reglaj lombar
![]() ![]() ![]() |
reglaj lombar
danielh |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Megane Sedan 1.6 16V Confort Privilege
|
|||
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
Si la mine este la fel! Chiar voiam si eu sa scriu despre acest lucru. Nu simt mai nimic. Cand am luat-o i-am spus si dealer-ului si el a zis ca e ceva f fin ... :wink:
|
-------------------- |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Reglajul e intr-adevar fin, insa se simte. Cel putin eu am simtit prima oara cind m-am jucat cu reglajul, fosta masina neavind asa ceva. Poate insa cu timpul, masina fiind confortabila, ni se atrofiaza simturile :wink:
This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 13:54 |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
La al meu Renault, reglajul lombar (prezent numai la scaunul soferului) se simte, nu e ceva atat de fin incat sa nu-mi dau seama...
De Megane II nu stiu sa zic, dar mi s-ar parea ciudat sa aiba reglaj lombar iar perna sa fie optionala... :shock: |
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
dututu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu simt reglajul ala, dar dupa ce dau de cateva ori bine de rotita...in miscari fine nu se simte mai nimic...
Spatele oricum ma doare dupa un drum lung, iar reglajul ar trebui sa il refac dupa un asemenea drum, pana gasesc combinatia magica ![]() |
-------------------- Renault Megane Bicorp Hatchback 2002
1,9dci, 105 CP Expression |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:39 |