Tavita cauciucata portbagaj Symbol
![]() ![]() ![]() |
Tavita cauciucata portbagaj Symbol
Rhadoo824 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 26 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2012, 1.2, Benzină
- IS-05-PDR
|
|||
ionbumbu1 |
![]()
|
ion Group: Validating Posts: 56 Joined: 21 April 20 From: Jimbolia ![]() |
cauta în talcioc sau pe olx, 4tuning
|
--------------------
dacia, renault
logan, clio
2005 ambition, 2006 symbol
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Aici sau aici, asa am si eu si se potriveste la fix, nu stiu de ce ai cauta originala, ca-i fix pe marime si rezistenta, nu porcarie din aia universala in forma de dreptunghi.
Si daca tot vrei pe original dar nu cred ca merita triplu ca pret ca vad ca e la fel, tot din plastic , macar asta ieftina are o pasla antialunecare. This post has been edited by alexgeogabriel: 21 Oct 2021, 07:19 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
tulin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 354 Joined: 9 October 12 From: vrancea ![]() |
Eu am pus acum 2 ani tavita aftermarket,e foarte buna. Este exact ca linkul 2 atasat de colegul alexgeogabriel.
|
--------------------
renault
symbol
2008 1.5 dci 1,5 dci 65 cp
|
|
Rhadoo824 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 26 July 05 ![]() |
QUOTE(alexgeogabriel @ 21 Oct 2021, 07:07) Aici sau aici, asa am si eu si se potriveste la fix, nu stiu de ce ai cauta originala, ca-i fix pe marime si rezistenta, nu porcarie din aia universala in forma de dreptunghi. Si daca tot vrei pe original dar nu cred ca merita triplu ca pret ca vad ca e la fel, tot din plastic , macar asta ieftina are o pasla antialunecare. Mulțumesc pentru sugestii, @alexgeogabriel. Am fost la un magazin AutoKarma din Iași și am dat comanda, am achitat-o integral si apoi in aceeasi zi m-au contactat si mi-au dat banii inapoi fiindca furnizorul a spus ca nu mai pot aduce produsul. Am deja varianta aftermarket și din pacate la mine nu se aseaza bine in partea unde ar trebui sa se intalneasca cu spatele banchetei din habitaclu, si din acest motiv am patit-o cand s-a spart o sticla cu lapte in portbagaj la coborârea unei pante foarte abrupta si a curs lapte peste tot. Am regretat amarnic faptul ca m-am zgarcit si nu am cumparat tavita originala atunci cand am luat masina, fiindca facea toti banii si m-ar fi scutit de chinul de a curata banchetele si mocheta din portbagaj de mirosul execrabil care s-a format dupa evenimentul nefericit. Atașez și poze pentru a lămuri mai bine problema: https://imgur.com/a/x5PjL2j This post has been edited by Rhadoo824: 23 Oct 2021, 16:11 |
--------------------
Renault
Symbol
2012, 1.2, Benzină
- IS-05-PDR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:35 |