hungaroring
![]() ![]() ![]() |
hungaroring
taurash |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|||
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Eu unul m-as duce la hungaroring, avand in vedere ca este aproape de mine, Ar-Budapesta aprox.300 km, dar nu imi place sa ma duc singur. Am totusi o idee: ce spuneti ca anul viitor, 2005, sa facem o excursie impreuna toti cei de pe forum care doresc si iubesc F1 pana la hungaroring ! Ar fi si o buna ocazie sa ne cunoastem mai indeaproape avand in vedere si faptul ca nu toti suntem din Buc si nu pot sa mearga la intalnirea de joi din capitala. Mie unul imi surade ideea ! 8) Ce ziceti ! :wink:
|
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
De acord.
In 2000 am fost in Budapesta in perioada Hungaroringului dar nu am avut timp sa ajung pe acolo. Vorbim din timp... |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
O.K ! 8) Sa vedem cine ar mai fi de acord in principiu cu ,,chestiunea'' asta . :wink:
|
|
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
M-as baga si eu. Cam care sunt costurile? Anul asta cand e cursa?
|
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca weekendul asta...
![]() |
|
RCS |
![]()
|
Anul asta cursa este in data de 15 august. Deci nu mai este timp. :cry: Cat costa ? Nu cred ca mai mult de 80-100 Euro ! 8)
|
|
|
octavianf |
![]()
|
Pai problema se pune pentru cei care vin din Bucuresti.
Trebuie gasita cazare...cred... |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Anul asta ma bate gandul rau de tot sa merg la cursa (imi doresc de cativa ani, dar nu s-a potrivit niciodata).
Imi doresc atat de mult ca am si cerut o oferta. Am primit oferta la 3 hoteluri. http://actorhotel.hu/en http://www.expohotelbudapest.com/ http://book.bestwestern.com/bestwestern/HU...pertyCode=89301 Cum n-am fost niciodata prin Ungaria, apelez la voi cu ceva sfaturi, in cazul in care stiti ceva de aceste hoteluri. Ma intereseaza care din ele este mai comod din punct de vedere acces, evident nu turisitic, eu merg la cursa ![]() Merci. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bine e sa iti cauti hotel cu harta in fata: http://www.booking.com/searchresults.html?...0553#map_opened
Pe harta Hungaroringul este zona gri aflata imediat sub Mogyorod. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Merg eu anul asta. O sa fim o gasca destul de mare.
|
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce sa zic, tinem legatura
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:30 |