Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Top Lista SERVICE'uri Mecanici din Timisoara, Lista SERVICE'uri/Mecanici profi Renault

LGS_TM80
post 31 Mar 2025, 10:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua,

Am un Renult Scenic Conquest Benzina 2.L non-turbo, 99Kw pe la 200mii km... si de fiecare data in ultimii multiu ani, cand merg la orice Service... ori imi repara ceva dar imi distrug altceva , ori "uita" sa pun la loc ceva , ori ma incaseaza pt ceva ce nu au facut , ori fac treaba de mantuiala si dupa cateva luni problema revine.
(ex ultima: am schimbat caseta directie, bielete, bare, etc tot din directie fata - iar dupa 3 luni imi scaratie de ma dor dintii la viraje pe gropi).

Am schimbat Service'urile ca pe sosete, doar din cauza ca nu am intalnit unul bun, corect, cinstiti si profesionist.

As dori, daca se poate, daca membrii forum ajuta, sa construim impreuna o lista, un Top de Service'uri / Mecanici ce ii recomandam profesionisti pe Renault (sau nu numai) pe zona Timisoara (si imprejurimi) - ce isi merita banii, fac treaba calitativa, si nu avem ce sa le reprosam.

SERVICE
ADRESA
CONTACT/TEL
NIVEL PRET ( Ieftin/Mediu/Scump)
Detalii eventual.

As dori sa stim toti - unde pe zona TM putem merge cu incredere la Service, si sa nu ne luam tzeapa de nici o forma.
Eu am nevoie de Service destul de urgent, si cred, este bine pt toti posesorii auto Renault sa stie public care sunt Service'urile ce merita cu adevarat.

P.s: daca exista deja un astfel de Topic, dati va rog link si eu imi cer scuze in avans, dar, am cautat pe forum, dar, Search'ul nu mi'a returnat acest specific pagina/link/topic

Astept feedback.

Spor la toate cele bune ! smile.gif

--------------------
Renault Scenic 2 2009 / 2L 99KW Benzin - TM06VMG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 20:54
Dacia