suport skiuri
![]() ![]() ![]() |
suport skiuri
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Fanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
incearca sa convingi dealerul sa-ti dea o oferta buna. Oricum pe accesorii nu cred sa-si dea ei chilotii jos.
Daca nu... incearca la Thule. |
-------------------- Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
|
|
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
Din cate stiu cele 2 bari de pus pe Scenic2 nu constau prea mult ... in jur de 100Euro.
Eu personal nu le-am placut la DriveTest ptr ca suierau ingrozitor. |
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Am fost la Renault si mi-au dat un pret de 350 de euro fara tva iar suportul de prindere costa 35 de euro fara tva. Poate gasesc mai ieftin la Thule dar nu am aflat inca unde este reprezentanta.
|
-------------------- |
|
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
Uite aici locurile unde poti gasi Thule.
Tot pe www.thule.ro poti sa-ti faci o configuratie in functie de masina pe care o ai. Celor de la renault ai uitat sa le specifici ca nu doresti varianta placata cu aur de 18 carate... |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
Vezi si la www.augsburg.ro
|
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:29 |