Mecanism stergatoare Clio IV
![]() ![]() ![]() |
Mecanism stergatoare Clio IV
BogdanClio4Tce75 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 December 19 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
clio4 TCE 75 2019
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stergatoarele se scot de pe ax cu un extractor (ca ala de rulmenti, cu gheare si surub). Nu e exclus sa fie un conector care sa fii luat apa.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
puiutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 18 December 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BogdanClio4Tce75 @ 12 Nov 2024, 08:40) citeste pe aici : https://www.reno.ro/Problema-stergatoare-t3...ml#entry4770311 This post has been edited by puiutu: 12 Nov 2024, 11:25 |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
BogdanClio4Tce75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 December 19 ![]() |
Va multumesc frumos! stiti unde as putea gasi un tutorial in care sa vad cum pot da jos tot ansamblul?
|
--------------------
Renault
Clio
clio4 TCE 75 2019
|
|
puiutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 18 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Desfaci grila ce acoperă compartimentul, după ce în prealabil scoți cele două capace de la baza parbrizului.
Desfaci șuruburile ansamblului ștergătoare, îl rotești puțin și îl scoți de acolo. Dacă cele două axuri se mișcă greu, sunt gripate. Dai cu WD40, le bati cu grija să iasă din locașuri, dai puțin cu șmirghel la interiorul locașurilor până axurile intră ușor inapoi și se mișcă la fel de ușor. Ai grijă la orimgirile.de.pe axuri, să fie la locul lor. Vaselină de calitate din belșug pe axuri, atat la interior cât și la exterior. Spor la treabă This post has been edited by puiutu: 13 Nov 2024, 02:39 |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
LiviuPopescu82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 August 24 ![]() |
Salut. La mine se blocau din cauza ca a intrat apa in motoras. Scoti ansamblu cu totul. Nu e nevoie sa demontezi motorasul de pe ansamblu. Indepartezi capacul negru dupa ce desfaci cele 2 suruburi. Eu am folosit o dalta foarte ascutita si am incercat sa o pozitionez cat mai bine astfel incat sa nu indoi muchia de la capac. O sa gasesti apa inauntru. Cureti bine, usuci (eu am curatat cu alcool izopropilic). Folosesti silicon auto negru 15 lei Auchan ca sa etansezi. Sa pui suficient ca sa nu il mai desfaci inca odata. Succes.
|
--------------------
Renault
Clio 4
2016 Life
- DJ15XYM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 16:44 |