inlocuire bucse
![]() ![]() ![]() |
inlocuire bucse
HHF |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|||
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
muuuult ! cred ca vreo 250 euroi lejer !
|
--------------------
a
a
a
|
|
dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 11 September 03 From: Bucuresti ![]() |
de curiozitate, cati km ai cu ea ? si pe unde a umblat ? (oras, sau afara?)
|
--------------------
Renault
Laguna III
- B-97-XCO
2.0 DCI 150cp Dynamique ++
|
|
HHF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
eu am luat o la aproape 100k si am mai facut vreo 7000 mare parte in oras
|
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
demisonat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 3 August 04 ![]() |
Daca vrei sa schimbi bucsaraia toata ar fi bine sa ai pe cineva sa ti-le aduca din strainatate , nu neaparat din fr ( ungaria , turcia...)
Te costa de 3 ori mai putin daca mai ai si un mecanic bun si nu apelezi la serv renault. Stiam ca de ex pentru laguna se gasesc kituri de bucsaraie complete se poate si la megane. |
-------------------- Octavia 2 elegance fulll!!!!
|
|
demisonat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 3 August 04 ![]() |
Alex cred ca poate sa iti dea mai multe detalii ( site cu preturi), el luase lampa aia de torpedou la clio de nu stu cate ori mai ieftin ca la rep renault , sau imi aduc eu aminte gresit.
|
-------------------- Octavia 2 elegance fulll!!!!
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
nu prea am cum sa il ajut. mie mi-a cumparat george alea din franta. eu i-am dat codurile. daca imi dai pe privat datele de pe placuta ovala pot sa incerc sa iti scot codurile pentru produse. si eventual o estimare de pret.
apoi poti sa le iei din ungaria. aici te poate ajuta cu info david. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
ECO83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 3 November 04 ![]() |
la meganeul meu (tot 1.6 8v) nu bate absolut nimic , dar are decat 47k km . chiar asa mari sa fie costurile in service ?
|
-------------------- |
|
barboi ionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 October 08 ![]() |
eu zilele astea trebuie sa schimb placutele frana fata, biletele si bucsele barei stabilizatoare pe amandoua partile (stanga + dreapta)
bielete - 62.92 Ron/bucata bucse bara stabilizatoare - 64.24 Ron/bucata set placute - 78 Ron La astea mai adauga si manopera. Din cate m-am interesat pana acum ca sa schimbi tot te costa ceva. |
--------------------
RENAULT
MEGANE I
1.6e / 2000
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
barboi ionut...esti off topic cu 5 ani:))
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
COSAUG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 2 September 07 ![]() |
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
- DJ08HLG
2002
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Nu.
|
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
donick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 January 09 ![]() |
nu se potrivesc COSAUG ca l amegane 1 sunt pe gaz ,ca pe spate ai numai telescoapte ,arcuri nu ai
|
--------------------
renault
megane 1
2000
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.393 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Megane 1 sunt pt. spate amortizoare si pe gaz si pe ulei... gasesti de exemplu Boge, Gabriel sau Sachs pe ulei...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 00:19 |