stergatoare megane 2
![]() ![]() ![]() |
stergatoare megane 2
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0
|
|||
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Da... asa e ...e o faza nasoala cu stergatorul spate ...Ai toate sansele sa zgirii geamul ...dar asta e ... La parbriz ...nu intimpin probleme ...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie stergatoarele fata mi se par impecabile. Pompa are nevoie de ceva timp pana trimite apa la difuzorul din spate... asta e.
|
-------------------- |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
dap .. si pe mine ma streseaza stergatorul spate ... da cateva ture bune pe uscat, dupa care baga apa ... ma mir cat o tine lama
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Napoca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 6 February 04 ![]() |
Din pacate eu iti pot raspunde: in cazul meu a tinut 6 luni (5500km).
Mi s-a taiat lama la stergatorul din dreapta. Am vorbit tangential despre asta cu mecaniicii de la Service si m-au anuntat suav ca nu pot cumpara de la ei numai unul, ci numai pe amandoua. C-asa-i in tenis.... :roll: Acum intreb si eu ca romanul: asa-i ca astea nu intra pe garantie? Sunt curios cat vor costa.... :shock: Nap |
-------------------- Megane II Sedan 1.6 16v Privilege
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ciudat, nap ... a mea are mai mult de 1 an si inca mai poate stergatorul ...
![]() vezi si tu cat costa stergatoarele, si daca sunt prea scumpe -> CASCO, furate in parcare |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu se pierde bonusu de la asigurare daca-l folosesti pt asa ceva?
daca il pierzi, nu cred ca se mai merita ... This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 15:07 |
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
Nap`, ia`le pe amandoua, pentru ca la mine s-a paradit intai cel mic, si apoi si cel mare(diferenta de 3 sapatamani)... asa ca...
nu`ti recomand din benzinarii pt ca sunt de 3 parale si sterg din 2 in 2. Am luat Valeo Silencious 60 cm cu eleron la 1000000 buc pe stg si 490 000 fara eleron pe dr. au senzor de uzura care trenuie sa fie negru cand este ok, si sterg de inebunesti de placere..... |
-------------------- |
|
Napoca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 6 February 04 ![]() |
Sa inteleg ca nu le-ai luat de la Renault?
Si ce e cu eleronul asta? Daca e asa de bun, de ce nu ai luat si pe dreapta? (Scuze, dar nu credeam ca si stergatoarele sunt atat de complicate :? ) |
-------------------- Megane II Sedan 1.6 16v Privilege
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
FAZA cu stergatoru spate e hiba la toate megane2 bicorp! la mine da ala 2 ture pana vine apa..de aiai prefer sa nu-l folosesc decat pe ploaie!
actualul megane l-am cumparat acum 2 luni, dar inainte (pret de 6 ani) am avut un tico SX....pana si la asta mergea calumea stergatorul o magarie pe care renault o face..nu stiu daca numai in romania..e faza cu aparatoarele de noroi...pe care le-am cumparat cu infima suma de 2.600.000 (toate 4)...ce naiba pana si la matiz E vin din fabrica... imi aduk aminte ca la tico era vreo 70.000 bucata cele din fatza si 130.000 alea din spate..... nu pe bune ca e bataie de jocc. iar dupa parerea mea..fara ele pe spate cel putin masina arata neterminat...bara parca se termina brusk![/b] |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE actualul megane l-am cumparat acum 2 luni, dar inainte (pret de 6 ani) am avut un tico SX....pana si la asta mergea calumea stergatorul Pe bune? La SX-ul mamei apas pe buton si incepe sa frece pe uscat si abia dupa vreo doua ture vine apa. Asta in spate, pentru ca in fata vine dupa o singura tura. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
la tico..era acelasi rezervor (presup ca si la megane e la fel) dar avea pompe diferite,,,era una pt fatza si una pt spate...singura faza cu stergatoru spate la tico (abat de la subiect) e ca daca nu pui stergatoare originale daewoo nu sterge nici sa-l bati...si mai e o faza..din cauza eleronului (la sx) bratul stergatorului nu are tocmai unghiul optim..si daca dai sa il indoi ca sa stearga mai bine..freaca in eleron...ma rog!
sunt f curios cum se va prezenta megane-ul peste 6 ani! mai ales materialele din interior care..imi dau senzatia ca se vor uza repejor! |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
la megane lipsesc supapele de sens. clio le are. pana acum am gasit 3 la mine.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
rombu |
![]()
|
dap! probabil ca dupa ce nu mai merge pompa..apa din toata instalatia (furtunu spre spate) se scurge la loc in rezervor!asa ca pana se umple furtunul dureaza..
s-or fi gandit sa nu inghete iarna? |
--------------------
Renault
Megane 2
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Pai iarna se pune tocmai ceva care sa nu inghete prea usor, nu?
Important este sa ramana apa cat mai aproape de duza. |
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
rombu |
![]()
|
asa ar fi logic..dar pe zi ce trece incep sa am mari dubii asupra logicii din capul celor de la renault!
de exeplu pt ca sa montez aparatoarele de noroi din spate a trebuit sa dau roata jos..pt nici o surubelnitza (poate una la 90 de grade) nu incape! si sa vezi distractie sa scotzi roata!! cricu e bagat intro bucata de polistitren ,,,si nu-l poti scoate decat daca scoti roata de rezerva..si asa demontezi o juma de masina! nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna o pana pe o shosea romaneaska!!! :oops: |
--------------------
Renault
Megane 2
|
Alex_Judoka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
salutare.
am si eu o intrebare se potrivesc aceste stergatoare pe megane ? Attached thumbnail(s) photo.JPG ( Size: 1.84mb ) Number of downloads: 834 |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
vlad12 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 22 August 12 ![]() |
Din cate stiu eu la 2.2 sunt cele cu o bara lunga care intra in stergator (http://www.pro-detailing.ro/image/cache/data/produse/stergatoare-valeo-500x500.jpg) cel putin asa sunt la mine
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1.5 dci 60 kw 82 cp Privilege/2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:44 |