Capota motor nu se aliniaza cu sigla si farurile, Capota motor are luft mare deasupra farului
![]() ![]() ![]() |
Capota motor nu se aliniaza cu sigla si farurile, Capota motor are luft mare deasupra farului
moretti9691 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 October 22 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 4
2022 Zen
- BV 20 PHJ
|
|||
zec_77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 3 May 20 ![]() |
Bine ai venit in clubul renault. Ești la primul Renault? Daca da, o sa te obișnuiești cu el! Probleme cu luft-urile le are Renaultul in general. Încearcă sa rezolvi ce poți in regie proprie pentru ca reprezentanta nu te va ajuta.
|
--------------------
Renault
Kadjar 1.33 TCE EDC
2019
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu sunt de acord!... o avea Reno' probleme cu lufturile dar n am observat sa fie majore. Cred ca o poza ajuta sa vedem cat de mari sunt lufturile dintre faruri, capota si grila centrala.
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
BANDOI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 25 July 17 ![]() |
la tine sigur trager-ul nu este aliniat in partea dreapta, posibil sa fie fixat mai jos pe lonjeron decat in stanga
|
--------------------
renault
megane 4gt 2016+talisman 2.0dci 200
megane 2016/zen+modif spre intens/2016/2019
- ag 4 brs
|
|
VioT |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 21 June 17 ![]() |
Eu am rezolvat o speta similara in 2018 in reprezentanta, pe garantie, la un m4 sedan. Nu au voie sa refuze o astfel de solicitare.
|
--------------------
bmw
f40
120i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:42 |