Resetare ECU fara diagnoza
![]() ![]() ![]() |
Resetare ECU fara diagnoza
iulian_18 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 27 July 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3
2008
|
|||
MysteriousBoy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 21 August 09 ![]() |
salut. ai reusit cumva (sau altcineva) aceasta resetare la motorizarea respectiva? si daca da, cu ce "scula" ?
Am fix aceeasi problema. This post has been edited by MysteriousBoy: 4 Jul 2024, 20:09 |
--------------------
N/A
N/A
N/A
- N/A
|
|
secarianurazvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 31 December 22 From: Constanta ![]() |
PyClip free cu Konnwei 902 wifi. E 100 lei scula obd pe emag etc. plus ca merge pe orice masiba fiindca are elm327, softul pyclip face diferența ptr reno. Haideti in grupul de whatsapp, cei cu m4r
https://chat.whatsapp.com/F15Ztemf6MT2QlujZV1xh4 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 L3
- CT94SCR
|
|
MysteriousBoy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 21 August 09 ![]() |
Mii de multumiri, @secarianurazvan !!
![]() Am reusit resetarea erorilor stocate (Misfire), pe modulul de injectie Hitachi WB56, pe motorizarea 2.0i 16V 140cp (cod motor M4R), cu ajutorul aplicatiei PyClip (Android) + modul OBD ELM327 Vgate iCar Pro Bluetooth 4.0 (BLE) (am incercat cu asta, pentru ca deja il aveam si a functionat). Se acceseaza functia RZ001 de pe modulul de injectie, tabul Resets. Mult succes si multumesc inca o data! |
--------------------
N/A
N/A
N/A
- N/A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 15:07 |