Scrisoare IPSO
![]() ![]() ![]() |
Scrisoare IPSO
nick |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|||
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Sunt cam zgarciti, numai un schimb de ulei; putea sa fie o revizie intreaga gratuita.
In Ungaria, mai ales in Budapesta unde sunt multi dealeri Renault se poate negocia la cumparare in sensul ca >> ce-ti mai ofera gratuit daca cumperi masina de la ei. Si se dau: inmatriculare gratuita, set covoare originale, portbagaj exterior, husa scaune, alarma gratis, ... nu toate la un loc, dar 1-2 merg intodeauna. La noi vad ca trebuie sa cumperi 2 masini pt. un schimb de ulei gratuit. |
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai pentru ca merge ...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
diesel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 May 04 From: Galati ![]() |
Saracie....e la noi!!
|
-------------------- Clio Symbol Alizee 1,5dci -VANDUT :))
Logan 1.4 MPI Laureate / Alb Artika, mai 2005 |
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunteti carcotasi!
![]() Aici este vorba doar de faptul ca le aduc un client, care si el la randul lui beneficiaza de ceva bonus-uri. Personal nu-i agreez deloc pe cei de la IPSO, dar daca a aparut ocazia asta, de ce sa nu fac si eu un schimb de ulei gratis ![]() Iar legat de ceea ce primesti gratis la livrarea masinii, depinde si de insistentele fiecaruia. Eu, de ex. am primit alarma si antifurturi roti. |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
mie nu mi-au dat nici macar breloc ma ! scarbele ! de fapt am fost io fraier ca nu m-anm dus sa iau masina si am trimis pe tata !
|
--------------------
a
a
a
|
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am bucurat ca mi-a venit masina ca de dat ceva cadou ...
Adevaru e ca ar putea si ei sa faca un marketing mai agresiv si sa te tina de client. Da senzatia mea este ca trag de tine sa vanda masina si dup-aia nu-i mai intereseaza nimic. Nu prea realizeaza ca o masina se schimba in medie la 3-4 ani si ca un client multumit revine tot la ei sa cumpere o alta. |
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 06:19 |