Trepidații la plecare Renault Megane 4 1.5 DCI EDC, Trepidează la plecare. Cauze?
![]() ![]() ![]() |
Trepidații la plecare Renault Megane 4 1.5 DCI EDC, Trepidează la plecare. Cauze?
SilverWing |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 November 24 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan 4
2017
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
cutia iti spune ca nu este ceva in regula
cand ai schimbat uleiul ultima data? EDC-urile sunt foarte sensibile daca nu au parte de schimb de ulei regulat |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Tampoanele motorului sunt ok? Sunt principala cauza a tremuratului la plecarea de pe loc, mai ales iarna.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
SilverWing |
![]()
|
Nu știu când a fost schimbat uleiul. Nu am erori care să apară în bordul mașinii și nici alte simptome legate de cutia de viteze. Singura problemă este această trepidație, care se simte și în marșarier, atunci când plec. Nu am verificat tampoanele motorului, dar voi lua în considerare și acest aspect când voi merge la service. Mulțumesc pentru răspuns.
|
--------------------
Renault
Megan 4
2017
|
|
eboda2021 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 1 February 21 ![]() |
Sunt ceau ambreiajele din cutie, nu e de la tampon motor sau cutie.
Astea iti dau vibratii doar la ralanti, nu la plecare. Trepidatiile vor fi tot mai dure in timp, urmate de socuri la schimburile din 1 in 2. |
--------------------
NA
NA
NA
- NA
|
|
SilverWing |
![]()
|
Am observat că are loc o scădere a turației motorului în momentul în care apar trepidațiile. Aș vrea să știu care ar fi costul schimbării pieselor necesare pentru rezolvarea acestei probleme. De asemenea, dacă puteți, vă rog să-mi recomandați un service auto de încredere în Iași sau prin apropiere unde aș putea face o verificare.
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor! |
--------------------
Renault
Megan 4
2017
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
sunt doar unii in Bucuresti care stiu ce fac la cutiile astea si nu fac lucrul pe jumatate, adica ori reconditionare totala or deloc ..
Costul este in jur de 12-14.000 ron Cauta pe net reviziecutie.ro, vb. cu ei si te lamuresc |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:23 |