noi coduri de culoare la Udriste, noi coduri de culoare la Udriste
![]() ![]() ![]() |
noi coduri de culoare la Udriste, noi coduri de culoare la Udriste
DHL |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
- B 75 VTV
Laureat 1.4 GPL Logan 1.4 MPI GPL + Clio 1.2 MPI + Kawasaki KLE500
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu aveam alb 13, cand am preschimbat talonul, mi-a trecut alb simplu.
Alb sunt multe feluri... |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Desi in carte scrie bej metal 14010, in certificat mi-au scris maron.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine in cartea masinii scrie "silver diamant", iar in talon mi-au trecut "gri met". Totusi nu e chiar asa de mare diferenta ca de la crem la galben...
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
BLK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
schimbarea s-a facut acum ceva vreme, acum sunt in principal numai culori simple... poti sa vopsesti fara probleme masina galben sport. multi au schimbat culoarea de cand cu schimbarea asta, nu schimbare majora, sa ramai in "gama"
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-52-VYK Dacia Alpine 54CP - OARE?
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Deci cu alte cuvinte, pot sa o vopsesc galben din crem ( galben pai )? Ma gandeam la un galben mai deschis
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
La Dacia berlina pe care am avut-o in C.I.V. era trecut Rosu toreador dar unui domn inginer de la RAR i s-a parut ca ar fi mai bine sa schimbe culoarea in Visiniu metalizat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- AR-99-JAF
2006 Laureate+ Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta chestie asta inseamna ca si eu (am masina albastru inchis) o pot vopsi in albastru egee ca deh parca se murdareste un pic mai greu ....
|
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
La passatul meu in cartea masini este bej metalizat si in talon GRI.
|
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 21:35 |