Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Pompa adblue J11 Qashqai, Înlocuire pompa adblue

danut81
post 4 Mar 2025, 20:06
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Iasi

Salutare dragi colegi. Am un Qashqai J11 2018 1.5 dci cu adblue. Am probleme cu sistemul de adblue. Îmi arată că mai pot face 120 km cu mașina. Singura eroare este pe motor și se referă la bujiile auxiliare de încălzire/termoplonjor. Am dat comandă de bujii, vin foarte greu și este 170 lei bucata, bujii OE. Pe sistemul de adblue nu are eroare. Am verificat câțiva parametri pe sistemul de adblue, vede nivelul eronat, arata 11.6 l cu rezervorul plin. Nu cred că afectează deocamdată funcționarea sistemului.Singurul parametru care nu pot sa îl văd cu diagnoza care o folosesc este presiunea, nici să îi dau test la pompa nu pot. Bănuiala mea este că a picat pompa de adblue, nu mai face presiune. Mașina a stat 1 an fara sa circule. Am mers cu ea cam 1000 km și a apărut problema asta. Vreau sa schimb pompa de adblue dar nu prea găsesc pe codul care îl am pe mașina. Știe cineva daca se potrivește alta pompa cu alt cod?

--------------------
Renault Megane 2 2005 Lux Privillege - vs.01.smb
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 15:30
Dacia