Radare nedetectabile?
![]() ![]() ![]() |
Radare nedetectabile?
laur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|||
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred si eu ca vor sa dea cat mai multe amenzi, ca doar 25% intra in bugetul unitatii respective
![]() "Actiunile in forta ale Politiei Rutiere pe linia prevenirii accidentelor vor continua pina la sfirsitul lunii iulie" Ce accindent a prevenit politia ca aia tot cu 100 au circulat. Asta nu se numeste PREVENIRE, asta se numeste PÂNDĂ. |
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Asta este vrajeala! Am trecut si eu vineri seara prin Valea Lupului si detectorul s-a apucat sa sune in draci, pe perioade scurte. In schimb insa, au trecut pe langa mine tot felul de baieti mai "hoti" care nu aveau nici o treaba, si bineinteles ca i-a luat radar-ul. Probabil au primit ceva aparate mai performante care fac "instant pulse" sau ceva de genul asta, si, intr-adevar, daca mergi cu mult peste limita legala, le iei de nu le vezi. Eu merg in localitate pana in 70 si nu am probleme!
|
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
- IS96DEA
2007, SX Pack
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.746 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
...sau ceva "pistoale" cu laser.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(Radduu @ 13 Mar 2006, 10:22) "Actiunile in forta ale Politiei Rutiere pe linia prevenirii accidentelor vor continua pina la sfirsitul lunii iulie" Ce accindent a prevenit politia ca aia tot cu 100 au circulat. Asta nu se numeste PREVENIRE, asta se numeste PÂNDĂ. Excelenta remarca ![]() Prevenire ar fi sa ia parte activa la trafic. Dar daca ma gandesc bine, daca as fi politist, si mie mi-ar conveni mai mult sa stau la iarba verde si sa fac poze decat sa conduc o zi intreaga intr-o masina fara insemnele politiei, in care nu imi va face nimeni loc sa trec. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- TM10### , alb arctic
Ambiance - 2005 In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai este normal sa vrea sa dea cat mai multe amenzi pt ca 25% intra in bugetul unitatii. De abia asteapta sa iti dea cate o amenda mica....sau mai mare. Mai ales ca majoritatea sunt niste flamanzi luati de pe camp si bagati in politie.
This post has been edited by Radduu: 14 Mar 2006, 10:22 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(gonty @ 13 Mar 2006, 10:32) ..... Probabil au primit ceva aparate mai performante care fac "instant pulse" sau ceva de genul asta, si, intr-adevar, daca mergi cu mult peste limita legala, le iei de nu le vezi. Eu merg in localitate pana in 70 si nu am probleme! Exact aici este efectul de prevenire.... in pasajele subliniate.... Radarul, ( impreuna cu sanctiunea pentru depasirea vitezei ), are si rol de prevenire, nu numai de corectare. De aceea suntem anuntati unde sunt instalate. Si, de aceea circulam mai ponderat. Rezultat, mai putine accidente. Cel surprins si amendat, va circula un pic mai ponderat pe viitor. Dar si cei care stiu ca este radar, sau afla de la ceilalti participanti la trafic, circula mai ponderat. Si cei care afla din presa, de noile radare, si de amenzile care s-au dat, circula mai ponderat. De aici rezulta mai putine accidente. Daca stiti voi alta metoda de prevenire a circulatiei cu viteza mare, care este prima cauza a accidentelor, spuneti -mi si mie. Ca vad ca "metode de prevenire a sanctiunilor, avem". ![]() Sau poate ca nu considerati viteza mare ca fiind o cauza a accidentelor rutiere ? This post has been edited by GABY IS BACK !: 15 Mar 2006, 18:28 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
acum cateva zile ma intorceam in constanta...si intr`o localitate...radar....si apoi...un vento de politie mergea la pas...40km/h toata localitatea...si limita era de 30(din cauza la lucrari) si in spatele masinii de politie se formase o coloana mare...nimeni nu il depasea...si la iesire din localitate a intors si a luat`o pe celalat sens
asta e o metoda mai buna de incetinire a soferilor..decat panda.. |
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 15 Mar 2006, 19:54) Daca stiti voi alta metoda de prevenire a circulatiei cu viteza mare, care este prima cauza a accidentelor, spuneti -mi si mie. Ca vad ca "metode de prevenire a sanctiunilor, avem". ![]() Detectorul mi l-am luat in principal pentru a nu lua radare la 65 km/h. Am luat 3 astfel de radare in 3 ani (din cei peste 20 de cand am carnet si conduc). Si asta de oftica, pentru ca vad cum trec altii cu 80-100 pe langa mine in localitate si nu-i intreaba nici ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
- IS96DEA
2007, SX Pack
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(gonty @ 16 Mar 2006, 06:22) .... Iar ca metode de prevenire, nu radar-ul cat prezenta lor pe sosea ar fi mai eficienta si utilizarea unor dispozitive de emisie a semnalelor de tip radar (ca atunci nici detectoarele nu mai sunt eficiente ![]() Sunt de acord, dar daca nu ar exista SI radarul,( adica si amenda ), nu i-ar mai pasa nimanui de limita de viteza.... chiar cu detectorul "urland"... (ca sa nu mai spun ca eu nu cred ca sunt mai mult de 5% din masini, dotate cu detectoare....) Si, pentru o prezenta mai mare in trafic, trebuiesc oameni, masini, combustibil.... adica bani.... Ori eu am citit deseori pe aici, nemultumiri cu privire la amenzi ( ca intra 25% la institutie si ca doar de aceea, le dau ), cu privire la masini ( ca iar si-au luat si ce si-au luat ), cu privire la aparatura de supraveghere performanta, etc... Pai haideti sa ne hotaram... ii vrem dotati si prezenti, sau nu... This post has been edited by GABY IS BACK !: 16 Mar 2006, 18:53 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Daaa... sa fie dotati (dar nu pe banii nostri) si prezenti (dar numai pentru altii).
Lasind gluma la o parte, ma intorc la o opinie pe care mi-am exprimat-o si in alte rinduri - si pe care o mentionez din nou: Daca facem greseli (=ilegalitati) trebuie sa fim gata sa suportam consecintele. "Asa fac si altii" nu este o scuza. Una din conditiile esentiale ale unei societati functionale este respectarea generalizata a conventiilor (fie ele uzante, regulamente ori legi) - alternativa este haosul. Societatea are dreptul si datoria sa vegheze la respectarea acestora, folosind acolo unde este cazul si mijloace coercitive. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sunt de acord cu os, dar legea trebuie sa fie aceeasi pentru toti. M-am saturat sa nu pot intra pe verde pentru ca altii forteaza rosul. Sau sa trebuiasca sa ies de pe asfalt ca sa ma feresc de vitezomanii care "stiu ce fac".
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Bineinteles, Sony. De altfel, termenii "respectarea generalizata" si "... sa vegheze la respectarea..." subsumeaza cele spuse de tine.
PS: si eu am mai parcat pe unde n-aveam voie (dar nu incurcam); cind am platit amenda insa nu m-am suparat: mi-am asumat riscul, si am pierdut. La fel nu m-am suparat cind am platit o amenda pentru exces (mic) de viteza. Am comis-o, platesc. Nu mi-a dat prin giind sa spun: "dar ala cu TIR-ul pe care l-am vazut eu acum trei saptamini circulind gresit?". |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Si io am platit fara comentarii amenda pentru vorbit la telefon sau pentru parcare neregulamentara la Victoriei. Nu blocasem pe nimeni, dar eram in raza de actiune a unui indicator "Oprirea Interzisa". Io chiar vreau sa-si faca politia treaba. Dar sa si-o faca echidistant.
Ma crucesc cand vad gabor in intersectie si papugiul intoarce sub nasul lui, desi este un indicator care interzice asta. Papugiul impertinent il saluta pe gabor, iar asta ii raspunde printr-o miscare a capului. In orasele mici politia nu da amenda radar oricui. Nu se pune rau gaborul cu nu stiu care director de banca sau patron. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:00 |