Mi-a cazut o surubelnita in scut, E o problema?
![]() ![]() ![]() |
Mi-a cazut o surubelnita in scut, E o problema?
ticatara |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 17 November 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane II Sedan 1.6 Privilege, gri metalizat, noiembrie 2005
|
|||
zec_77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 3 May 20 ![]() |
Probabil iti va da cativa CP in plus fata de cati aveai………
Nu se intampla nimic, eventual o sa pierzi acea surubelnita care o sa cada la trepidatii. Deja ma doare mintea cand citesc asemenea postari ![]() |
--------------------
Renault
Kadjar 1.33 TCE EDC
2019
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
depinde unde cade...ca poate sa cada la viteza si sare la ala din spate in parbriz.
mergi la un service ..si roaga sa o scoata..eventual de roti...plm intrebarea nu e stupida...daca privesti in afara cutiei amu ca s a facut topic pt asta ![]() This post has been edited by wolfin: 3 Dec 2024, 11:13 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ticatara |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 17 November 05 ![]() |
Ma gandeam daca e un risc sa sara si sa o prinda intr-o curea sau la vreo fulie...
Sorry daca e o intrebare stupida. |
-------------------- Megane II Sedan 1.6 Privilege, gri metalizat, noiembrie 2005
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
totul e posibil.
mergi lntr un service care are rampa si o scoate...cu un magnet sau baga mana. poti si tu dar te murdaresti pe maini...plus ca trebuie sa ridici masina. si am zis ca nu e stupida... This post has been edited by wolfin: 4 Dec 2024, 14:04 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:21 |