Renault Megane 2 1.5dci 80CP sau 1.5dCi 100CP
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane 2 1.5dci 80CP sau 1.5dCi 100CP
claudiu_wze |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 December 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
I-a 100cp daca poti face efortul,nu vei regreta nici un cent.Masina isi merita banii.ESP si ASR numai daca vrei sa te conduca masina pe tine.Mie ABS imi ajunge.
______________________________________________ Megane II Estate 1.9dci Aut.Conf. Albastru Otoman This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 12:52 |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, cred ca merita banii aceia in plus. Alte alternative la banii aia nu ai. Doar sa mai urci pretul cu 2000-3000 euro si apoi sa te uiti la opel new astra sau peugeot.
Probleme pot avea toate masinile, de la dacie la mercedes, numai ca la bani multi ai si alte pretentii. Factorul "bulan" este foarte important in achizitia unei masini, din pacate nu tine de noi acest lucru. |
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Vrei neaparat diesel? (fara nici o insinuare) Daca ei 1,6 16v ramai cu aprox 1700 Euro in buzunar pe care ii poti "investi" in optionale daca vrei. ESP/ASR parerea mea e ca merita, nu te conduce masina pe tine ci te ajuta, in dimineata asta am simtit cum functioneaza ASR, face toti banii.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca s-a mai discutat pe aceasta tema si acolo gasesti destul de multe informatii si pareri... si eu am fost interesat de subiectul asta si am cautat. da-i un search, cel mai bine, si apoi mai discutam si aici.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
claudiu_wze |
![]()
|
M-am cam hotarat ! Merg pe un Megane 2 Bicorp Confort Expresion (ca am inteles ca e diferenta mare la plastic intre Pack Autentique si Confort
![]() ![]() Sper sa fac o alegere buna si abia astept ziua de luni sa semnez contractul !! |
-------------------- |
|
claudiu_wze |
![]()
|
ESP/ASR vroiam sa zic
|
-------------------- |
|
claudiu_wze |
![]()
|
Masina o primesc cadou de la parinti (sunt inca student
![]() Sincer nu as mai fi dat 500 E pe ESP/ASR , dar cand a auzit maicamea la ce foloseste verdictul a fost "ia-le si pastea" numai bine This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 12:52 |
-------------------- ex. Megane II Bicorp, Confort Expresion Verde Cuivre
1,5 dci 80 CP, 2005 Lexus IS 220D |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
claudiu_wze a scris:
M-am cam hotarat ! Merg pe un Megane 2 Bicorp Confort Expresion (ca am inteles ca e diferenta mare la plastic intre Pack Autentique si Confort ) 1,5 dCI 100 CP + ESR/ASP + clima + jenti aliaj + vopsea metalizata. Totul ajunge la 15 500 E (Daca prind reducerea de 1200 E valabila pana la 31). Azi an sunat la Meridian Vest pt un drive test si aia mi-au zis ca nu au masina pt asa ceva . Stie cineva un dealer de incredere ? Sper sa fac o alegere buna si abia astept ziua de luni sa semnez contractul !! Nu e doar diferenta de plastic intre cele doua tipuri de dotari! Uita-te mai bine! Pack Autentique de exemplu nu are in dotarea standard aer conditionat.E optional si costa vreo 800 Euro pret CIP. Atentie:reducerea de 1.200 de Euro este pret CIP.De fapt ai o reducere DDP de 1.428 Euro (CIP + TVA) Ca sa ti se poata recomanda un dealer trebuie sa stim orasul in care esti! ![]() |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai mult ca sigur ca plasticul este acelasi la toate modelele, numai ca difera culoarea.
Ieri am vazut o combinatie nereusita de "fata" de usa, plastic maro cu carpa neagra in partea superioara, macar la authentique e neagra cap coada usa, iar plansa centrala a bordului, negru cu maro si cu chenare arginti la vitezometru si turometru iar e o combinatie nefericita din punctul meu de vedere. |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
era vorba de masina mea, desigur :evil: .
plasticele sunt la fel, doar combinatiile de culori difera. si pack authentique e o echipare mai austera, asa ca daca primesti cadou masina merita sa iei o dotare mai cuprinzatoare, cum ar fi conf. expression. numai ai grija cum o conduci dupa, sa nu devii prea extaziat de masinuta asta care e intr-adevar super misto. ieri am luat si eu de la dealer masina din semnatura si sunt tare incantat de ea. Craciun Fericit tuturor! |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
morph |
![]()
|
Dap, despre conf. expression era vorba, niste combinatii de culori de ramai masca. Chiar ii spuneam fericitului posesor de mai sus, inainte sa primeasca masina (nestiind ca a lui va fi la fel) ce urata e tapiteria in carouri si ce urate sunt fetele usilor, dar asta e, daca nu astepti doua luni dupa ce vrei, iei ce gasesti si in mare parte iei pe NeVe.
Mai bine iei Confort Dynamique 1,6l 16v + ce mai pui tu acolo. Iesi mai bine. S-a mai discutat, dieselul il amortizezi mai greu, motorina se va scumpi si mai mult, deja dieselurile numai sunt "la moda" ca sa zic asa. Faci cum crezi ca e mai bine. :wink: |
|
claudiu_wze |
![]()
|
Sunt din Bucuresti. Ce dealer recomandati ?
Sarbatori fericte! This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 12:52 |
-------------------- ex. Megane II Bicorp, Confort Expresion Verde Cuivre
1,5 dci 80 CP, 2005 Lexus IS 220D |
|
morph |
![]()
|
Serus, Mach1.
|
|
Fanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Bogdan de la Cobalcescu.
|
-------------------- |
|
claudiu_wze |
![]()
|
mai fratilor am fost azi pe la dealeri dupe Megane 2 Bicorp .
Vreau sa iau un 1,5 dCi de 100. La Meridian Vest tipu de acolo mi-a zis ca nu e nici o dif intre motorul de 80 si 100 si cei 20 CP sunt obtinuti electronic Mai mult, la Match1 tipa de acolo mi-a zis ca-mi recomanda pe cel de 80 , ca de la ei au mai luat cativa si si-au montat un cip de 400 E cu care obtin 105 CP ![]() La Serus , la fel ... nu se justifica diferenta de pret .... oamenii astia nu vor sa vanda masini mai scumpe Eu de pe forum am intele ca motoarele difera constructiv, cel de 100 avand turbina cu geometrie variabila ..... acum chiar nici nu stiu ce sa mai cred ... si pana maine tre sa ma hotarasc ca sa prind reducerea ma ajuta cineva ??? merci |
-------------------- |
|
morph |
![]()
|
Mai mult ca sigur nu au pe stoc 1.5 100CP si au numai 80CP. Incearca si ei sa vanda ce au, nu ce vrea clientul :wink:
|
|
claudiu_wze |
![]()
|
morph tu de care ai ??? cum se comporta cel de 80 CP ???
|
-------------------- |
|
morph |
![]()
|
Merge exemplar, nici o problema in 7000KM. Schimbat doar uleiul ca tipa computeru de bord "change oil soon".
Acceleratii nesperate, pe cine am plimbat cu el nu i-a venit sa creada ca e diesel de numai 80cp. Zgomot nu, vibratii nu, excelent. Consum bun, nepretentioasa. Mai bine faci un drive test. Grabeste-te sa prinzi reducerile de anul acesta. |
|
padre |
![]()
|
man, daca primesti masina cadou si conteaza apoi consumul eu iti recomand sa mergi pe diesel. desi varianta pe benzina e mai ieftina, cred, consumul e mare in oras, ajunge undeva pe la 9-10, mai ales daca folosesti si aer conditionat si o mai si calci... eu am condus megane 2 sedan 1.6 16v, masina noua, proprietatea unei banci. adica nu mi-am pus problema consumului si am apasat acceleratia, sa vad cum merge (m-am purtat totusi frumos cu ea, mi-era mila...). masina mea personala pana acum a fost un vw passat 1.6i 100 CP. crede-ma, consumul te rupe in oras, chiar si afara. daca mai pui si aerul conditionat (si cine nu-l pune vara la 30-40 grade???). chiar daca pretul motorinei va creste, consumul oricum ramane mai scazut decat la masinile pe benzina. eu ma declar f multumit de motorul 1.5 dci 80 CP, desi nu l-as fi refuzat pe cel cu 100 CP. doar ca nu as fi dat 1000 euro in plus numai pentru 20 CP, avand in vedere necesitatile si posibilitatile mele. acum tu alege ce vrei, nu te lua dupa noi. dar cantareste bine toate informatiile si incearca sa faci drive-test cu ambele variante, si pe motorina si pe benzina. nu va fi usor, dealer-ii in romania sunt departe de ce ar trebui sa fie, dar daca ii stresezi suficient cred ca o sa reusesti. sa ne anunti si pe noi ce ai decis.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai conteaza si ce masina ai avut inainte si ce pretentii vei avea de la 80 CP. Eu am facut un drive test cu varianta dci 80 CP, si pt mine acesti 80 de caluti mi s-au parut cam putini. Daca esti chitit pe economia de carburant (si pret de achizitie) varianta de 80 CP este mult mai potrivita dacat cea de 100 CP. Vis-a-vis de consumul in oras al unei variante de 1,6 16v benzina sa stii ca daca nu te dai la ea un consum in jur de 9l/100 km e realizabil si normal.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
reno-toto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 22 December 04 ![]() |
Eu unul iti recomand motorul de 100 CP. E mult mai silentios si trage mult mai bine. Am facut drive teste cu amandoua si iti spun cu siguranta ca e mare diferenta mai ales in trepte mai mari.
Tipul de la dealer in alta ordine de idei chiar a vrut sa-ti bage pe gat masinile din stoc, asa cum bine a zis morph. Dpdv al consumului diferentele sunt infime, deci nu iti amortizezi diferenta de 1000 EURO. Cei care au modelul de 100 CP (cum sunt si eu) iti vor spune ca e asta alegerea mai buna, cei cu modelul de 80 vor spune ca acela reprezinta varianta mai buna. Sincer, nu greseste nici unul. Orice alegi insa sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Cam atat. |
-------------------- Ravasit de stima si buimac de respect.
megane 2 sedan, 1,5 dCI 100 CP, privilege, negru. |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Cei care au modelul de 100 CP (cum sunt si eu) iti vor spune ca e asta alegerea mai buna, cei cu modelul de 80 vor spune ca acela reprezinta varianta mai buna.
Cam atat.[/quote] Eu iti recomand sa-ti iei 1.9dci,numai sa faci inainte cursul ala de pilotaj Renault ![]() ______________________________________________ Megane II Estate 1.9 dci Albastru Otoman |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta e in loc de scoala de soferi sau cum ?... Pai daca la amaritii tai de 120 de cai recomanzi soala de pilotaj, la cei 225 ai versiuni RS ce recomanzi ?... Scoala de aviatie ?!
![]() OffTopic: Ce jante sunt alea din poza ? |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
reno-toto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 22 December 04 ![]() |
Frumoasa masina Sorin.
Estate am vrut si eu din prima dar m-am lasat convins de sotie si reducere sa-mi iau sedan. Asta e. Ai dreptate, 1,9 dci e cea mai buna alegere, dar si cea mai scumpa, 8) |
-------------------- Ravasit de stima si buimac de respect.
megane 2 sedan, 1,5 dCI 100 CP, privilege, negru. |
|
claudiu_wze |
![]()
|
Salut !
Incepand de saptamana viitoare intru si eu in clubul posesorilor de Megane ![]() Pana la urma m-au lasat la Serus sa conduc un Megane Hatch de 80 CP, masina era deja vanduta dar am dat cateva ture prin parcare ( ce frane :twisted: ). Ce sa zic m-a incantat rau masinuta si am comandat si eu una !!! Pana la urma am zis ca-mi ajung 80 Cp si mai raman si cu 100E in buzunar.... Sper ca am facut o alegere buna ... Megane II Hatch 80 CP Confort Exception ESP+ASR Clima Culoare verde cuivre Imi pare putin rau ca nu mi-am pus jenti de aliaj ... dar trebuia sa astept pana la sf lu februarie ... o sa-mi pun eu ... numai bine |
-------------------- |
|
claudiu_wze |
![]()
|
de... sunt prea incantat ... rectific
Megane II Hatch 80 CP Confort Expression ESP+ASR Clima Culoare verde cuivre |
-------------------- |
|
claudiu_wze |
![]()
|
ce viteza maxima atinge masinuta asta ? (ma refer nu la cea data de producator)
si cum se comporta la viteze peste 140 km/h atat motorul cat si masina ??? cum si eu curios ![]() |
-------------------- |
|
morph |
![]()
|
Eu am mers cu 184-185KM/h si mai aveam cursa la pedala, dar probabil ca arata mai in balarii vitezometrul, are si el o marja de eroare. Cred ca merge 180 fara probleme. Am mers constant 150-160 cei 60 de km ai autostrazii soarelui. La 150 mergea perfect, cu toate ca iti lasa senzatia ca mai cere o viteza. Recomand viteza de croziera 130Km/h, consum in jur de 5l/100 viteza decenta. etc.
Pentru consum redus tre sa mergi cam cu 110-115km/h. Probabil scoti sub 4. |
|
claudiu_wze |
![]()
|
si inca ceva... imi dau covorase cand iau masina ??? sau trebuie sa le platesc separat ? :x
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:10 |