Intrerupere turatie la relanti, Megane II, 16V, 1,6 benzina, 2005
![]() ![]() ![]() |
Intrerupere turatie la relanti, Megane II, 16V, 1,6 benzina, 2005
Geo88 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 October 20 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2006
|
|||
Razvannnnn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 August 22 From: Bucuresti ![]() |
Chiar nimeni nu stie ce se intampla aici? Aceeasi problema o am si eu + uneori intre 1600-2300 turatii se aude un sunet de drujba.
Mecanicii dau din umeri :/ |
--------------------
Renault
Megane 2
2009
|
|
alin2015 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 31 May 15 From: mioveni arges ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=RFGwvTXb0jM
incearca asta....nu tre sa te duci la service! |
--------------------
renault
megane 2
2004 1.9dci
|
|
ADIMK3.5 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 December 12 ![]() |
Salut,
Verifica si bujiile, sa ai 0.9 mm distanta la electrod. Eu am patit ca tine, bujii noi, neverificate si la relanti mergea in suturi. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.4 72kw Manager
- B
|
|
is73rik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 3 September 17 ![]() |
Problema o constituie regulatorul de tensiune de pe alternator, acusi va ceda de tot ....ori s-au dus carbunii , ori cilindrul colector e prea uzat ...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Estate Privilege
2007 1.6 16v
|
|
dr.nils |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 397 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu problema asta (la relanti cadea turatia pana la 400-500 apoi isi revenea), si dupa o groaza de timp pierdut si bani cheltuiti degeaba cu inlociure corp clapeta acceleratie, bobine, ambele sonde lambda, fulie defazoare, electrovalva, senzor captor ax came, senzor volanta (evident toate schimbate degeaba) s-a dovedit a fi releul de la alternator, l-am schimbat si au disparut problemele.
Macar acum ar trebui sa nu mai am probleme cu piesele inlociute o perioada buna de timp... |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 Sedan 1.6 16V Pack Autentique Renault Megane 2.1 2004 Bicorp 1.4 16V Confort Dynamique
Ford Focus Mk4 2021 1.0 EcoBoost Titanium |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:09 |