geamuri fumurii
![]() ![]() ![]() |
geamuri fumurii
neo871 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Bicorp
20041.5dCI 80 2004 renault clio dCi | extreme | ~103hp | dimsport chip | led tail lights | noir nacre
|
|||
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nici o problema cu punerea foliei pe luneta .....eu am pe megane si arata foarte frumos !!!
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
da, se poate pune foarte frumos de catre un meserias care are un pistol cu aer cald. atunci chiar iese bine.
daca e pusa din bucati din interior se vede foarte usor. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
neo871 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
si unde pot sa ma duc sa-mi puna folie omologata rar?...RoadRunner...tu unde ti-ai pus folie si cat a costat?
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
20041.5dCI 80 2004 renault clio dCi | extreme | ~103hp | dimsport chip | led tail lights | noir nacre
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Firma se numeste Auto Expert. Da-i search pe google...
La mine a fost pe combinatie ....suna si vezi cit iti ia .... |
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
Face |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
neo .. sa-mi spui si mie te rog cat costa daca tot suni
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 - 1,4l 16v Clio Bicorp 1.4 16v (2003)
un "pic" modificat .. |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Frumos iese dar daca pui pe toate gemurile in afara de parbriz iese bine.. daca pui decat pe luneta si cele din spate se vede aiurea.. parca e din 2 bucati masina.. ori pui la toate ori mai bine pui jaluzele.. eu de asta nu am pus pe masina mea nimic inca.. daca pui pe toate geamurile e problema cu legea.. dar mi se pare ca pt cele din fata este voie o folie mai deschisa :?
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
firme care pun folie autorizata mai sunt GIP service si ager servics. la gip e cea mai scumpa cred. tot germania da nu 3m. momentan sunt mai multe marci autorizate nu numai 3m.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
neo871 |
![]()
|
am sunat la expert auto si mi-au zis ca ma costa 160 de euro fara TVA sa imi puna folie pe luneta si pe geamurile din spate cea mai inchisa si 120 de euro putin mai deschisa.... i-am trebat si daca pot sa-mi puna doar pe luneta si au zis ca da dar nu imi dau autorizatie ceea ce mi se pare putin cam urat din partea lor...oricum preturile sunt mai mari decat ma asteptam si ash vrea sa mai caut si la alte firme.
...RoadRunner... tu cat ai platit? |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
Pai ti-am zis ...a fost o combinatie ...
100 de euro ... da' nu pot sa te ajut ! |
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
demisonat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 3 August 04 ![]() |
in cta la noi sunt si baieti care pun pe cont propriu si turceasca si 3m .
au autorizatii gata stampilate si doar scriu datele tale in ele. Exemplu : dacia solenta a unui prieten luneta spate + geamuri fata mai deschise 3M si geamurile spate folie neomologata = 90eur |
-------------------- Octavia 2 elegance fulll!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 19:12 |