Impresii despre Cabasse Grand Auditorium+trapa panoramica
![]() ![]() ![]() |
Impresii despre Cabasse Grand Auditorium+trapa panoramica
Trumansky |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 February 05 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
bine ai venit pe forum!
pentru cabasse, intreaba'l pe claus. el era oareshcum nemultzumit. nici macar nu are ieshiri de linie head-unit'ul ala, ca atunci POATE ar mai merita ceva-ceva.. trapa nu shtiu sa aiba careva, dar parerea mea e ca este un moft. de banii aia itzi pui ESP, sau xenoane, sau incalzire in scaune + alte chestii.. :!: am sa te rog ca pe viitor sa folosesti functia cautare, pentru a nu crea topicuri despre subiecte discutate deja: http://forum.reno.ro/viewtopic.php?t=234&h...ghlight=cabasse multumesc. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
o trape este superadevarata fata de cabase !
|
--------------------
a
a
a
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
wow .. trapa mi-as lua oricand
cabasse, pot spune ca regret banii aruncati pe el ![]() cauta si tu un dealer care sa aiba cabasse pe vreo masina, si da-i tare in el, sa vezi ce poate |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
e bestiala trapa!
mai ales la HB. este pe tot plafonul iar senzatia este de-a dreptu impresionanta. pt sedan nu as lua insa trapa! tot la un dealer ai putea sa vezi un HB cu trapa. la serus am vazut ca aveau un Scenic cu trapa da nu e chiar acelasi lucru ... ![]() |
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|
Trumansky |
![]()
|
Si mie-mi place foarte tare trapa....de aceea ma gandesc sa-mi pun in configuratie. Am inteles totusi ca dupa iarna trecuta ar fi aparut ceva probleme la chedere...este important si de aceea am si pus intrebarea.
Claus, am auzit ca tu nu ai fi multumit de Cabasse....A veni ieri un prieten pe la mine cu un 1.6 HB cu Cabasse pe el. Omu' avea si tub in portbagaj...dar daca-i taia bassu...ca sa aud cum suna cabase-u...am observat ca nu prea are cine stie ce bass...in rest, ca si calritate de medii si inalte...mi-au parut ok...iar magazia aia hoata cu o singura fanta de alimentare...mi-a placut rau!!!! Claus, tu ce ai sa reprosezi lu Cabasse??? |
-------------------- |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai, .. faptul ca nu are bass ...la cati bani costa
daca ai auzit un sistem audio dupa o masina nemteasca (cel putin, eu am ramas masca la cum se aude Bose in noul A3) ... cabasse fara woofer e foarte nasol .. bine, mai nasol e ca nu are iesiri rca ca sa conectezi statia la el .. si totusi ..e cabasse magazia.. parca as fi preferat un mp3 player .. gandeste-te cat costa ca optionala cabasse.. si apoi vezi cat e un mp3 player bun ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Trumansky |
![]()
|
Costa mult...asa e. Dar pana la urma ce mp3 player normal ai putea integra in bord??? Am un prieten care are o Toyota Corolla...si si-a cumparat un mp3 player Alpine. Se aude mai bine acum...dar nu cu mult mai bine. Si-a pus si doua boxe (mb quartz parca). Idee este ca acum s-a stricat toata imaginea bordului si in plus a pierdut si toate informatiile din consola centrala (comp. bord, rds....). Tu te-ai gandit la ce ai putea pune in loc???
|
-------------------- |
|
claus |
![]()
|
roadrunner are mp3 player alpine .. si arata bestial in bord ..
oricum, am inteles ca exista un modul care ar face mp3playerul sa afiseze pe displayul de sus (care e doar pentru muzica .. nu si comp de bord) si, la roadrunner se aude super bine muzica , spre deosebire de cum suna "standard" |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Trumansky |
![]()
|
Ce este roadrunner?
|
-------------------- |
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() scuze da nu m-am putut abtine... roadrunner este un coleg d-al nostru de pe forum :wink: This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 18:52 |
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Frailor,am o mica problema cu Cabassu' meu si ma umplu de spume;masina e noua si cand dau tare pe muzica cu ceva bass se aude un zdranganit discret la usa dreapta spate?Ce pisici poate avea?Sa nu fie boxa prinsa bine sau ce? :?:
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
sau sa rezoneze ceva prin usha sau fatza de usha...
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai exact ce poate fi?
This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 18:52 |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
strumfuadi |
![]()
|
dumnezeu shtie, nu am megane... fiind in garantzie itzi recomand sa dai o fuga la service... daca vrei sa te bagi tu pe acolo s'ar putea sa fie un pic mai complicat, mai rupi vreo urechiusha de la fatza de usha :arrow: complicatzii.. deci..service..
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Trumansky |
![]()
|
Mai Andrei, pana la urma esti multumit de Cabasse-u tau? Merita banii? Claus zice ca nu...tu ce zici?
|
-------------------- |
|
andreicri |
![]()
|
Ce sa zic?Nu se aude ca o instalatie Bose pe care o are un pretenar pe Alfa Romeo si care e si mai ieftina decat Cabassul,dar per ansamblu sunt multumit!Eu nu ascult bubuieli cu bass in masina,ci blues,santana si aste se aud super!Deci sunt sa zic 90%multumit!
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004
|
|
Trumansky |
![]()
|
Chiar nu se gaseste nimeni cu trapa panoramica??? Tare as vrea sa stiu cum se comporta dupa un an de folosinta si dupa ce a trecut prin iarna.
|
-------------------- |
|
strumfuadi |
![]()
|
am vazut ieri o cocoana cu un megane 2 cred k full; avea xenoane, trapa, piele.. pacat ca nu a auzit de forum.. numarul era B xx NOM..
o honda de la job a trecut peste 3 ierni deja shi nu sunt probleme cu trapa.. insa cred ca e alta conceptzie, alte mecanisme shi probabil ca alte materiale... in plus, am inteles ca exista o rutina de intretzinere shi la trapa, care se face la fiecare revizie (ungere, sau naiba shtie..) |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Trumansky |
![]()
|
Ma gandesc ca panormamica asta de Megane este si mult mai mare decat o trapa obisnuita.....suprafetele unde pot sa apara scartzaituri fiind de asemenea mult mai mari.
|
-------------------- |
|
danielh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Presupun ca vrei sa iei Bicorp, pentru ca la Sedan trapa e de dimensiuni normale. Am citit destul de multe injuraturi pe tema asta pe un forum britanic. Majoritatea acuzau ca le intra apa in masina din cauza trapei si ca produce zgomot la viteze mari. Aparent problema cu apa se rezolva prin inlocuirea chederului cu altul mai mare (defect de proiectare, persupun ca masinile noi vin direct cu cheder mare). Cei de pe forumul respectiv sunt cam carcotasi asa ca nu stiu in ce masura poti sa ii iei in serios.
http://forum.parkers.co.uk/forum.asp?FORUM_ID=8 This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 18:53 |
-------------------- Megane Sedan 1.6 16V Confort Privilege
|
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
cu toate ca trapa la megane este cat acoperisul, nu cred sa apara probleme datorita faptului ca aceasta e fixa. Adica nu se deschide din cate stiu eu. AM un vecin care are trapa si are masina de cam 1 an si jumatate... nu s-a plans inca de nimic, deci cred ca e buna chiar daca gresesc eu poate cand spun ca nu se deschide... :roll: nu stiu sigur
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
strumfuadi |
![]()
|
greshesti! ieri tanti aia chiar deschidea trapa sub okii mei... deci se deschide, shi inca destul de mult (cred k deasupra capului ramane cerul liber, fiindca trapa a glisat spre spate vreo 50cm cred..)
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
Sneferu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 15 May 04 From: O groapa numita ... Bucuresti! ![]() |
Referitor la trapa de pe hatchback: eu sunt mai claustrofob din fire, si mi s-a parut tavanul (in lateral, acolo unde nu e sticla) ca imi cam sta in cap...poate are motorase/angrenaje pe acolo de e mai coborat, nu stiu.
De asemenea masina cu care am mers (aveam vreo 60k km si cam 1 an) avea un trancanit la trapa. Am inteles ca e cam built in. Nu stiu nimic despre cea de la sedan, dar la un Subaru Forester cu trapa de aceleasi dimensiuni pot sa va spun ca te simti foarte "convertible" in el ;-))) |
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dCi 80 CP Gris Holograme
Confort Privilege August 2004 |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
mai fratzilor..nush cum e la megane trapa (ca nu am--) dar are taikamiu la nissan xtrail si e tot cat juma din acopersih
concluzia e ca NU SE POATE MERGE CU EA DESCHISA LA MAI MULT DE 20kmh..deja peste se face un curent de te tampeste...si nici in varianta "intredeschisa" nu e mai bine,,are ea un fel de paravant da . ma rog alta problema...oare se poate pune pe un megane care are numa radio cd magazia cu 6 discuri? ca sub cd player am o gaura..ma rog un loc de pus mobilu asa... |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
sageata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 21 September 04 ![]() |
pai am eu sun roof la megane .
Trebuie sa stiti ca este in 2 bucati: pentru fata si spate. Cea din fata se poate deschide/trage total. este destul de ciudata senzatia ca sunt mai inalt si am impresia ca aia face parte tot din parbriz ![]() dar pentru cei din spate efectul este total ![]() |
-------------------- |
|
andreicri |
![]()
|
Am o intrebare;boxele la Cabasse sunt cabasse sau doar head -unit-ul e?
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004
|
|
strumfuadi |
![]()
|
shi boxele..
partea "jenanta" e ca HD'urile nu au ieshiri RCA line, ptr un amplificator extern.. pacat.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
andreicri |
![]()
|
Stii tu sigur?daca da de ce la volum aproape max distorsioneaza??ca ceva de calitate nu face asa ceva!In plus ma rog sunt inerentele vibratii ale plasticelor care ma seaca!astea cum naiba sa le anulez?
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:26 |