzi mari zgomote din exterior. SA O STAPINEST SANATOS !!! |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
Am peste 5200 KM. O am de aproape 4 luni. Nici o problema! Nici un greiere, nimic! Chiar azi dimineata am testat-o pe piatra cubica. Sa dea Domnul sa ma tina tot asa!
Singurul lucru care ma enerveaza este ca sunt fff bun la prognoza meteo. O spal intotdeauna inainte de ploaie. :x Azi de exemplu. Dar Renault are mai putina vina in asta .... ![]() |
-------------------- |
|
BestiaL |
![]()
|
Mersi Pablo. Si tu sa o stapanesti sanatos!
Da ia ziceti, problema cu flansele alea de la amortizoare s-a remediat. Au schimbat producatoru? |
-------------------- |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
De pe forum am inteles ca problema cu flansele s-a rezolvat.
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
BestiaL |
![]()
|
Eu asa sper...
|
-------------------- |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Asa se pare ... nu e nimic sigur. Eu le-am schimbat ultima oara la 26.000 si acum am 29.000. Dat fiind ca cele vechi (primu' model, cele negre) au tinut 13.000, nu ma pot pronunta inca.
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
vo1d |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@bestial
E bine ca te-ai speriat. Nimic nu e ce pare, mai ales cand vorbesti cu un dealer de masini sau cu fani Reno. Eu mi-am luat masina in nov. 2004, n-am probleme cu flansele (la 6000 Km), nu mai scartaie si nu mai aduna apa in portiera (ca sa nu spun ca ploua in masina asta, sic). So, nici o problema majora, go for it. Oricum e cam tarziu sa te mai razgandesti ![]() This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 13:33 |
-------------------- Mégane II Sedan Confort Expression 1.6 16V Vert cuivré.
|
|
BestiaL |
![]()
|
Ma bucur sa mai aud si vesti mai bune!
Mai sunt si altii? ![]() |
-------------------- |
|
reno-valentin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 13 February 05 ![]() |
A mea e fabricatie 2005 ianuarie 24...1.5dci 80cp...eu am desckis discutia cu apa in buzunar dreapta fata(si-au iesit scantei pe tema asta :shock: )...am fost la service...s-a rezolvat....azi a plouat mai tare ca datile trecute...dar nu mai am apa in usa
![]() In afara de niste beep-uri ciudate (s-au auzit de 2 ori pana acum)...altceva nu am ce reprosa...am doar 1100km...Sa fim seriosi!!! Sunt super multumit de: - confort...de fapt superconfort...!!! - consum...de fapt superconsum!!! - performante Am un prieten cu 1.5dci 80cp care are 58.000 si o rupe zilnic(si nu glumesc cand zic ca o rupe...e killer de masini) si a schimbat decat nustiu ce kit de directie... Una peste alta sunt supermultumit...si sunt convins ca nu voi avea mai multe probleme decat au altii cu Golf5 sau focusuri... |
-------------------- |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Beep-urile ciudate le auzi fiindca mergi fara centura.
Recunosti ca mergi cu geamurile deschise, deci vei avea si apa in masina! This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 13:34 |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
BestiaL |
![]()
|
Ma mir si eu cum dracu sa ploua in ea, ca pana nici in Dacia lu tataie nu ploua...chiar asa tare
![]() |
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|
reno-valentin |
![]()
|
Bai bestie
![]() Vad ca tu incerci sa ma convingi ca daca merg cu geamu pe spate deskis imi intra apa in buzunaru din dreapta fata :shock: Ce Dumnezeu...sa fim seriosi!!! Ce tupeu tre sa ai sa-mi spui ca beep-urile auzite sunt defapt de la centura!!!Kiar asa de prosti sa fim cate unii? Ce ti se pare asa de ciudat sa gasesti apa in usa? Un drum la service si s-a rezolvat!!! :wink: |
-------------------- |
|
reno-valentin |
![]()
|
De fapt mesajul de mai sus i l-am adresat lui raducu 68...Io nu vreau sa supar pe nimeni p-aci dar daca eram vre-un prostovan care sa nu stie sa faca niste diferente intre un sunet si altu nu mai ma bagam in seama....
|
-------------------- |
|
raducu68 |
![]()
|
glumeam si eu :wink: s-a stabilit ca apa in buzunare e de la orificiile de scurgere obturate din fabrica. deja ne-am plictisit de tema asta, insa tu nu ai nici o vina, scuze.
This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 13:34 |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:43 |