Curiozitate
![]() ![]() ![]() |
Curiozitate
mariusel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Banned Posts: 16 Joined: 23 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
- B 42 ZJI
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, unii moderatori de exemplu au muncit la mentinerea cat de cat a curateniei pe forum, si la organizarea lui.
Si am mai iesit si la o bericioaica... Ii cunoastem si ne sunt prieteni. Cum munca de moderator este patriotica, mai sunt si alte satisfactii pe care le ofera... Alte intrebari? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariusel |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 16 Joined: 23 January 06 ![]() |
Pentru mine este de ajuns. Ca de obicei prea multa putere duce la abuz. Eu deja sunt scarbit de aceasta atitudine si de raspunsurile mai mult sau mai putin smecheroase, de parca noi ceilalti suntem nascuti sub pamant si nu avem dreptul sa ridicam capul. Asta e... Pana la Dumnezeu te omoara .......
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B 42 ZJI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nustiu daca asigura mai multe vizionari ca si "sticky", eu de exemplu nici nu ma uit la sectiunea aia de sus, din obisnuinta, sar direct la topicurile de sub, si sunt sigur ca nu sunt unicul.
Sunt convins ca un anunt normal, adus in fata cu cate o reducere odata la 2 zile este de 2 ori mai vizionat decat la sticky ! |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(argon @ 28 Apr 2006, 07:57) Nustiu daca asigura mai multe vizionari ca si "sticky", eu de exemplu nici nu ma uit la sectiunea aia de sus, din obisnuinta, sar direct la topicurile de sub, si sunt sigur ca nu sunt unicul. Sunt convins ca un anunt normal, adus in fata cu cate o reducere odata la 2 zile este de 2 ori mai vizionat decat la sticky ! Cat se poate de corect... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.303 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Fiecare aducere in fata inseamna -10 % din pretul initial .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu care am avut un singur topic la bursa, m-au lasat reci aceste probleme.
Dar se pare ca nu lasa reci pe cei care au avut aproape doar topicuri la bursa (in afara de unul cu o problema, si aia a unui prieten...). Adica pe romana, s-au inscris pe aici nu ca sa afle sau sa ajute pe careva, ci ca sa mai vanda cate o chestie din cand in cand... Va recomand in aceasta situatie, daca acesta este scopul inscrierii pe acest forum, niste site-uri de anunturi. Poate sunt mai satisfacatoare. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
klaus |
![]()
|
Imi permit sa fac un post consecutiv...
Ia ziceti-mi mie, asa la ureche, discret, domnul mariusel, ce legatura aveti dvs cu onor membrii banati pe motiv de clona: - Ciuf - Antifon - tbogdan de impartiti acelasi calculator cu ei? Astept cu interes raspunsul Dvs. As mai mentiona in treacat si userul LittleM@n ... Intreb si eu asa... de curiozitate, vorba titlului de la topic... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eeeeee mai flacai na ca va ceti klaus IP-urile.
Dom' klaus posibil sa mearga baietii la acelasi Icafe si ala o fi cel mai bun computer de pe acolo. |
--------------------
Pegas
22
- TL 11 PAA
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@SiloS: hai să-ți traduc eu din regulamentul de la bursă: fiecare reducere însemnă fix (minim) 1%. Eh, e o diferență, nu?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.808 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu vad care e problema daca un moderator i-si face topicul de bursa sticky. E dreptul lui, si in definitiv, cum s-a zis si mai sus, e un mic privilegiu pentru munca patriotica. Eu faceam la fel daca eram in locul lor.
Si nu, nu e vorba de "periat"! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Argonel, ce ți-am zis eu ție pe PM zilele trecute?
Nu ți-am zis că ai și o obsesie cu proxy, da' ți-o zic acum! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 05:50 |