Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cum luptam cu praful?

Vanzatorul de Iluzii
post 19 Feb 2005, 12:53
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Buna ziua tuturor. Dupa cum vedeti sunt mai nou pe aici, cel putin la partea cu scrisul (pâna acum neavand motive sa scriu - adica fara Renault).
Intrebarea mea este: cum putem scapa de praful care se pune pe zonele de plastic deschise la culoare (usi, partea de jos a bordului, capitonaje montant spate etc.) in cazul versiunilor Privilege si Expression. Aceste plastice greige au un apetit deosebit pentru praf si chiar arata urât.
Ma intereseaza o solutie care sa reziste in timp, nu una de genul: iei mata o cârpa uscata si...
Multumesc celor care.....

--------------------
Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rombu
post 19 Feb 2005, 16:19
Post #2

FOR SALE

lupta mea cu praful din megane e mai veche...in primul rand am renuntat la spray-urile cu silicon..care mai mult atrag praful ( am adoptat alta solutie adica ulei siliconic-50.000 sticlutza in targ la vitan)

nu am observat problemele de care zici tu..poate pt ca saptamanal imi pierd 2 ore sa o dau cu aspiratorul..mokete, scaune, bord..si aceste partzi deschise la culoare..merge biine cu peria rotunda de la aspirator sau cu aia pt calorifere (una plata asa care are o fanta)

alta solutie nu stiu

--------------------
Renault Megane 2 2004 Confort Dynamique
Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004
Bucuresti
+
meganescu
post 21 Feb 2005, 08:38
Post #3

Membru autentic

Eu am niste servetele umede antipraf. Nu mai stiu cum se numesc. Sunt intr-un ambalaj cu albastru si se gasesc la supermarket. Ceva mai mult de 100.000. Folosesc un servetel pe saptamana si mie mi se pare in regula. Sa fii atent atunci cand cumperi ceva sa nu aiba alcool.

--------------------
+
cornel_t
post 21 Feb 2005, 12:16
Post #4

Membru autentic

Eu folosesc o laveta umeda (fara alcool laugh.gif ). Mai tragig este ca la plasticele de usi sau pus niste pete naspa care nu ies nici cu solutie de spalat geamuri.

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 07:10
Dacia