Probleme electrice ?, Geam spate , stergatoare, blocare usi, semnalizare
![]() ![]() ![]() |
Probleme electrice ?, Geam spate , stergatoare, blocare usi, semnalizare
balauru_327 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|||
balauru_327 |
![]()
|
Azi am verificat si sigurantele/mufele de pe UCH. Totul e impecabil.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
La geamuri problemele apar la contactele conectorilor. Ori macaraua mecanismul ei mecanic se strica. Cu contactele la stalpi cu usile, la butoane ori la macara. Contactul de masa se prajeste. Se mai poate intampla si la butoane daca s cu impuls becul butonului sa topeasca clemele de contact din plastic cu contactele caz in care ori doar urca ori doar coboara geamul. Insa vad ca ai alte probleme pe alimentare. Daca si pe tester da erori pe alimentare sansele sunt ca e defect upc-ul de sub capota. Daca e veche si la usi ai umblat la conectori si ai rupt parghia(plastic copt in timp, casant) exista tendinta sa iasa conectorul.
This post has been edited by geoman: 21 Jun 2024, 20:24 |
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
balauru_327 |
![]()
|
M-am uitat si la mufa de pe stalpul montant B stanga, totul arata impecabil. O sa verific si mufa din montantul A dreapta, apoi ma gandeam sa scot mocheta, poate pe sub mocheta s-a intamplat ceva.
Cu masina oprita nu am consum pe baterie ( multimetrul indica ceva de genul 0.0x amperi). Totodata am masurat si curentul in mufa geamului care nu merge am a2 a1 2.5v, b1 3v in loc de 9v normal cat am in mufa celuilalt geam care functioneaza. Apoi am masurat si mufa butoanelor de pe partea soferului si e la fel. Unde se gaseste''interior multiplex module'' care apare cu cifra 6 in schema electrica postata ?WhatsApp_Image_2024_06_26_at_08.25.08.jpeg ( Size: 266.03k ) Number of downloads: 44 |
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 10:48 |