covorase megane II Hatch
![]() ![]() ![]() |
covorase megane II Hatch
claudiu_wze |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 December 04 ![]() |
|
||
-------------------- ex. Megane II Bicorp, Confort Expresion Verde Cuivre
1,5 dci 80 CP, 2005 Lexus IS 220D |
|||
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu recomand covorasele de cauciuc, deoarece tin umezeala sub ele... Eu am optat pentru covorase Simoni Racing, foarte bune calitativ, cu suprafata anti-alunecare pe spate, si un design deosebit.
PS: Ai mp... |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
claudiu_wze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 December 04 ![]() |
la conditiile din bucuresti nu am de ales !!! mai bine sa se umezeaca ele decat sa-mi umezesc eu maini din 2 in 2 zile sa le curat
covorase de cauciuc poate careva sa-mi recomande ??? |
-------------------- ex. Megane II Bicorp, Confort Expresion Verde Cuivre
1,5 dci 80 CP, 2005 Lexus IS 220D |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
da, pot sa-ti recomand eu presuri de cauciuc din Selgros, Metro, etc... plus un cutter :twisted: . alea negru cu margine rosie, nu se potrivesc ele perfect pentru ca sunt universale dar cu un cutter si cu un pic de grija le vei adapta perfect (de taiat e necesar doar in partea soferului). acum sa nu ziceti ca fac misto, ca stiu ca e o solutie grosiera, dar cat se poate de ieftina (350-400 k presurile) si oricum nu se vede taietura ca nu cred sa stea cineva sa caute pe sub volan cum se potrivesc presurile...
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 22:28 |