Iluminare torpedo
![]() ![]() ![]() |
Iluminare torpedo
SorinV |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
|
||
--------------------
a
a
a
|
|||
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
ehehe se pune. la noi costa de dai pe spate, am luat din frante si costa mult prea putin , adica vreo 8 euro lampa si butonul, fara bec.
as pune si poze dar nu am unde. si-a montat alexv asa ceva . incerc sa le postez pe daciaclub.ro si sa fac un link catre acolo. |
-------------------- |
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
sa vedem daca merg pozele:
!imaginile sunt un pic cam mari 110~170 kb! =============================================================================== spate lampa:(~30k) spate.JPG ---------------------------------------- fata lampa:(~30k) fata.JPG ---------------------------------------- spate buton: qP1010004.JPG ---------------------------------------- fata buton qP1010005.JPG ---------------------------------------- factura: qP1010006.JPG |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
mijulsef inteleg ca ai bicorp. daca e asa ce a zis george e real. la service costa 1.200.000 mii lei.
daca ai symbol gaurile alea nu sunt de la lampa. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
in primul rand mersi frumos de raspuns . da e bicorp si decupaju ala sugereaza forma lampii dar butonul nu are gaura data . oricum nu asta e problema . problema mea este de unde cumpar si io. cum in franta nu ajung prea curand poate imi da si mie cineva un sfat ca io alora de la service nu le dau atatia bani pt o lampa amarata. mersi frumos .
|
--------------------
a
a
a
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ai si gaura pentru buton. e o fanta foarte ingusta. lampa o gasesti sigur la dezmembrari. este identica cu cea din portbagaj. eu am avut si firele trase. doar am montat lampa si butonul.
poate gasesti si butonul. e pus si pe megane 2 pt compartimentele de la picioare. poate e si pe modele mai vechi care se dezmembreaza des. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
SorinV |
![]()
|
unde gasesc si io un cimitr de mashin complet echipat ? a si inca o problema nu am fire trase !
unde dracu sunt ca eu nu leam vazut ? mersi |
--------------------
a
a
a
|
|
SorinV |
![]()
|
mi-a venit si mie lampa pt torpedo ! am montat-o numa ca nu am buton ! m-am dus azi la serus sa fac comanda si m-am potolit cand mi-au cerut 586000 pe un cct de buton !
|
--------------------
a
a
a
|
|
George |
![]()
|
butonul a fost 2.77 E
![]() |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
nu l-a comandat.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Mai sus s-a mentionat ca in Symbol gaurile nu sunt ale becului ... inseamna ca nici nu se poate monta?
|
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
AlexV |
![]()
|
se poate monta daca faci gaura in torpedou lucru care nu e greu, si o fanta pentru boton, undeva unde sa il atinga capacul torpedoului.
problema e lampa si butonul care la noi sunt foarte scumpe. davit, tu ai avea posibilitatea sa afli cam ce pret au in ungaria???? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
AlexV |
![]()
|
codurile daca e se vad clar in factura de mai sus.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Experinta mea este ca in Ungaria se gasesc min 2-3 ori mai ieftine (de ex. capac filtru polen la CJ ~200.000lei, in HU numai 214HUF, adica echivalent la 35.000).
Pot sa aflu niste preturi, numai ca putin mai incolo, de maine plec in concediu si revin doar in 5 Iulie (este drept, trec si prin Ungaria dar in weekend). Un participant de pe forumul de acolo vine in vizita la sfarsitul lui Iulie in RO, lucruri marunte il putem ruga sa aduca (sper). |
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
baron |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 28 June 04 From: Iasi ![]() |
E jenant ca un contact si o lampa sa coste atat...kiar daca e de nu stiu ce masina(model).
Daciile din 91-92 au torpedou care are o lampa f simpla si f faina care, cu putina imaginatie si indemanare, se potriveste de minune. Toata tarasenia v-ar potea costa vreo cateva zeci de mii (max 100k) |
--------------------
Laguna II,
1.6l, 16v - motor K4MD-710,
- IS 33 BAR
2001, Expression
|
|
reno-bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Evident, m-am intrebat si eu ca tot omul de ce nu are Symbol-ul (ca d-asta am) lumina in torpedou. Si apoi mi-am dat seama de o chestie: pe interiorul usitei de la torpedou sunt suporturile alea pt pahare. Pai daca le folosesti pe timp de noapte si ai si lumina in torpedou, inseamna ca becul sta aprins, nu? Asta o fi explicatia?
|
--------------------
Waiting...
Symbol
2005, Fidji 1,4 Symbol Fidji 1,4 8V, beige angora, sep. 2005
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Legat de torpedo, ati mai avut careva probleme la Symbol cu stricarea mecanismului de prindere al usitei? Mie mi-a sarit o bucatica de cauciuc de la fasia aceia de plastic care tine usita cand o deschizi.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
cam asta e ideea ... http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40757 si mai sunt cateva topic-uri unde scrie de ea ... la mine s-a rupt ... am sunta la Cobalcescu si mi-au spus 2 mil ... le-am spus multumesc la revedere ...
This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 16:10 |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
laur_dci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 21 April 05 ![]() |
loganul are lumina la torpedou
clio bicorp nu a pus cineva pe bicorp ? multam |
--------------------
Clio Bicorp
1.5dci 80cp
extreme 2005 clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Am montat eu astazi lampa de torpedo pe Symbol. E foarte simplu, toate cablurile sunt deja acolo nu trebuie decat sa scormoni nitel dupa ele cu o penseta si gata. Au si mufa, tot tacamul, in 10 minute e gata lucrarea.
This post has been edited by Abu: 21 May 2007, 19:34 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
La symbolul din semnatura este la fel ca la tine Abu?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
La tine Duyu-le, tu avand phase 3 la symbol, nu ai cablajul din fabrica...pentru lampa si intrerupator. Dar se pot realiza cu minim de efort.
Symbol-ul phase 4 a debutat cu lampa de torpedou, la un moment aceasta "suprimandu-se" ca multe altele...dar cablajul a ramas. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu eram aproape sigur ca si tu ai cablurile trase, e mai ieftin ptr. ei sa produca cablajul unicat la toate variantele de echipare iar a ta e din 2006. Dar Hellcat poate stie mai bine.
Pot sa fac si poze insa a iesit la fel ca in pliantul de prezentare, totul se monteaza cu "click", nu se face nici un fel de adaptare sau modificare. Iei lampa, bagi mufa in ea, bagi mufele (sunt 2) in intrerupator dupa care click + click le infigi in bord si gata! This post has been edited by Abu: 21 May 2007, 19:49 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
KATANA |
![]()
|
tatic Group: Members Posts: 135 Joined: 1 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@hellcat
Salut, Spune-mi si mie te rog unde gasesc mufa, mai exact pe unde este mascat cablul? Merci. |
--------------------
ex Renault
ex Symbol Fidji 1.4 75 CP
- .
.
|
|
Abu |
![]()
|
Toate operatiile se fac prin gaura unde ar trebui sa se afle lampa: cablul care intra in lampa trece chiar prin fata gaurii si este acoperit cu o banda plata de burete. Cablurile (2) care intra in intrerupator sunt ceva mai in spate, infipte in niste picioruse de plastic - le poti vedea cu o lanterna, sunt subtiri si au mufele lungi, cam 2cm lungime.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
KATANA |
![]()
|
tatic Group: Members Posts: 135 Joined: 1 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Gata am facut rost de lampa.
Mai revin si eu cu o intrebare. Stie cineva daca este vreo diferenta intre symbolul pe benzina si cel cu motor diesel? Mai exact, am inteles ca la variantele cu motor pe benzina nu ar exista cablurile trase. Eu am verificat si banda plata din burete exista, in schimb nu am avut timp sa vad daca sunt si cablurile. |
--------------------
ex Renault
ex Symbol Fidji 1.4 75 CP
- .
.
|
|
Abu |
![]()
|
Avand masina din 2007 ai toate cablurile acolo, nu-ti face griji.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
ryry |
![]() ![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Sal, eu am beculetul functional in torpedo. Am verificat azi. S-a perfectionat non-stop aceasta masina ...
|
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
- B 40 KAR
2007 CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Da, e ok, "beneficiezi" de lumina in torpedou deoarece masinuta ta a fost prinsa in loturile care au venit cu lampa in standard.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
ryry |
![]() ![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Este din ianuarie 2007 . Ma mandresc cu ea din acest punct de vedere.
In schimb, ![]() ![]() |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
- B 40 KAR
2007 CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 17:52 |