Vibratia/Bataia in volan dispare cand pun frana
![]() ![]() ![]() |
Vibratia/Bataia in volan dispare cand pun frana
Alexiacob69 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 15 September 21 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Latitude
2011 Initiale Paris
- IS47YCB
|
|||
secarianurazvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 31 December 22 From: Constanta ![]() |
Mm, as merge pe etrier, da, in primul caz, apoi acum s.a schimbat la tine, e invers. Sigur nu e din planetara / tripoda? Patit la un Jaguar, intre anumite viteze doar, si era tripoda la planetara lunga.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 L3
- CT94SCR
|
|
Alexiacob69 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 15 September 21 ![]() |
Am ambele planetare noi, si alea vechi pe care le am schimbat erau inca bune…nu stiu cum ar putea mecanicul sa vada acum daca un etrierii sunt defecti…din cate am observat nu incalzeste nici o roata, adica nu miroase a incins cel putin
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Initiale Paris
- IS47YCB
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
Salut,
daca e automată, îți propun sa încerci sa schimbi uleiul din cutie. Știu ca suna ciudat, dar mă aflu in aceeași situație si după ce am schimbat planetare si suporți de motor, am zis sa ii schimb si uleiul. după 3 litri schimbați, se simte o reală îmbunătățire. Mi-a dat de gândit faptul ca după o perioada mai lungă in care nu foloseam mașina, totul era perfect pana se încălzea, apoi începea tremuratul. |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:38 |