Cum luptam cu praful?
![]() ![]() ![]() |
Cum luptam cu praful?
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|||
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
lupta mea cu praful din megane e mai veche...in primul rand am renuntat la spray-urile cu silicon..care mai mult atrag praful ( am adoptat alta solutie adica ulei siliconic-50.000 sticlutza in targ la vitan)
nu am observat problemele de care zici tu..poate pt ca saptamanal imi pierd 2 ore sa o dau cu aspiratorul..mokete, scaune, bord..si aceste partzi deschise la culoare..merge biine cu peria rotunda de la aspirator sau cu aia pt calorifere (una plata asa care are o fanta) alta solutie nu stiu |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
Eu am niste servetele umede antipraf. Nu mai stiu cum se numesc. Sunt intr-un ambalaj cu albastru si se gasesc la supermarket. Ceva mai mult de 100.000. Folosesc un servetel pe saptamana si mie mi se pare in regula. Sa fii atent atunci cand cumperi ceva sa nu aiba alcool.
|
-------------------- |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu folosesc o laveta umeda (fara alcool
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:10 |