521539319r talisman initiale paris 1.6 96 cp, Probleme actuator pynte spate ,
![]() ![]() ![]() |
521539319r talisman initiale paris 1.6 96 cp, Probleme actuator pynte spate ,
Penstyl40 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 March 22 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
2017 initiale paris
|
|||
Cristilica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bine ar fi sa găsești pe cineva care sa îl repare, sigur are circuitul de alimentare ars.
Ai nevoie de un super electronist. Poate te ajuta cineva de pe forum cu o schema electronica. This post has been edited by Cristilica: 13 Aug 2022, 23:48 |
--------------------
Renault
Talisman Intens 1.6 TCE cu trapa
2017
|
|
77sky |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 182 Joined: 22 March 08 ![]() |
Confirm si eu, un service schimba modulul. Un inginer electronist identifica piesa care a cedat in acel modul.
Am un prieten-coleg de acest gen, trebuie multe cunostinte in spate si experienta. Daaar, se poate! ![]() |
--------------------
_
_
_______________ Logan Ambâț 1.5 DCi, 70HP (dopat la 95), JR5 AH, vara lu' 2007 nasterea & "Taz" 1.6 dCi 160 CP, Ints EDC, tot vara, dar lu' 2016
|
|
Elvin26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 August 22 ![]() |
Salut, dacă ești din Pitesti sau îl poți trimite la Pitesti cunosc un electronist care poate încerca sa ți l repare.
|
--------------------
Renault
Talisman
2017
|
|
numar13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 March 12 ![]() |
Salut, am aceeasi problema cum ai avut tu. Cum ai remediat problema ? Multumesc.
|
--------------------
renault
laguna
2007
- MS10DNE
|
|
Talisman mov curviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 August 24 ![]() |
Salut!
Din păcate aceeași problema o am și eu cu modulul 4Control, in urma unui scurtcircuit s-a ars piesa din poza și nu o găsesc nicăieri. Cum s ![]() Attached thumbnail(s) Screenshot_20240805_110833.png ( Size: 2.47mb ) Number of downloads: 123 |
--------------------
Renault
Talisman
2017
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dupa logo de pe piesa este firma Sanken, dupa ce scrie langa piesa (IC1) e un circuit integrat , probabil un driver.
Desigur, dupa codul numeric nu gasesti numeric pe internet... Poti afla doar de la cine a facut schema electronica |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
Talisman mov curviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 August 24 ![]() |
Nu am reușit să găsesc piesa respectiva, am cumpărat un actuator sehas...
|
--------------------
Renault
Talisman
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:17 |