!!!HOT!!! Forum functional si prin wap !!!HOT!!!
![]() ![]() ![]() |
!!!HOT!!! Forum functional si prin wap !!!HOT!!!
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
super misto faza, congratulations.
si tocmai am prins (pe 31 ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
alex |
![]()
|
Testing ...
![]() Mesaj trimis prin WAP |
--------------------
N/A
N/A
N/A
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Merge! Kam nașpa da merge!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
alex |
![]()
|
De ce ma naspa?
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
La ce e util wap-ul in cazul forumului? Poate doar daca ramai pe undeva si postezi in sperantza unui raspuns rapid. In rest ... mai mare chinul :?
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
alex |
![]()
|
Right Wolf. Sau daca esti in(la) vacanta/scoala/sedinta etc. si te plictisesti
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
dragOn |
![]()
|
Nașpa pentru că uită că m-am logat chiar dacă i-am dat să țină minte și mătrezesc că nu pot posta!
ideea e super bună. îl folosesc și de acasă ca să consume mai puțin trafic, dar mai are bug-uri, din păcate! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
asta e ce vrei. oricum ideea e alex 2 chestii (ca azi am avut nevoie nu de alta
![]() sa faci cumva sa fie si agenda disponibila (neaparat!) si in agenda daca e sa mai adaugam si nr. tel si adrese sectii politie pentru accidente. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Valentine |
![]()
|
si telefoane de la asiban, asirom si mai stiu eu ce companii de asigurari ... :wink:
|
--------------------
Ford
Focus
|
alex |
![]()
|
Ok, o sa adaug si chestia cu adrese utile. Sper sa-i fac si functia "search" functionala.
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Valentine |
![]()
|
uite ca in continuare nu merge IE, dar merge WAPul. Oricum de data asta il accesez de pe calc, prin WinWap 3.1
![]() Mesaj trimis prin WAP |
--------------------
Ford
Focus
2009
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Test
Mesaj trimis prin WAP |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
kolonelul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 January 04 From: Navodari ![]() |
eu sut incepator lamuriti-ma ce este cu acest wap :roll:
|
-------------------- iacob C.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
kolonele, ai mobil ? Vezi prin meniuri ca dai de optiunea WAP
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Valentine |
![]()
|
WAP = wireless access protocol (cred
![]() ideea e ca mai nou poti sa folosesti mobilul pentru a accesa forumul si a posta mesaje. |
--------------------
Ford
Focus
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Bravo!
![]() |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
Valentine |
![]()
|
.o simpla rugaminte alex: mareste sesiunea la wap, pentru ca mi-a luat ceva sa postez un mesaj si s-a dus (acolo nu e cut and paste din nefericire ) ...
|
--------------------
Ford
Focus
|
alex |
![]()
|
Pai nu stiu cum dar cred ca depinde de sesiunea forumului "mare". Nu o maresc ca se strica in partea astalalta sandramaua. Stii ce ai de facut
![]() ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Valentine |
![]()
|
da am bifat-o si tot deageaba. setarile pentru sesiunea de wap sunt luate din adminul boardului din directorul /wap/ deci poti sa le modifici ...
|
--------------------
Ford
Focus
|
alex |
![]()
|
WAP-ul isi preia configurarile de la forumul mare, nu am cum sa modific seaprat. In fine, am facut o scamatorie prin surse si am marit lungimea sesiunii la 30 minute.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
Cool.
Eu sunt pe connex si wap-ul nu imi merge, ce servicii trebui sa activez? (sunt pe abonament) oricum felicitari pt. adresa pt wap ca mai pot intra si eu pe forum cand sunt plecat. |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
tre sa suni la ei sa le spui ca vrei wap
iar setarile le gasesti pe site la connex |
-------------------- |
|
silvester |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 27 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Test wap
Mesaj trimis prin WAP |
-------------------- |
|
Spider |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 20 February 04 ![]() |
Ma baieti va rog sa ma ajutati si pe mine.Mi-am luat sapt trecuta un samsung x100 si nu stiu cum sa activez wapul...Ce trebuie sa fac?
|
-------------------- |
|
alex |
![]()
|
Poti alege intre WAP normal (ca un fel de dial-up, suni la un numar si te taxeaza la timpul petrecut online) sau WAP GPRS (ca la cei care au net prin cablu, esti tot timpul conectat si platesti la volumul de date transferate).
In ambele cazuri, trebuie sa suni la departamentul de relatii cu clientii si sa le spui sa-ti activeze acest serviciu. Tot ei or sa-ti dea si setariile necesare si eventual te invata si cum sa le aplici pe telefonul tau (daca nu, citesti in manualul telefonului). Acceseaza si pagina de internet a operatorului tau pentru mai multe detalii. Bafta! |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca esti pe Orange suni la 408. Pentru pachetul GPRS fara trafic inclus e suficient. Daca vrei cu trafic trebuie sa mergi la un dealer / Orange shop.
Pe site gasesti setarile necesare in functie de telefon: http://orangero.mysettings.swapcom.net/ Din pacate, modelul tau nu l-am gasit in lista lor. Daca ai nevoie de ajutor spune-mi (pt Orange). |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Fain, abia astept sa vina concediul
![]() |
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:00 |