Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema semnalizare

Megane2015asd
post 13 Dec 2024, 21:59
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutări, să descriu problema: toată partea dreaptă de semnalizări îmi stau aprinse, nu se sting nici după închiderea mașinii. Am testat cu tester maneta și da impuls corect la acționare, de asemenea și butonul de avarii da semnal corect. Am verificat toate mufele din UCH și nu au oxidare sau ceva ciudat, fire rupte, cel puțin la prima vedere, am verificat toate mufele de la becuri, nu au oxid. Întrebări acum: 1. Dacă schimb UCH, trebuie reprogramat? 2. Pot face un bypass cu fir de la manetă, un releu simplu și fire direct la toate 3 becurile? 3. Un pic mai simplu, cred, dacă pot trage firul de la pinul activ ce are legătura 64D la alt pin de la cei care nu sunt folosiți, spre exemplu la mufa verde pinul 10 unde nu am mufa deloc? Mulțumesc și aștept alte păreri sau ceva să reușesc să repar problema. Locuiesc în Iași și nu știu nici un electrician sau mecanic ca să fie dedicat pe Renault. Atașez pdf care are schema la UCH

Edit: Am uitat să menționez ca problema a apărut mașina stând pe dreapta. Am parcat vineri seara și duminică dimineață o găsesc cu becurile de semnal dreapta aprinse și fără baterie. Acum ca să circul am scos toate becurile de la semnalizarea pe dreapta, știu ca nu e bine dar am nevoie de masina

Edit2: Mașina e megane 3 2015 phase 3 Grand Tourer (break) 1.5 dci 110cp echipare cred ca e expression

This post has been edited by Megane2015asd: 14 Dec 2024, 12:18

Attached File(s)
Attached File  sigurante_si_relee__1_.pdf ( 497.88k ) Number of downloads: 16

--------------------
Renault Megane 2015 Grandtour
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ProfiBv
post 15 Dec 2024, 03:06
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bv

QUOTE(Megane2015asd @ 13 Dec 2024, 22:59)
Salutări,...Mulțumesc și aștept alte păreri sau ceva să reușesc să repar problema. Locuiesc în Iași și...

Salut , verifica priza de remorca (daca ai carlig) , cablajul din burduful usi dreapta fata .Acestea sunt locurile , care-mi vin in minte acum , in care circuitul de semnalizare dreapta si-ar putea lua un plus permanent .
Nu m-as grabi sa modific instalatia doar ca sa scap de problema asta , fara a gasi "buba" !
Daca ai tester , vezi in valori actuale ce comenzi mai ai active...

--------------------
Renault Grand Scenic 3 2010 / 1,5dci 110cp / EDC - Bv
Drumuri bune și RESPECT !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 18:06
Dacia