Hyundai Santa Fe II CRI 2008, dispare lichid de racire
![]() ![]() |
Hyundai Santa Fe II CRI 2008, dispare lichid de racire
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.209 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
O sa razi dar la Opel garnitura care etanșã pompa de apa era varza și antigelul mai dispãrea pe acolo, se ducea pe lângã lanțul de distribuție pânã în baia de ulei unde evident era folosit la ungerea motorului. Curat nemțesc design flaw
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa cauti o scurgere in zone calde din compartimentul motorului, probabil ai o scurgere mica care imediat se vaporizeaza. Stuturi de furtun pe langa chiulasa, bloc motor.
De asemenea, s-ar putea sa-l prinzi cu motorul cald si cu presiune in sistem, altfel sa nu curga. Ia-o metodic, dupa un drum cauta cu lanterna, cu oglinda, camera de inspectie cel mai mic abur sau firicel prelins. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.350 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cristalizarea alba la axul pompei de apa?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.209 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(YRX @ 9 Dec 2024, 16:11) Trebuie sa cauti o scurgere in zone calde din compartimentul motorului, probabil ai o scurgere mica care imediat se vaporizeaza. Stuturi de furtun pe langa chiulasa, bloc motor. Nu era chiar cald motorul, dar a cauta nea mecanicul exact cum zici. Ma gindesc ca daca era era vreo scurgre, chiar vaporizata ramineau urme. In fine nu exclud nimic Tocmai am facut un drum prin Buc. vreo 40 min Militari /Titan MA cobor sa dau o geana PS Cind am plecat, m-am uitat la radiator... era pina in buza... fix cum l-au completata ia la secvice! Nu se vede nimic suspect la pompa de apa!!! LE: Am verificat acum, nimic suspect nici la cald, ba chiar 2/3 mm mai sus nivelul, ceeace din aduceri aminte - de pe vreme cind suflam in juclere si reglam tachetii si avansu la dacie, este absolut normal Sau macar asa stiu eu ![]() MAi vedem, mai studiem Avem garantie ![]() Darnici nu voiam sa-i zapacesc degeaba PS! endoscop n-am Si nici oglinda pe bat Da poate imi iau un selfie stic ![]() O tin sub observatie, astea 45 minute de trafic sint nesemnificative 9 Dec 2024, 17:07: QUOTE(axabrt @ 9 Dec 2024, 15:46) Din 2008 pin-acu se pare ca nu a curs.. Asa ac designu-i OK Poate virsta isi spune cuvintul.... nitica incontinenta Asa e la virstnici This post has been edited by miki: 9 Dec 2024, 16:07 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.061 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nene, pune lichid pana la Max, nu mai mult, sa aibe loc sa mai sufle nitel;
Am avut asta la Kuga, a mancat in vreo cateva saptamani 1 litru de lichid, dupa care nu a mai mancat; VErifica sa nu faca ness cu spuma in uleiul din motor, sa nu ai presiune in vasul de expansiune, etc; This post has been edited by dizzy: 9 Dec 2024, 16:08 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Avut si eu la 407. Nu se vedea nici o urma, se evapora rapid, totul era curat. In fine am urmarit cu mecanicul cand s-a deschis circuitul - o tevusca de vreo 20cm era fisurata la unul din capete. Destul de greu vizibila, chiar si cu lanterna.
Pune si o poza. E 4x4? This post has been edited by Bicicleta galbena: 9 Dec 2024, 16:24 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se stricã. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
Poti baga lichid fluorescent in lichidul de racire, dupa care cauti cu lampa speciala, noapte, prin compartimentul motor.
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu lampa uv se vede si ziua.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 9 Dec 2024, 17:22) Poza la ce? Si da e 4x4 QUOTE(medelin @ 9 Dec 2024, 17:41) Poti baga lichid fluorescent in lichidul de racire, dupa care cauti cu lampa speciala, noapte, prin compartimentul motor. pai si antigelu ce zice? n-am aizit de asa ceva, si poate se face crema antigelu ala in amestec cu markerul ps e antigel rosu/roz |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.epiesa.ro/substanta-de-contrast...8oaAjiOEALw_wcB
La Ac ..dar la antigel n am auzit This post has been edited by wolfin: 9 Dec 2024, 19:00 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
miki |
![]()
|
Nici eu
In fine o mai tin sub observatie... Nu iesea nici cel mai mic fuior de abur De fapt pentru ca am vazut abur m-am prins ca se fisurase radiatorul Mai vedem Inafara de antigel si apa distilata Io nu bag in instalatie |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
Atunci faci presiune pe sistem si vezi pe unde iese, la rece, sau doar putin cald, nu fierbinte.
Daca tine presiunea(la rece) inseamna fie ca ai un por care se deschide numai la cald/fierbinte, fie ca nu s-a aerisit complet si inca mai cere antigel. Radiatorul nou a fost testat inainte de montare? Ca nu e musai sa fie perfect de nou. Daca a fost testat la rece si el are por care se deschide la cald, poti cauta mult si bine in alta parte. This post has been edited by medelin: 9 Dec 2024, 20:04 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pãțit ceva oarecum similar. Uitã-te daca nu ai cumva pus colier de-ala cu șurub pe undeva, hyundaiurile au coliere de otel de tipul asta
Daca un fost proprietar a înlocuit vreunul cu de-ala cu șurub, alea-s mai subțiri și pot sã taie furtunul. La demontare/montare poate sa nu mai pice pe aceeași poziție, și sã lase fisura din furtun liberã. Dar s-ar fi vãzut scãdere și la drumul asta. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Poți sã bagi liniștit din ãsta și o sã descoperi pe unde îți pierde mult mai ușor.
https://automobilus.ro/substanta-fluorescen...liqui-moly-50ml |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
miki |
![]()
|
Intersant!
Mai stau nitel Dca totusi o mai scodea, iau zama d-asta de am moly si incerc!! |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.350 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
antigelul proaspat parca e fluorescent la lumina UV, nu trebuie sa fie noapte sau sa pui vreun aditiv.
This post has been edited by einstein1984: 10 Dec 2024, 14:04 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
miki |
![]()
|
sa caut o lumina neagra de discoteca atunci
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
10 lei la dedeman
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
miki |
![]()
|
Danke ....
![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se stricã. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
miki |
![]()
|
Pai nu e nimic deosebit, inafara ca e in 3 culori. MAi exact 3 nuante a aceleasi culori
Si nici jurnal adevarat nu e Doar o lista cu posibile probleme, mai mult sau mai putin inchipuite |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 15:32 |