Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

blocare masina cu cartela inauntru, blocare masina cu cartela inauntru

violetacapatina
post 19 Dec 2022, 12:18
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna, am un Megane 3 din 2003, 100 000 km, stare buna. Recent am comandat o cartela noua pt ca cele 2 vechi s-au cam uzat. Dupa ce mi-a "reinitializat sistemul" astfel incat sa poata functiona cartela noua, toate bune si frumoase, in sensul ca foloseam ba cartela noua , ba una dintre cele vechi...Pana acum 2 zile, cand, la coborarea din masina (ca norocul ca eram in garaj, acasa), cu toate ca era inauntru cartela cea noua, plus una din cele vechi in geanta (geanta si ea ramasese inauntru), masina s-a blocat. De 20 de ani, de cand am masina, asa ceva n-am mai patit. A treia cartela, adica una din cele 2 vechi, care era in casa, de ceva vreme nu mai functiona nici cum, chiar daca i-am schimbat bateria...Pana la urma, cu putina forta si spray auto lubrifiant, a reusit sotul sa dechida masina cu cheia din cartela in cauza. Imi puteti da vreun pont? Oare am apasat ceva buton din masina, din greseala.... Sunetul ce l-a facut la blocare, la coborarea din masina a fost cel care il face intotdeauna dupa plecarea de pe loc, cand masina se blocheaza astfel incat sa nu poata intra cineva dinafara. Functia asta de asemenea nu stiu cum sa o scot, e buna uneori, dar parca as scoate-o, totusi. Daca ma puteti dumiri cumva, va rog dati-mi de stire aici. Multumesc mult. Scuze pt explicatii, nu ma prea am cu tehnica la masini. Sper ca ati inteles totusi despre ce e vorba. ms

--------------------
RENAULT BMOFO5 MEGANE 2003 BERLINA CU HAYON, 4+1 USI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IonutGligan
post 19 Dec 2022, 16:25
Post #2

impatimit marca renault

Group: Members
From: Cluj Napoca

Am patit si eu ca s-a inchis cu, cheia in masina dar ca norocu era geamu' pasagerului deschis.

Fenomenul nu il pot explica nici in ziua de azi dar nici nu am mai patit de atunci cel putin sunt atent de fiecare data iar daca cheia ramane in masina las o usa intredeschisa daca lucrez ceva pe langa ea.

--------------------
Renault Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 19:59
Dacia